Şahane gidiyorsun tatlım .
Aman gözünü seveyim bozmaO güzel yüze güzel bir fizik şart
Supersin ahum super...sana gercekten bu yakisiyor...
herkese teşekkürler Allah bozmasın inşallah hepimizin diyetiniSana bombalar yakışır delim benim ...En çılgın seferim oğlummmm...sen bomba patlat 5 kilo veeer ...hepsi başımın üstüne
Yaaaaaaaa olmaz ...olamazzzzz ... Muhteşem bir geri dönüşle ... istemiyorum bana ne bana ne ..yeme o lazanyayı .
Salata + ekmek ye 1 dlm . Yoğurt falan bul oralardan . Bana ne bana ne küserim . Haftaya 73.5 olacan daha
A yarıldım m m kelebek
Tebrik ederim narinimdiyet listenin işe yarayacağı çok belli idi . Aman diyeyim kaçamk yok . Aynen devam ...hele bir 7 li hanelere in ...ilk kaçamağın benden
Offff kuzum , yazsam sayfalar yetmez ...Al ver al ver ... hadi 15 yaşında başlasam diyet alemine ... 23 sene de med cezire döndü vücut . Offf offff.
Bu son olsunnnnnnnnn ya
Canım senin o pragrafta üzerine alınacağın kısım ...kapımızın her zaman açık olduğusen diyetine devam et... az çok ne kadar girebiliyorsan gir ... seferoğullarının medarı iftaharısın bu hafta
TELLİOĞULLARI
1.Ausencia 500gr. %0.70
2.saydin78 600gr. %0.90
3.ervahafsa 200gr. %0.27
4.Nare83 700gr. %0.94
5.Betulina 600gr. %0.73
6.roxen2303 400gr. %0.63
7.Ahu060812 900gr. %1.00
8. @Sherrysherrylady +1200gr %-1.40
9.Yenihayat2016 300gr. %0.45
10. @Ka-raca
11.kelebekolacam 600gr. %0.75
12._AYNURA_ +100gr. %-0.15
13._AYNURA_ sabit
Toplam :
SEFEROĞULLARI
1.vorones 700gr %1.04
2. @Davina +100gr. %-0.11
3. @tuba52 sabit
4. @nananais sabit
5. @ErSeSi
6. @DelyDoly 400gr %0.44
7. @Dersaadet_
8.cydnz_1 700gr. %0.81
9. @aeben +1500gr %-2.14
10.@narin_nazenin 1800gr. % 2.03
11.@fatmanurkaya
12.@yasom7272
13.kuzularinannesi +2100 %-2.98
Toplam:
Kız o ton yeşil vadi tonu ....seferoğullarında tutmaz
Eline sağlık güzelim
Ya geçen bir foto buldum pc de . 5 sene önce falan . Yusufun elinden tutmuşum daha 2 yaşında .
Anneciğimmm baksana ne tatlısın dedim ... Anne bu kadın kimmm ? sen misin yoksaaaa ?dedi.
100 kilo aç karnına don atlet çıkıyordum o zamanvar yemiş halimi sen düşün .
Üzerimde palto , düğmeler patladı patlayacak
Yavrum senin diyet gelmiş geçmiş cuma yarışmalarında rekor kırar , bırak seferoğlu rekorunu
Ben sana diyorum aç bi sayfa paylaş yediklerini sonra da cuma eksini ....fanların oluşur yeminle
Ahum ne güzel yazmışsın ...gel öpecemmm
herkese teşekkürler Allah bozmasın inşallah hepimizin diyetini
Bu arada kaptanım Yasom ablamla konuştum yazmayı unutmuş sabit bu hafta
karatay teyzede diyordu bunu
onlar aralık hedefi miydiaralık hedefi belirlemiştik dimi ben 73 demiştim neyse bir haftam var yakınlaştım
400-500 gr ile kaçırabilirimhaydi yılbaşı içinde hedef belirleyelim
ben daha önce 69 diye belirlemiştim ama 5 haftada mümkün degil
Zaten sağlıklı yaşıyoruz sayfası çok ciddi karatay diyeti yapıp morbid obezlikten kurtulan avukat bir çiftin sayfası. Canan karatayla birlikte/ayrı olarak bazı tv programlarına da katılıyorlarkaratay teyzede diyordu bunu
auscum küçük bir ilim yedimbol salata ile ama bunu telafi eedecegimmm ,
zinharçok dikkat edicem hafta sonu süt yogurt filan taşıycam yanımda sınav var malum aralarda acıkıp saldırmayım diyeee, bol salata ve küçük bir dilm lazanya yedimmm
buldummm.voronesin sütünü tahlil ettirecem.kesin yağ kaçağı var.
