Mersi bitanemmm dusunmen yeterTeşekkür ederimm canimm sagolasinn sanada olur kuzumm orerim ben
Ay evet yaaa çok sevdim kaptanımı çokkkk
Al kaptanim al ekran goruntuleriniBirinci belli Ya ikinci kim
Canlar iyi geceler. Ay yalnız bi gece geciriyorum eşim yolda ... Umarım hersey güzel olur ömrümüzde
Menu yazem
Sabah limonlu ilik suyla bi iki lokma ekmek labne peynir 3 zeytin
Öğle
Pattis kızartma çok yiyemedim bu kez
1 buçuk Hamburger ekmeğine kaşarlı tost
Az tahinpekmez
Akşam
Yeşil fasulye ekmekle yedim3 kasik bÜlgür plavi. Salata Yoğurt
Ay ben aciktim... bu aksam yazdıgimi 4 ten önce yemistim
Çay in yanına 1 kremalı bisküvi 1 ceZerye yarim halley yarım kekstra
Kız vorones 700 gr verdin diye rahat rahat yazıyon o cıslarıBen nerelere gidem . Sut olsun die ne yesem. Ay ona sığındım. Su içmek istemiom ney se yatmaya calisim bebem kalkamdn . Dolapta sütlaç var aklıma takildiiı
Diyecek bi söz bulamıyorum ablam Rabbim sabır versin Allah ım rahmet eyleye inşallahSelam kizlar cok sagolun...ablamin 3 yıllık mucadelesi maalesef sona erdi..yokluguna alismak sozkonusu bile degil..birbirimize cok düşkündük..kendimi toparlamaya calisiyorum. Mesaj yazan arkadaslarima tek tek donemedim..kusura bakmayin..su 2 hafta nasil gecti neydi farkinda bile degilim..ama geride kalanlar icin iyi olmak zorundayim biloyorum..ozellikle oglum cok etkileniyor..sen sadece gül bana yeter diyor kuzum. Diyet isine baslayayim tekrar dedim kendime meşgale olsun diye..tartildim sabah 78.6 ile basliyorum bakalim..yapabilirsem.
sen daha iyisini yapmışsın eşinle. olsun bi ara atarsın .bide listeyi ayda bir düzenleyim diyorum çünkü ufak değişimler çok etkilemez .ay bazındaki toplam değişimleri yapalım ayın şişmanı ayın zayıfı ayın en iyi ilerleyeni yapalım .olur mu ne dersin
Ooooo Hülya Avşar mı kaçtı içine yavrumdersaadetin detoksunu da istemişsin gözümden kaçmadı
Eline sağlık gülüm . Gece gelirim dedim gelemedim .Muhabbete daldık eşle .
İlk fırsatta düzenleyeceğim
Kız vorones 700 gr verdin diye rahat rahat yazıyon o cıslarıgözümden kaçmadı ama sana söyleyim bke ye göre normali kıl payı kaçırıyorsun ha bide 3 çocuk doğurup toplamda 5,5 yıl emziren biri olarak seni çok iyi anlıyorum özellikle gece acıkmalarını ama sen şanslısın yakan vücutsun ben hep depoladım o dönemde sonra elimden emzirme kozumda gidince geldi kilolar emzirmeyi kesmeyi düşündüğün zamanlar a yaklaştıkça cısları azaltmaya başlasan iyi olur senin adına yoksa hop diye gelir kilolar yada spor yapıcan emzirdiğin kadar
Diyecek bi söz bulamıyorum ablam Rabbim sabır versin Allah ım rahmet eyleye inşallah
sen daha iyisini yapmışsın eşinle. olsun bi ara atarsın .bide listeyi ayda bir düzenleyim diyorum çünkü ufak değişimler çok etkilemez .ay bazındaki toplam değişimleri yapalım ayın şişmanı ayın zayıfı ayın en iyi ilerleyeni yapalım .olur mu ne dersin
listeyi ben de eklerdim de hep cepten giriyorum kk ya.
Sagol Auscum..benim acim tek ablam degil..22 yasinda abimi.annemi babami kaybettim. Genc yasimda cok büyük acilar yasadim..mecbur dayanacagim yapacak bisey olsa keşke..Daydream- hoşgeldin . Rabbim huzurlar versin ablana .
