Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet ben de tam 6.2 ye vurgu yapıyordum. Wayy cadı wayyyy

Düş peşime betülüm ...burda su çok güzel

acaba ausu mu takip etsemmm kimi takipetsem derken şaşı olacam

Bu hafta lale devri bende ...500 gr gitmiş ....haftaya hepten duraklama dönemine gireceğimi hissediyorum

ayda 6,2 kilo mu süpermiş bu

Aebenmin 4 gün diyeti sağolsun , 3 te 1 orada gitti

kizlar bu durum bendede oldu surekli aybi.cikana kadar bi 5 kiloluk su bi ben ciktim tartiya usst uste aynisi ne ise onu yazdim:))

Yaaa bunu hepimiz mi yapıyoruz

Canım 2 kilo yağ süper sonuç.

Evet bu hafta hele dün olmamıştı . Ama bu demek ki bu hafta dikkat edersen , ki edersin eminim haftaya harika bir sonuç olacak ...o 2 kilo yağda mutlaka tartıya yansıyacak
İnşallah ablacım :) diyetisyen 2 günlük detoks yazdı sonra diyetime devam edicem

ayyy beni ölü nöbetine yazmışlarrr.hemde geceee.
inşallah gitmek zorunda kalmam.

Rabbim ilçende yaşayanlara uzun ömürler versin diyeyim o zaman .

Ben korkmam .

Çok gördüm ondan herhalde . Annemde dahil çok yıkanmasına girdim .

Hayat işte ...bir gün bitecek .

Rabbim ilçende yaşayanlara uzun ömürler versin diyeyim o zaman .

Ben korkmam .

Çok gördüm ondan herhalde . Annemde dahil çok yıkanmasına girdim .

Hayat işte ...bir gün bitecek .
bende korkmamda gece gece gelip evden şöför alıyo bayan olunca insan tedirgin oluyo.gece olanlarda hayırsız çok oluyo.bi kere gittim olayı oldu bittiye getirmeye çalıştılar bariz cinayet.Allahtan polis vardı.buna ben defin ruhsatı vermem dedim kaçtım.

Paylaşım alanında bildirim yapan 4 takım arasında 1.yiz . Bu hafta takımlarda kötü .

Bu demek ki tüm paylaşımlar bitince en kötü 8. yiz

Amaaaaaa....

HAFTAYA 7.TAKIM 1. OLACAK MIIII ?

Tam burda olacaaaaaaaaaaaaaaaaak diye sesler duymam gerek

Bulantılar devam mı kuzucum? İşe devam di mi? Eşinin tepkileri nasıl?
Bulantı kronik oldu canım ama buna şükür. Ise devam ama bunaldım galiba iyice burada atamalar da olmadı bir türlü son umudum biliyorsun. Eşim bu sefer baya iyi canım Allah bozmasın anası gittikten sonra baya az sıkıntı yaşadık . Martta iki yıl bitecek biz de evliliği öğrendik iyice inşallah

Ya çok mesuliyetli işler . Rabbim yardımcınız olsun .

Dedem evde vefat etti ... Gelen dr. sordu da sordu ...insan kendini bir tuhaf hissediyor. Zaten yakınını kaybetmişsin .

Ama mecbur işte.

Ersesiiiiiiiiiiiiiiii ah ahhhh şu katılımı tam yapaydın da ... listeye gireydin deee ...7.takımı kucaklayaydın daaaa

Bir sen bir de narin
ya bende cok istiyorum listeye girmeyi cok katilim yapip ama son bi lac haftadir dugun yogublugu var iste de ancak okuyorum haftasonuda ev isi cocuk derken cok yazamadim ama burdayim asla gitmem ins bigun alirsiniz beni de. bu arada regl oldugum halde dun ii gitmis cok mutLuyum)

Canım sen gitme yeter ki ..Lİste miste bahane biraz da .
Ama gönül ister ki bu giden güzel kilolar takım ortalamasına da yansısın tabii

Regl haftası için müthiş sonuç.

Desene haftaya da iyi bir netice gelir . Ha 2 olmaz 1 olur , 500 olur ... hepsini öpüp başımıza koyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…