Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia cnm senin sayende bu istikrar, 3 yıldır en uzun diyetimi yapiyorum

Daha buluşup kahve içeceğiz ...

Çok istiyorum canım ...şu inatçı direncin kırılsın ... 73...72...71 akıp gitsinler senden

İkisi de az ama cmt bildiğin açlık orucu olmuş .

Bayılıvermedin iyi kayınvalidenin kucağına

Sevgili rakibenin 6 pişisini gördün müüü ? Önden avans mı veriyor ne

Yok yok iyiyim
Bundan sonra oraya gideceğimiz zaman kendi yemeğimi yapıp götürmek farz oldu.

herkese iyi akşamlar birsüre gelemedim ve burayı çook özledim anlayış gösterdiğiniz için ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim artık menülerimle tekrar burdayım , bugünden başlayayım menüye
sabah : 1 dl ekmek , 1 dl peynir , salatalık , çay
ara : 1 muz
ara : 1 avuç çerez
akşam : az ekmekle adana kebap ve meze , ayran
su : 2 lt
spor : yok

saydin78 @vorenes

@DelyDoly kız 6 pişi nedir

littlecoffeedoc tatlım kulağın nasıl oldu ?

asfarovski ablam sağlığınız nasıl?
Canım çok teşekkür ederim kulağım geçti şükür bi problem kalmadı

N Nisaca bitti mi işler

littlecoffeedoc detoksu bozmadın değil miii ?
Abla malesef ne detoks ne diyet yapamıyorum söylemiştim ya birkaç gün önce diş eti operasyonu geçirdim, doktor apranax ve antibiyotik vermişti 3 gün günde 2 kez kullandım toplamda 6 kez kullandım, 2. Günün akşamı yani 4. Sefer içtikten sonra bi mide ağrısı başladı. İlaçtan olabileceğini düşünmedim ilk başta ve ilacı içmeye devam ettim. Gittikçe şiddetlendi en sonunda kafam dank etti de ilacı biraz araştırdım mideye çok zarar veriyormuş ağır bi ilaçmış genelde mide koruyucu ile birlikte alınıyormuş bunu doktor söylemedi bana. Bunu öğrenince ilacı bıraktım artık ama ağrılar geçmedi. Geçmedikçe yemeğe saldırdım geçsin bastırsın diye ama fayda etmedi. Detoksa da devam edemedim nar yeşil elma falan daha kötü yaptı midemi. Napcağımı bilmiyorum

Cok guzel tatlim ♡♡♡

Çok geçmiş olsun.
sicaga yakın suyla bal sebebi iç. Baya tatlı olsun
Varsa bi ppi (protonpompainhibitoru)al.isim yazmak yasak sanırım.

Özlemişim

kaban aldım kendime 42 beden . uzun zamandır kendime o markadan bişey alamıyordum beden bulamadıgim için . pek mutlu oldum

Ne güzel duygu değil mi ?

Benimde gidip acı acı intikam alacağım markalar var .42 beden üstü kaşkol bile bulamadığın

Tatlım geçmiş olsun .
Kelebeğin ballı su tavsiyesine uy . Bal mide için şifa kaynağı.
İlla ki ağır ilaç yanında mide ilacı verirler aslında .

4gunluk yapanlar 2 tavuk but yazan baget mi yoksa kalça but mu

Ben baget kullanmıştım .

Çok teşekkür ederim.. Yani doktor unuttu mu artık naptı şu an ballı su içiyorum ben de inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…