Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menüm

kahvaltı
1 haşlama yumurta
maydanoz-nane
peynir
3 zeytin

öglen
1 dlm lazanya
salata

akşam
1 kase tarçınlı yogurt
(şimdi yiyorum )

başka birşey yememm , kahve içerim sade
telafi amaçlı sadece yogurt yiyorum akşama

Ya tere üretilmiyor mu artık 1 saattir tere arıyorum ömrümde tere görmüş yemiş değilim detoksa yazdı diyetisyen ara ara bulamıyorum
Bizim pazarcı 'tere de çıktı vereyim' diye ikna etmeye çalışıyor. Hatta arasıra sağolsun yeni çıkan otlardan faydalı diye atıyor poşete ekstradan. Gel buraya ottan bol bişey yok, adını bilmediğim envai çeşit ot

Cuma Menü Bildirimi

Sabah

1 kaşık bal
1 fincan ıhlamur

Kahvaltı

1 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 dlm kepekli etimek
Maydanoz

Ara

1/4 ayva

Öğle

1 kase şehriye çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

Akşam

1 haşlanmış tavuk göğüs ile salata

Su 2.1 lt
Spor yok.

Antepia27 aşağıda adını görmüşken yazayım hemen .

Ne zaman kendini hazır hissedersen yerin hazır biliyorsun

Vermen gereken kilolar takımsız gitmez .

Tez zamanda hazır olursun umarım .

Çok fazla üstelemek istemiyorum , diyet gönül işidir .

Ama daha önce de yazdım okudun mu bilmiyorum .... bireysel yarış seni motive ediyor diye gözlemledim . N Nisaca da seninle bireysel yarışa hazırdı ...üstelik kilolarınızda aynı . Bence bunu bir düşün

Ahh aus yükledin bi Misyon daha ben karnibahar kizartacaktim.tavaya yağı koydummmm.....ocağı yaktimmmmm.sonrada vicdan yapıp fırına verdim

Menum 25.11.2016 Cuma
Sabah
2 kk peynirli 2 yumurta omlet
5 zeytin
1 dlm ekmek
3 bardak cay

Öğlen
1 por.tavuk döner
1 bardak ayran

Akşam
1 kepce corba
2 kuru biber dolma

3 lt su 2 bardak nescafe sade 3 bardak kayisi 2 bardak yesil cay 35 dakika yürüyüş
Hayirliii aksamlar canlarr nasilsiniz

Gayet güzel olmuş delim dolum ...4 güne ne zaman başlıyorsun

Canım kısa zamanda cok iyi gözlemlemiş tanımışsın beni ilgin samimiyetin için çooook tesekkur ederim kaptanım
Evet kaptanım gitmiyorum katılim yaoamazssamda menülerim ve bildirim yapacağim insallah sende canım beni böyle takip edersen insallah olacak
N Nisaca hem kilısu baba uygun hende birçok arkadasim gibi sevdipim bir kardeşim yarışımız kardeşliğimiz baslasın
Kilomu utanarak yazıyorum 114.0
Listeden çıkarma canım

Bende hırslıyımdır . Hırslı insanı hemen tanırım fatma

Tamam o zaman haftaya seferoğlunda varsın Oooo N Nisaca da tellioğlu zaten ...çok keyifli olacak sizin düello

Hiç birinizi tanımasam da ... hedefimiz aynı ya ...Herkes kilo versin istiyorum ... çok istiyorum hem de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…