Ahh aus yükledin bi Misyon daha ben karnibahar kizartacaktim.tavaya yağı koydummmm.....ocağı yaktimmmmm.sonrada vicdan yapıp fırına verdim
menüm
kahvaltı
1 haşlama yumurta
maydanoz-nane
peynir
3 zeytin
öglen
1 dlm lazanya
salata
akşam
1 kase tarçınlı yogurt
(şimdi yiyorum )
başka birşey yememm , kahve içerim sade
telafi amaçlı sadece yogurt yiyorum akşama
Kızlar geçen sene öğretmenler guninde kendi okulumdan bi öğretmenin ve univdeki sıra arkadaşımı n vefat haberi ilé sarsilmistım. İçim buruktu hep bugün . Bugün de olan oldu esimin abisi 30 yaşındà trafik kazası gecirms. Yoğun bakımdaymis. Lütfen duanızi eksik etmeyin.
Bu arada eşimle yaşadıkları bazı sorunlar dan dolayı onlari silmisti hayatından görüşmuyordu. Ben ısrar ettim eşime git gör Die. İyi yaptım bence . Yazık alah kimseyi hastanelerde acilar içinde bekletmesin. Ben sezeryan gecesi neler çektim o odalardà bilirim .ameliyat vs. Vermesin allahım sağlık ne onemli. ....
Valla bilmiom söylemeylim demiş ablalari . Ay nasıl üzülür ya kıyamam. Allahım hiç bi anaya yasatmasin böyle seyler
Bende takip ediyorum canımBeni hep şu 40 kilonasilgider motive ediyor.bu işin özü karar verip inanmak 7 aydır kaçamak yapmamış 30 küsür kilo verdi.bulgur bile yemiyor hedefe ulaşınca koruma evresinde basliycakmis.
Ay kendimi listede görünce heyecanlandım
Günaydın kızlar
Kilom bu hafta sabit
Kilo 113
Vücut korumaya aldı herhalde
2 haftadır 2 kilo gitmişti bu hafta 3.hafta daha fazla dikkat ettim ama nefsim bana oyun yapıyor ama oyuna gelmek yok :)
İnşaallah haftaya 2 kilo gider
Gelecek yüzüm yok 1400aldım canım
Antepia27 aşağıda adını görmüşken yazayım hemen .
Ne zaman kendini hazır hissedersen yerin hazır biliyorsun
Vermen gereken kilolar takımsız gitmez .
Tez zamanda hazır olursun umarım .
Çok fazla üstelemek istemiyorum , diyet gönül işidir .
Ama daha önce de yazdım okudun mu bilmiyorum .... bireysel yarış seni motive ediyor diye gözlemledim . @Nisaca da seninle bireysel yarışa hazırdı ...üstelik kilolarınızda aynı . Bence bunu bir düşün
Aynennn guzelimmm aminnnn gelmesinn geriiiGazımız mübarek ola gülümgazla mazla artık ne ile vereceksek kiloları verelim de bir daha gelmesinler
Hahahhha valal bende beremi ve boyunlugumu bitirdimm siz dedikodu ederkenAhu060812 ile telden ekleşiverdik bugün
Oradan iki tellioğlu hain planlar yapıp , dış kulvardan gelebiliriz
Tabikide şahane olduuuu :)))
Içinde seni de görmek isterdim
Kuzumm bu küçük beden bana olmazzIçinde seni de görmek isterdim
Allah kolaylık versinDk 1 gol 1 ölüye gidiyorum.
Ay evet yaaa çok sevdim kaptanımı çokkkkAhu060812 ile telden ekleşiverdik bugün
Oradan iki tellioğlu hain planlar yapıp , dış kulvardan gelebiliriz
Kizz nobettesin dimii kuzumm Rabbim yardimcin olsunDk 1 gol 1 ölüye gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?