Elbette güçlü olacaksın . Bak dünyalar güzeli oğluna ...bir gülüşüne yeter diyen .
Eskiden ölüm konusunu açılınca ... böyle delirecek gibi olurdum .Özellikle annem .Yok ya annem ölse ..ya bende ölürüm ya deliririm derdim hep .
Annem öldü ...kollarımda . Ne öldüm , ne delirdim .Evlendim ...anne oldum ... hayat devam etti .
Diyete dönmene çok sevindim .
Beraber kilo işini halledeceğiz eminim .
Sagol Ahum.Kız vorones 700 gr verdin diye rahat rahat yazıyon o cıslarıgözümden kaçmadı ama sana söyleyim bke ye göre normali kıl payı kaçırıyorsun ha bide 3 çocuk doğurup toplamda 5,5 yıl emziren biri olarak seni çok iyi anlıyorum özellikle gece acıkmalarını ama sen şanslısın yakan vücutsun ben hep depoladım o dönemde sonra elimden emzirme kozumda gidince geldi kilolar emzirmeyi kesmeyi düşündüğün zamanlar a yaklaştıkça cısları azaltmaya başlasan iyi olur senin adına yoksa hop diye gelir kilolar yada spor yapıcan emzirdiğin kadar
Diyecek bi söz bulamıyorum ablam Rabbim sabır versin Allah ım rahmet eyleye inşallah
listeyi ben de eklerdim de hep cepten giriyorum kk ya.
Ablam tekrardan başın sağolsun, rabbim sizlere sabır versin inşallah.Selam kizlar cok sagolun...ablamin 3 yıllık mucadelesi maalesef sona erdi..yokluguna alismak sozkonusu bile degil..birbirimize cok düşkündük..kendimi toparlamaya calisiyorum. Mesaj yazan arkadaslarima tek tek donemedim..kusura bakmayin..su 2 hafta nasil gecti neydi farkinda bile degilim..ama geride kalanlar icin iyi olmak zorundayim biloyorum..ozellikle oglum cok etkileniyor..sen sadece gül bana yeter diyor kuzum. Diyet isine baslayayim tekrar dedim kendime meşgale olsun diye..tartildim sabah 78.6 ile basliyorum bakalim..yapabilirsem.
Sagol Auscum..benim acim tek ablam degil..22 yasinda abimi.annemi babami kaybettim. Genc yasimda cok büyük acilar yasadim..mecbur dayanacagim yapacak bisey olsa keşke..
B K E Top List | |||
Sıra | Üye | BKE | Durum |
1. |
| 41.9 | 2.sınıf Obez |
2. |
| 36.1 | 2.sınıf Obez |
3. | N Nisaca | 35.7 | 2.sınıf Obez |
4. |
| 35.6 | 2.sınıf Obez |
5. | T tuba52 | 34.7 | 1.sınıf Obez |
6. |
| 32.2 | 1.sınıf Obez |
7. | @Sherrysherrylady | 31.9 | 1.sınıf Obez |
8. |
| 31.9 | 1.sınıf Obez |
9. |
| 31.6 | 1.sınıf Obez |
10. |
| 30.7 | 1.sınıf Obez |
11. |
| 29.3 | Normal Üstü/Kilolu |
12. |
| 29.0 | Normal Üstü/Kilolu |
13. | @masumm | 28.2 | Normal Üstü/Kilolu |
14. | @Dersaadet_ | 27.7 | Normal Üstü/Kilolu |
15. |
| 27.7 | Normal Üstü/Kilolu |
16. |
| 27.3 | Normal Üstü/Kilolu |
17. |
| 27.2 | Normal Üstü/Kilolu |
18. |
| 27.1 | Normal Üstü/Kilolu |
19. |
| 27 | Normal Üstü/Kilolu |
20. |
| 26.8 | Normal Üstü/Kilolu |
21. |
| 25.2 | Normal Üstü/Kilolu |
22. |
| 24.9 | Normal |
23. | @nananais | 24.3 | Normal |
24. |
| 23.8 | Normal |
25. |
| 22 | Normal |
26. |
| 21.1 | Normal |
27. | . | . | . |
28. | . | . | . |
29. | . | . | . |
30. | . | . | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?