- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Bizim pazarcı 'tere de çıktı vereyim' diye ikna etmeye çalışıyor. Hatta arasıra sağolsun yeni çıkan otlardan faydalı diye atıyor poşete ekstradan. Gel buraya ottan bol bişey yok, adını bilmediğim envai çeşit otYa tere üretilmiyor mu artık1 saattir tere arıyorum ömrümde tere görmüş yemiş değilim detoksa yazdı diyetisyen ara ara bulamıyorum
Bu hafta sonuncu olduğuma göre 1.lik benim hakkımOwwwwwww haftaya bireysel 1.si olmak isteyen isteyene ...
Yalnız tüm bu iddiaların ekran görüntüsünü alıyorummmm
Çarşamba itibarıyla dürtmeye başlarımDelyDoly kelebekolacam @saydin78 littlecoffeedoc var mııı arttıran ??
Hahaaa benimmmkesinnn
Bu hafta sonuncu olduğuma göre 1.lik benim hakkım
buldummm.voronesin sütünü tahlil ettirecem.kesin yağ kaçağı var.
hmmmmm demek tereYa tere üretilmiyor mu artık1 saattir tere arıyorum ömrümde tere görmüş yemiş değilim detoksa yazdı diyetisyen ara ara bulamıyorum
Wuww elif sahalara dönüyor demekBu hafta sonuncu olduğuma göre 1.lik benim hakkım
sizi ailecek incelemeye alicamayy ondan mı ki kız bebem.tombik olurdu o zman yok değil yani
Eneee hain domdomm sanki bir ara gaz sezinledimmm heehehehÖnümüzdeki hafta için ciddi meraktayım kızlaaar
Tahminim bu yarışı dersaadet alır
Menum 25.11.2016 Cuma
Sabah
2 kk peynirli 2 yumurta omlet
5 zeytin
1 dlm ekmek
3 bardak cay
Öğlen
1 por.tavuk döner
1 bardak ayran
Akşam
1 kepce corba
2 kuru biber dolma
3 lt su 2 bardak nescafe sade 3 bardak kayisi 2 bardak yesil cay 35 dakika yürüyüş
Hayirliii aksamlar canlarr nasilsiniz
Antepia27 aşağıda adını görmüşken yazayım hemen .
Ne zaman kendini hazır hissedersen yerin hazır biliyorsun
Vermen gereken kilolar takımsız gitmez .
Tez zamanda hazır olursun umarım .
Çok fazla üstelemek istemiyorum , diyet gönül işidir .
Ama daha önce de yazdım okudun mu bilmiyorum .... bireysel yarış seni motive ediyor diye gözlemledim . N Nisaca da seninle bireysel yarışa hazırdı ...üstelik kilolarınızda aynı . Bence bunu bir düşün
Eneee hain domdomm sanki bir ara gaz sezinledimmm heeheheh
Canım kısa zamanda cok iyi gözlemlemiş tanımışsın beni ilgin samimiyetin için çooook tesekkur ederim kaptanım
Evet kaptanım gitmiyorum katılim yaoamazssamda menülerim ve bildirim yapacağim insallah sende canım beni böyle takip edersen insallah olacak
N Nisaca hem kilısu baba uygun hende birçok arkadasim gibi sevdipim bir kardeşim yarışımız kardeşliğimiz baslasın
Kilomu utanarak yazıyorum 114.0
Listeden çıkarma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?