Gec olunca aksam yemedim tatlim. Az once sutumu ve mandalinami da tukettimİki öğün olması dışında yine çok dengelisin saydınım gülüm
Yavrum pişi dediğin şu değil miii , hani ben yanlış bilmiyorum
Eki Görüntüle 1917742
6 tane değil 1 tane bile diyette olan br insanın yememesi gerek bence .
Ben bu istikrarlı masumu çok sevdim yaaaa
+ 2 mandalina ve yarım halley
Wooow müthiş ... bende kurssuz oynaklardan
Tatlım menünü göreceğiz değil mi , özledik turuncu turuncu
Gec olunca aksam yemedim taykim. Az once sutumu ve mandalinami da tukettimkaldi atommm. Yarinda sitedeki komsularla gün brunchı var umarim cozutmam
Ben baget yedim ama butta olur sanirim canim4gunluk yapanlar 2 tavuk but yazan baget mi yoksa kalça but mu
Ballı su biraz iyi geldi dayanılmayacak gibi değil şu an allah razı olsun gerçekten çok daha iyi hissediyorumÇok kötüysen bi acil e git böyle durumlar için bi ilaç var .
Evet şimdi hatırladım eskiden de 3 kez ameliyat olup her ameliyattan sonra apranax kullandım mide koruyucusu falan vermediler böyle olmamıştı hiç. Acaba artık midemde bi sıkıntı mı var bilmiyorum kiO tür ilaçlarda genelde yazılır ama mecburiyet veya şart yok.herkese bu kadar dokunmaz
Kaç kiloyla hamile kaldın.Amin canım inşallah
Ablacım kızartmalarolmasa daha iyi olurdu sanki.Iyı aksamlar sevgili takımım
Menumu veriyorum
1.öğün
3 4 dlm cavdar ekmegı
Peynir
Zeytin
Domates
Az patlıcan kızartma
ARA
Meyve
2.öğün
Menemen
Patlıcan Musakka
Salata
Ayran
Az kızartma
Sehriye çorbası
Ekmek
Spor malesef yok
Hayırlı aksamlar
Ablacım kızartmalarolmasa daha iyi olurdu sanki.
Bizde ev taşımaktan pizza ya dadandık . ama yarından itibaren yemekler çorbalar salata ve yoğurt olacak menümde. eşimde yok.fazla yemek uğraşmam. bol bol su ve de :)
Tamam kaptanmervahafsa olur canım , sen sabahtan yaz bana ...şu şu var ..şunlar pişecek vs ... ona göre ayarlayalım .
Gecmis olsn cnm yaCanım çok teşekkür ederim kulağım geçti şükür bi problem kalmadı
Abla malesef ne detoks ne diyet yapamıyorumsöylemiştim ya birkaç gün önce diş eti operasyonu geçirdim, doktor apranax ve antibiyotik vermişti 3 gün günde 2 kez kullandım toplamda 6 kez kullandım, 2. Günün akşamı yani 4. Sefer içtikten sonra bi mide ağrısı başladı. İlaçtan olabileceğini düşünmedim ilk başta ve ilacı içmeye devam ettim. Gittikçe şiddetlendi en sonunda kafam dank etti de ilacı biraz araştırdım mideye çok zarar veriyormuş ağır bi ilaçmış genelde mide koruyucu ile birlikte alınıyormuş bunu doktor söylemedi bana. Bunu öğrenince ilacı bıraktım artık ama ağrılar geçmedi. Geçmedikçe yemeğe saldırdım geçsin bastırsın diye ama fayda etmedi. Detoksa da devam edemedim nar yeşil elma falan daha kötü yaptı midemi. Napcağımı bilmiyorum
Olur canim disiplin olur bana..Günaydın ...güzel pazarlar
@masumm ve @aeben sınavınız bugün de sular seller gibi geçsin (başka giren var mıydı , unuttum).
Daydream- diyetinin ilk günü hayırlı olsun telli /sefer listesine de alalım seni artık , ne dersin ?
littlecoffeedoc bugün diyet yalan oldu ne demeeek ne demeeek
nereye uçtu o iddialar
saydin78 bende kaç zamandır yoğurt kürünü bıraktım DelyDoly nin göbiş gidiyor valla .
N Nisaca çok çook kolay gelsin canım . Taşınmak zor iş .
@tuba52 nerelerdesin tatlım ? diyetten çıkmamışsın neyse ki ... doğumgünü ve turşu kavurma hariç
ervahafsa canım senin tartı mı arızalı diye düşünmeye başladım ? Şu yediklerinle nasıl 77 olursun ki Cumadan bu yana ...3.2 kilo 2 günde mi geldi
Bu sabah ne yedin bilmiyorum ama günün devamını ve önümüzdeki 5 günü şu şekilde geçir bakalım ...
Sabah ( kahvaltını lütfen erken yap.gerekirse yine yat ama metabolizman erken çalışsın .)
1 bardak ılık su limonlu her sabah bunu içerek güne başla .
Kahvaltıda 1 dlm kepek ekmek / bol yeşillik ve peynir zeytin tüket .
Öğle kendine tavuk haşla , ben iki gündür evdekiler şnitzel , fırın tavuk yerken , haşlanmış tavuk yiyorum . Salata ile beraber yanında da bir kase yoğurt .
Akşamı da çorba , yoğurt , salata ... ya da sebze yemeği , salata , yoğurt olarak geç . Akşam yemeğinde 18:00 den geç olmasın .
Ekmek sadece sabah olsun listende .
Aralarda 2 kez meyve tüket ama yanında mutlaka 1 çay bardağı yağsız süt ya da yoğurtla .
ve mutlaka günü en az 2 lt su ile tamamla .
Bir iradene sahip çık bu şekilde dene lütfen . Bu hafta , sadece bir haftacık .
70 civarı canımKaç kiloyla hamile kaldın.
Gunaydin canim iyi gunlerinde kullan kabanini cok sevindim iste basari ve azimkaban aldım kendime 42 beden . uzun zamandır kendime o markadan bişey alamıyordum beden bulamadıgim için . pek mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?