Sikidan kastım peşini bırakmayan birileri kuzum aynura gibiAksine fıstığım ya ben sıkıya gelemiyorum, çok mutsuz oluyorum kaçamak falan yapmayınca
eline sağlık kaptanımTablo güncellemesi 1.sayfa ...1. mesajdadır
Bulantılar devam mı kuzucum? İşe devam di mi? Eşinin tepkileri nasıl?Sikidan kastım peşini bırakmayan birileri kuzum aynura gibi
Evet tatlim 58 kiloya indimsaydin78 kuzum liste paylaşırken hedef kilo değişikliğini de not düşeceğim . 58 değil mi yeni hedef
Bende 68 demiştim ama ne kaldı şurada 68 e ? yok hala kendimi ideal kiloda bulmuyorum .
Bende mi 62 falan yapsam
Evet tatlim 58 kiloya indimellerine saglik tatlimmm. Boyum da 1,55 miş meger tatlım boyun kacti canim? 1,58 falansa 62 ideal diye biliyorun
Ausencia tatlım ellerinee emeklerine sağlık teşekkür ederim zalimm hain tellimm seni haftaya 5 değil 15 kg vericimm seferleri srıtlamak gerekkk
Ben bu hafta 100 gram almışım ama 2 kilo yağdan gitmiş vücudum ödem toplamış. 2 haftadır kullandığım ilaçlar ve son iki gündür doğru düzgün bi şey yememem buna sebep olmuş olabilirmiş.
Geçen hafta 80.9
Bu hafta 81.0
Fark -0.1
Yüzde % -0.12
Ausencia
Vayyy vayyy fadıl takipte heekaplumbağa ve tavşanı cok dinledik biz zafer sarhoşluğuna kapılıp haftasonu yiyip yiyip şişmeyiz.tellilerrr takılın peşime haydeeeee
DelyDoly
gözüm üzerinde
tabi birde şu mesele varki artık ben listedeyim.takımı da düşünmek lazım,seferoğullarını yenelim de az fark yeter bize huuu seferoğullarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?