Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kolay gelsim geçmiş olsun

Fatma canim isyan etme nolur kuzum. Bebegin saglikli olsun insaAllah bu kilolar gecici. Saglikla kucagina al insaAllah sonra verirsin yavas yavas canim
Kuzum isyan etmedim ki sadece aldığım kilolara sinir oldum çoğu da hamilelik öncesi kilo doğrusu

Sen nasil beslemek istiyorsan oyle besle kendini ve bebegini. Sen bilirsin

Hepsi gecici canim elbet elbet verirsin fazla kilolarini. Saglik olsun
Önceki hamilelikte çok iyi dikkat etmiştim hatta sağlıklı bir şekilde kilo bile vermiştim doktorum çok şaşırdı ama bu sefer farklı kan sulandırıcılar da etkiliyor galiba

Tabii hayırlısı ben razıyım yeterki o sağlıklı olsun gerisi olur gider

Olabilir canım ilaçlar iğneler de etkendir. Hayırlısı aynen öyle canım bebeğin inşaAllah sağlıcakla gelsin, verirsin sonra kilolarını

Selam ay motor takılmış gibiyim . Sabah sınava gittim geldim , evi tiparlayim cm attım maknaya astım onlari

Eşime dedim hadi bi şupur evi sen ahahA sağolsun süpürdü ,çocuklarda annemde şimdi ikinci sınavdan çıktım , biraz dolaşıp gidicez onları almayaa

Hay maşallah banum valla şaştım tempona ben miskin moddayim bugün valla

Kızlar eşim geldi şükr ..napio sun dedi. Bebek ve yaşlı bakıom sen napion dedim ama öyle valla . Yedikleri ictikleri temizlikleri oy .. Şimdi koydum yemeği ocaga minnoş uyuyor anné baba dà içerde . Azcık da ben keyif yapemm aciktim bu arada yarım halley 2 mandalina yedim

basin sagolsun canim Allah sabir versin

Merhabalar kızlar menüm
Sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir, 6 zeytin
1 ceviz 5 badem 1 incir
Öğleden Sonra
3 y.k. kadar pirinç pilavı
6-7 y.k. kadar etli kuru fasülye
Biraz kuru soğan, bol brokoli salatası
Acıkırsam
1 bardak süt ve 1 mandalina düşünüyorum
Gece
Atom içerim
Su: 1,5-2 lt.
Spor: yok

Günlük menum sabah 1 yumurta 2 kk peynir 9 zeytin 6 pisi yedim öğlen pirasa yemegi 1 tabak makarna aksam yemegim yok tüm gun temizlik simdide alışveriş yarim kalan islerime devam ayy bugün öldüm ben yaa yorgunluktan Hayirli aksamlar canlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…