Kolay gelsim geçmiş olsunEki Görüntüle 1917546
Kızlar iki gündür halim bu topla taşı yerleştir.
Bu daire çok küçüktü şimdi aynı bina fakat daha geniz bi daireye taşınıyorum.ama yordu epey.
Sabah dizlerimde ağrılar vardı bu ara sık hissetmeye başladım.
Kilolu olan arkadaşlarım sizde de var mı.böyle dizimin üstünde bi kemer var da elektrik şoku veriyor gibi uyuşukluk hissi ve acı .korkuyorum dizlerimde bi sıkıntı çıkıcak diye.inşaallah çıkmaz
Hadi iyi geceler
Kuzum isyan etmedim ki sadece aldığım kilolara sinir oldum çoğu da hamilelik öncesi kilo doğrusuFatma canim isyan etme nolur kuzum. Bebegin saglikli olsun insaAllah bu kilolar gecici. Saglikla kucagina al insaAllah sonra verirsin yavas yavas canim
Hepsi gecici canim elbet elbet verirsin fazla kilolarini. Saglik olsunKuzum isyan etmedim ki sadece aldığım kilolara sinir oldum çoğu da hamilelik öncesi kilo doğrusu
Sen nasil beslemek istiyorsan oyle besle kendini ve bebegini. Sen bilirsinAy teşekkürler valla yazini okudum icim rahatladı yukarda yazan herseyden yiyorum hiç eksik etmiyorm. Şükür ki son paragrafta da tatli ve abur cubur yemek bebege zarar değil anneye kilo yaparms çok çok. Olsun varsin haftalık eksi çıktıkça ondan da korkmuom simdilik . Kuru meyve dé incir ve kayısı yiyorm o dà iyi .
Önceki hamilelikte çok iyi dikkat etmiştim hatta sağlıklı bir şekilde kilo bile vermiştim doktorum çok şaşırdı ama bu sefer farklı kan sulandırıcılar da etkiliyor galibaHepsi gecici canim elbet elbet verirsin fazla kilolarini. Saglik olsun
Öyle yapıorum canım sağol.Sen nasil beslemek istiyorsan oyle besle kendini ve bebegini. Sen bilirsin
ay kuzum dığrudur yaa doymak zor detoks listenle. Ben de çarşamba perşembe yapayım diyorum inşaAllahDetoks yapıyorum ama doymuyorum
Olabilir canım ilaçlar iğneler de etkendir. Hayırlısı aynen öyle canım bebeğin inşaAllah sağlıcakla gelsin, verirsin sonra kilolarınıÖnceki hamilelikte çok iyi dikkat etmiştim hatta sağlıklı bir şekilde kilo bile vermiştim doktorum çok şaşırdı ama bu sefer farklı kan sulandırıcılar da etkiliyor galiba
Tabii hayırlısı ben razıyım yeterki o sağlıklı olsun gerisi olur gider
Hay maşallah banum valla şaştım tempona ben miskin moddayim bugün vallaSelam ay motor takılmış gibiyim . Sabah sınava gittim geldim , evi tiparlayim cm attım maknaya astım onlari
Eşime dedim hadi bi şupur evi sen ahahA sağolsun süpürdü ,çocuklarda annemde şimdi ikinci sınavdan çıktım , biraz dolaşıp gidicez onları almayaa
Saol cnmKolay gelsim geçmiş olsun
basin sagolsun canim Allah sabir versinSelam kizlar cok sagolun...ablamin 3 yıllık mucadelesi maalesef sona erdi..yokluguna alismak sozkonusu bile degil..birbirimize cok düşkündük..kendimi toparlamaya calisiyorum. Mesaj yazan arkadaslarima tek tek donemedim..kusura bakmayin..su 2 hafta nasil gecti neydi farkinda bile degilim..ama geride kalanlar icin iyi olmak zorundayim biloyorum..ozellikle oglum cok etkileniyor..sen sadece gül bana yeter diyor kuzum. Diyet isine baslayayim tekrar dedim kendime meşgale olsun diye..tartildim sabah 78.6 ile basliyorum bakalim..yapabilirsem.
Kaç günlük bir detoksu şekerDersaadet _ şeker 042279 .!.:Detoks yapıyorum ama doymuyorum
Valla en korktuğum şey taşınmak canım Allah yardımcın olsunSlm kızlar epey kolayladık ama daha öteki evi temizlemem gerek özellikle mutfak inşaallah yarına kalmaz hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?