pardon pardon tam bir ayda 4 kilooo iyiymişşş
evet ben de tam 6.2 ye vurgu yapıyordum. Wayy cadı wayyyy6.2 de benden gitmişAma içinde 2 küsür götüren 4 gün diyeti var
acaba ausu mu takip etsemmm
ayda 6,2 kilo mu
kizlar bu durum bendede oldu surekli aybi.cikana kadar bi 5 kiloluk su bi ben ciktim tartiya usst uste aynisi ne ise onu yazdim:))bugün tartıların nisan 1 i galiba beni kide ilk 79.6 dedi sonra inatla 79.8den gr oynamadı.
evet ben de tam 6.2 ye vurgu yapıyordum. Wayy cadı wayyyy
acaba ausu mu takip etsemmmkimi takipetsem derken şaşı olacam
ayda 6,2 kilo musüpermiş bu
kizlar bu durum bendede oldu surekli aybi.cikana kadar bi 5 kiloluk su bi ben ciktim tartiya usst uste aynisi ne ise onu yazdim:))
İnşallah ablacım :) diyetisyen 2 günlük detoks yazdı sonra diyetime devam edicemCanım 2 kilo yağ süper sonuç.
Evet bu hafta hele dün olmamıştı . Ama bu demek ki bu hafta dikkat edersen , ki edersin eminimhaftaya harika bir sonuç olacak ...o 2 kilo yağda mutlaka tartıya yansıyacak
İnşallah ablacım :) diyetisyen 2 günlük detoks yazdı sonra diyetime devam edicem
ayyy beni ölü nöbetine yazmışlarrr.hemde geceee.
inşallah gitmek zorunda kalmam.
ayy inşallah canımayyy beni ölü nöbetine yazmışlarrr.hemde geceee.
inşallah gitmek zorunda kalmam.
seferogulları sizmi verdiniz adımı?
bende korkmamda gece gece gelip evden şöför alıyo bayan olunca insan tedirgin oluyo.gece olanlarda hayırsız çok oluyo.bi kere gittim olayı oldu bittiye getirmeye çalıştılar bariz cinayet.Allahtan polis vardı.buna ben defin ruhsatı vermem dedim kaçtım.Rabbim ilçende yaşayanlara uzun ömürler versin diyeyim o zaman .
Ben korkmam .
Çok gördüm ondan herhalde . Annemde dahil çok yıkanmasına girdim .
Hayat işte ...bir gün bitecek .
Bulantı kronik oldu canım ama buna şükür. Ise devam ama bunaldım galiba iyice burada atamalar da olmadı bir türlüBulantılar devam mı kuzucum? İşe devam di mi? Eşinin tepkileri nasıl?
bende korkmamda gece gece gelip evden şöför alıyo bayan olunca insan tedirgin oluyo.gece olanlarda hayırsız çok oluyo.bi kere gittim olayı oldu bittiye getirmeye çalıştılar bariz cinayet.Allahtan polis vardı.buna ben defin ruhsatı vermem dedim kaçtım.
ya bende cok istiyorum listeye girmeyi cok katilim yapip ama son bi lac haftadir dugun yogublugu var iste de ancak okuyorum haftasonuda ev isi cocuk derken cok yazamadim ama burdayim asla gitmem ins bigun alirsiniz beni de. bu arada regl oldugum halde dun ii gitmis cok mutLuyum
Ersesiiiiiiiiiiiiiiii ah ahhhh şu katılımı tam yapaydın da ... listeye gireydin deee ...7.takımı kucaklayaydın daaaa
Bir sen bir de narin
cok sagol canim tesekkur ederim@narin_nazenin veErSeSi çok güzel sonuçlar almışsınız kızlar tebriklerrrr
ya bende cok istiyorum listeye girmeyi cok katilim yapip ama son bi lac haftadir dugun yogublugu var iste de ancak okuyorum haftasonuda ev isi cocuk derken cok yazamadim ama burdayim asla gitmem ins bigun alirsiniz beni de. bu arada regl oldugum halde dun ii gitmis cok mutLuyum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?