Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kizlar cok sagolun...ablamin 3 yıllık mucadelesi maalesef sona erdi..yokluguna alismak sozkonusu bile degil..birbirimize cok düşkündük..kendimi toparlamaya calisiyorum. Mesaj yazan arkadaslarima tek tek donemedim..kusura bakmayin..su 2 hafta nasil gecti neydi farkinda bile degilim..ama geride kalanlar icin iyi olmak zorundayim biloyorum..ozellikle oglum cok etkileniyor..sen sadece gül bana yeter diyor kuzum. Diyet isine baslayayim tekrar dedim kendime meşgale olsun diye..tartildim sabah 78.6 ile basliyorum bakalim..yapabilirsem.

Daydream- hoşgeldin . Rabbim huzurlar versin ablana .

Elbette güçlü olacaksın . Bak dünyalar güzeli oğluna ...bir gülüşüne yeter diyen .

Eskiden ölüm konusunu açılınca ... böyle delirecek gibi olurdum .Özellikle annem .Yok ya annem ölse ..ya bende ölürüm ya deliririm derdim hep .
Annem öldü ...kollarımda . Ne öldüm , ne delirdim .Evlendim ...anne oldum ... hayat devam etti .

Diyete dönmene çok sevindim .

Beraber kilo işini halledeceğiz eminim .

Ay evet yaaa çok sevdim kaptanımı çokkkk

Al kaptanim al ekran goruntulerini Birinci belli Ya ikinci kim

Ooooo Hülya Avşar mı kaçtı içine yavrum dersaadetin detoksunu da istemişsin gözümden kaçmadı

Kızlar secerenizi çıkarttım şişmanlar top list yaptım beden kitle endeksine göre En şişman ilk üç
1 Antepia27
2 bendeniz
3 N Nisaca

Kaptanım düzenleyip paylaşacak

Eline sağlık gülüm . Gece gelirim dedim gelemedim .Muhabbete daldık eşle .

İlk fırsatta düzenleyeceğim

Ben nerelere gidem . Sut olsun die ne yesem. Ay ona sığındım. Su içmek istemiom ney se yatmaya calisim bebem kalkamdn . Dolapta sütlaç var aklıma takildiiı
Kız vorones 700 gr verdin diye rahat rahat yazıyon o cısları gözümden kaçmadı ama sana söyleyim bke ye göre normali kıl payı kaçırıyorsun ha bide 3 çocuk doğurup toplamda 5,5 yıl emziren biri olarak seni çok iyi anlıyorum özellikle gece acıkmalarını ama sen şanslısın yakan vücutsun ben hep depoladım o dönemde sonra elimden emzirme kozumda gidince geldi kilolar emzirmeyi kesmeyi düşündüğün zamanlar a yaklaştıkça cısları azaltmaya başlasan iyi olur senin adına yoksa hop diye gelir kilolar yada spor yapıcan emzirdiğin kadar
Diyecek bi söz bulamıyorum ablam Rabbim sabır versin Allah ım rahmet eyleye inşallah
sen daha iyisini yapmışsın eşinle. olsun bi ara atarsın .bide listeyi ayda bir düzenleyim diyorum çünkü ufak değişimler çok etkilemez .ay bazındaki toplam değişimleri yapalım ayın şişmanı ayın zayıfı ayın en iyi ilerleyeni yapalım .olur mu ne dersin
listeyi ben de eklerdim de hep cepten giriyorum kk ya.

Evet canım BKE aylık olsun bence de . Dediğin gibi kolay kolay bi altta inilmiyor zaten :)

Sagol Auscum..benim acim tek ablam degil..22 yasinda abimi.annemi babami kaybettim. Genc yasimda cok büyük acilar yasadim..mecbur dayanacagim yapacak bisey olsa keşke..

Sagol Ahum.

Ablam tekrardan başın sağolsun, rabbim sizlere sabır versin inşallah.

B K E Top List
SıraÜyeBKEDurum
1. Antepia27 41.92.sınıf Obez
2. Ahu060812 36.12.sınıf Obez
3. N Nisaca 35.72.sınıf Obez
4. Davina 35.62.sınıf Obez
5. T tuba52 34.71.sınıf Obez
6. cydnz_1 32.21.sınıf Obez
7.@Sherrysherrylady 31.91.sınıf Obez
8. narin_nazenin 31.91.sınıf Obez
9. DelyDoly 31.61.sınıf Obez
10. Betulina 30.71.sınıf Obez
11. kelebekolacam 29.3Normal Üstü/Kilolu
12. aeben 29.0Normal Üstü/Kilolu
13.@masumm 28.2Normal Üstü/Kilolu
14.@Dersaadet_ 27.7Normal Üstü/Kilolu
15. ErSeSi 27.7Normal Üstü/Kilolu
16. kuzularinannesi 27.3Normal Üstü/Kilolu
17. saydin78 27.2Normal Üstü/Kilolu
18. ervahafsa 27.1Normal Üstü/Kilolu
19. yasom7272 27Normal Üstü/Kilolu
20. Ausencia 26.8Normal Üstü/Kilolu
21. vorones 25.2Normal Üstü/Kilolu
22. _AYNURA_ 24.9Normal
23.@nananais 24.3Normal
24. begum75 23.8Normal
25. Yenihayat2016 22Normal
26. roxen2303 21.1Normal
27....
28....
29....
30....

Şimdi çıkıyorum güzeller .

Malum hafta sonu .

Lütfen ama lütfen hafta sonu kaçamaklarından uzak duralım .

Hiç biri cazip değil ...bizim için değil yani.

Aralarda meyve , kuru meyve , yoğurt vs ... ile o kazınma hissini bastıralım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…