Ausencia cnm senin sayende bu istikrar, 3 yıldır en uzun diyetimi yapiyorum
Ben geldim mm dün akşam mesai den sonra bi çıktık evden daha yeni geliyoruz.
Kaçamak siz bir haftasonu geçirdim ancak biraz aç kaldım tabii
Cumartesi :
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
Bir dukan peynirli gozleme
Kahve
7 gibi 3 adet yulaf li bisküvi
Kahve
Başka bişey yok .
Sevgili kayinvalideme gitmiştik dün sağolsun diyet yaptığımı bildiği halde yine benlik bişey yoktu. ben de oturmadım sofraya
Pazar :
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık domates
Kahvaltılık sos yarım kaşık
Akşam :
Köri li tavuk
Salata
Ayran
Sabah Lorlu omlet
1yk acı sos
1 dilim çavdar
Öğle yarım nar 5 yk yoğurt 1 yk yulaf
Aksam 1 tabak Kurufasulye
1dilim ekmek
1 bardak ayran
2 acı biber turşusu
Bol salata
ara 1 avuç fındık
3 kurukayisi
1 çay bardağı süt
1 yk keçiboynuzu tozu
Yok yok iyiyim
Daha buluşup kahve içeceğiz ...
Çok istiyorum canım ...şu inatçı direncin kırılsın ... 73...72...71 akıp gitsinler senden
İkisi de az ama cmt bildiğin açlık orucu olmuş .
Bayılıvermedin iyi kayınvalidenin kucağına
Şaşkınım. Vardır bi bildiği diyecem.Sevgili rakibenin 6 pişisini gördün müüü ? Önden avans mı veriyor ne
Oh sefaniz olsun kuzum benimİyiyiz çok şükür
Orası senin burası benim geziyoruz
Evet canım tekrar hamileyimCnm sen hamile misin senin gönderdiğin gönderinin altında hamile bilgisi gösteriyor da
Canım çok teşekkür ederim kulağım geçti şükür bi problem kalmadı@DelyDoly kız 6 pişi nedir
littlecoffeedoc tatlım kulağın nasıl oldu ?
asfarovski ablam sağlığınız nasıl?
Abla malesef ne detoks ne diyet yapamıyorum
Cok guzel tatlim ♡♡♡herkese iyi akşamlar birsüre gelemedim ve burayı çook özledim anlayış gösterdiğiniz için ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim artık menülerimle tekrar burdayım , bugünden başlayayım menüye
sabah : 1 dl ekmek , 1 dl peynir , salatalık , çay
ara : 1 muz
ara : 1 avuç çerez
akşam : az ekmekle adana kebap ve meze , ayran
su : 2 lt
spor : yok
saydin78 @vorenes
Çok geçmiş olsun.Canım çok teşekkür ederim kulağım geçti şükür bi problem kalmadı
Abla malesef ne detoks ne diyet yapamıyorumsöylemiştim ya birkaç gün önce diş eti operasyonu geçirdim, doktor apranax ve antibiyotik vermişti 3 gün günde 2 kez kullandım toplamda 6 kez kullandım, 2. Günün akşamı yani 4. Sefer içtikten sonra bi mide ağrısı başladı. İlaçtan olabileceğini düşünmedim ilk başta ve ilacı içmeye devam ettim. Gittikçe şiddetlendi en sonunda kafam dank etti de ilacı biraz araştırdım mideye çok zarar veriyormuş ağır bi ilaçmış genelde mide koruyucu ile birlikte alınıyormuş bunu doktor söylemedi bana. Bunu öğrenince ilacı bıraktım artık ama ağrılar geçmedi. Geçmedikçe yemeğe saldırdım geçsin bastırsın diye ama fayda etmedi. Detoksa da devam edemedim nar yeşil elma falan daha kötü yaptı midemi. Napcağımı bilmiyorum
Hayırlısıyla Allah kucağına almak nasip etsin cnmEvet canım tekrar hamileyim
Lansor vardı evde bitmiş ppi yok şu anÇok geçmiş olsun.
sicaga yakın suyla bal sebebi iç. Baya tatlı olsun
Varsa bi ppi (protonpompainhibitoru)al.isim yazmak yasak sanırım.
Amin canım inşallahHayırlısıyla Allah kucağına almak nasip etsin cnm
herkese iyi akşamlar birsüre gelemedim ve burayı çook özledim anlayış gösterdiğiniz için ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim artık menülerimle tekrar burdayım , bugünden başlayayım menüye
sabah : 1 dl ekmek , 1 dl peynir , salatalık , çay
ara : 1 muz
ara : 1 avuç çerez
akşam : az ekmekle adana kebap ve meze , ayran
su : 2 lt
spor : yok
saydin78 @vorenes
kaban aldım kendime 42 beden . uzun zamandır kendime o markadan bişey alamıyordum beden bulamadıgim için . pek mutlu oldum
Canım çok teşekkür ederim kulağım geçti şükür bi problem kalmadı
Abla malesef ne detoks ne diyet yapamıyorumsöylemiştim ya birkaç gün önce diş eti operasyonu geçirdim, doktor apranax ve antibiyotik vermişti 3 gün günde 2 kez kullandım toplamda 6 kez kullandım, 2. Günün akşamı yani 4. Sefer içtikten sonra bi mide ağrısı başladı. İlaçtan olabileceğini düşünmedim ilk başta ve ilacı içmeye devam ettim. Gittikçe şiddetlendi en sonunda kafam dank etti de ilacı biraz araştırdım mideye çok zarar veriyormuş ağır bi ilaçmış genelde mide koruyucu ile birlikte alınıyormuş bunu doktor söylemedi bana. Bunu öğrenince ilacı bıraktım artık ama ağrılar geçmedi. Geçmedikçe yemeğe saldırdım geçsin bastırsın diye ama fayda etmedi. Detoksa da devam edemedim nar yeşil elma falan daha kötü yaptı midemi. Napcağımı bilmiyorum
4gunluk yapanlar 2 tavuk but yazan baget mi yoksa kalça but mu
Çok teşekkür ederim.. Yani doktor unuttu mu artık naptı
Özlemişim
Ne güzel duygu değil mi ?
Benimde gidip acı acı intikam alacağım markalar var .42 beden üstü kaşkol bile bulamadığın
Tatlım geçmiş olsun .
Kelebeğin ballı su tavsiyesine uy . Bal mide için şifa kaynağı.
İlla ki ağır ilaç yanında mide ilacı verirler aslında .
Ben baget kullanmıştım .
Çok kötüysen bi acil e git böyle durumlar için bi ilaç var .Lansor vardı evde bitmiş ppi yok şu an
Ballı su deneyeyim çok teşekkür ederim
O tür ilaçlarda genelde yazılır ama mecburiyet veya şart yok.herkese bu kadar dokunmazÇok teşekkür ederim.. Yani doktor unuttu mu artık naptışu an ballı su içiyorum ben de inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?