Ben senin çöZümünü biliyorum bacım sana sıkı lazım sen sıkışınca kilo verenlerdensin benim gibi ama aus kaptanım seni tam tanımıyor kırmamak için esnek bırakıyor. Haddim olmayarak onun yerine ben konuşayım bu seferlik otur yerine sık dişini ver kilonu. Doruk gelecek yıl okula gidecek şişko annesi olmasın benim damadımın
aralık hedefi belirlemiştik dimi ben 73 demiştim neyse bir haftam var yakınlaştım
400-500 gr ile kaçırabilirimhaydi yılbaşı içinde hedef belirleyelim
ben daha önce 69 diye belirlemiştim ama 5 haftada mümkün degil
Aksine fıstığım ya ben sıkıya gelemiyorum, çok mutsuz oluyorum kaçamak falan yapmayıncaBen senin çöZümünü biliyorum bacım sana sıkı lazım sen sıkışınca kilo verenlerdensin benim gibi ama aus kaptanım seni tam tanımıyor kırmamak için esnek bırakıyor. Haddim olmayarak onun yerine ben konuşayım bu seferlik otur yerine sık dişini ver kilonu. Doruk gelecek yıl okula gidecek şişko annesi olmasın benim damadımın
Annammm herkes puf yer . Cıs yer. Abartirlar kız. Spor da yapmazlar . Kilo veremezleer alırlar valllSana bombalar yakışır delim benim ...En çılgın seferim oğlummmm...sen bomba patlat 5 kilo veeer ...hepsi başımın üstüne
Yaaaaaaaa olmaz ...olamazzzzz ... Muhteşem bir geri dönüşle ... istemiyorum bana ne bana ne ..yeme o lazanyayı .
Salata + ekmek ye 1 dlm . Yoğurt falan bul oralardan . Bana ne bana ne küserim . Haftaya 73.5 olacan daha
A yarıldım m m kelebek
Tebrik ederim narinimdiyet listenin işe yarayacağı çok belli idi . Aman diyeyim kaçamk yok . Aynen devam ...hele bir 7 li hanelere in ...ilk kaçamağın benden
Offff kuzum , yazsam sayfalar yetmez ...Al ver al ver ... hadi 15 yaşında başlasam diyet alemine ... 23 sene de med cezire döndü vücut . Offf offff.
Bu son olsunnnnnnnnn ya
Canım senin o pragrafta üzerine alınacağın kısım ...kapımızın her zaman açık olduğusen diyetine devam et... az çok ne kadar girebiliyorsan gir ... seferoğullarının medarı iftaharısın bu hafta
TELLİOĞULLARI
1.Ausencia 500gr. %0.70
2.saydin78 600gr. %0.90
3.ervahafsa 200gr. %0.27
4.Nare83 700gr. %0.94
5.Betulina 600gr. %0.73
6.roxen2303 400gr. %0.63
7.Ahu060812 900gr. %1.00
8. @Sherrysherrylady +1200gr %-1.40
9.Yenihayat2016 300gr. %0.45
10. @Ka-raca
11.kelebekolacam 600gr. %0.75
12._AYNURA_ +100gr. %-0.15
13._AYNURA_ sabit
Toplam :
SEFEROĞULLARI
1.vorones 700gr %1.04
2. @Davina +100gr. %-0.11
3. @tuba52 sabit
4. @nananais sabit
5. @ErSeSi
6. @DelyDoly 400gr %0.44
7. @Dersaadet_
8.cydnz_1 700gr. %0.81
9. @aeben +1500gr %-2.14
10.@narin_nazenin 1800gr. % 2.03
11.@fatmanurkaya
12.@yasom7272
13.kuzularinannesi +2100 %-2.98
Toplam:
Kız o ton yeşil vadi tonu ....seferoğullarında tutmaz
Eline sağlık güzelim
Ya geçen bir foto buldum pc de . 5 sene önce falan . Yusufun elinden tutmuşum daha 2 yaşında .
Anneciğimmm baksana ne tatlısın dedim ... Anne bu kadın kimmm ? sen misin yoksaaaa ?dedi.
100 kilo aç karnına don atlet çıkıyordum o zamanvar yemiş halimi sen düşün .
Üzerimde palto , düğmeler patladı patlayacak
Yavrum senin diyet gelmiş geçmiş cuma yarışmalarında rekor kırar , bırak seferoğlu rekorunu
Ben sana diyorum aç bi sayfa paylaş yediklerini sonra da cuma eksini ....fanların oluşur yeminle
Ahum ne güzel yazmışsın ...gel öpecemmm
Aynı ben tipki ben.Aksine fıstığım ya ben sıkıya gelemiyorum, çok mutsuz oluyorum kaçamak falan yapmayınca
Sana sonsuuuuz güveniyorum canım
Yavrum bu espri bombardımanını gece yapaydın yaaa ...gülmekten göbek hooop hoop ...giderdi bi 300 400 gr daha
Aman canım ne demek ...tut yakasından paçasından bırakma .
Sana teslim ettim kuzuyu ....eti senin kemiği benim ola .
Bizim 68 hedefi 1 Ocak değil miydi ?
Ahanda burda ...ohhh be Ocakmış
Şuraya bir kenara not edeyim ben de 68 yazayım çaktırmadanAhanda burda ...ohhh be Ocakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?