Hadi gazanız mübarek ola ;(Basladimm kuzumm bu sefer tam tekmil yapicagimm hedef büyük cok pis kapisma var topikte hahah
B K E Top List Sıra Üye BKE Durum 1. Antepia27 41.9 2.sınıf Obez 2. @Ahu060812 36.1 2.sınıf Obez 3. @Nisaca 35.7 2.sınıf Obez 4. @Davina 35.6 2.sınıf Obez 5. @tuba52 34.7 1.sınıf Obez 6. cydnz_1 32.2 1.sınıf Obez 7. @Sherrysherrylady 31.9 1.sınıf Obez 8. @narin_nazenin 31.9 1.sınıf Obez 9. DelyDoly 31.6 1.sınıf Obez 10. @Betulina 30.7 1.sınıf Obez 11. kelebekolacam 29.3 Normal Üstü/Kilolu 12. aeben 29.0 Normal Üstü/Kilolu 13. @masumm 28.2 Normal Üstü/Kilolu 14. @Dersaadet_ 27.7 Normal Üstü/Kilolu 15. @ErSeSi 27.7 Normal Üstü/Kilolu 16. kuzularinannesi 27.3 Normal Üstü/Kilolu 17. saydin78 27.2 Normal Üstü/Kilolu 18. @ervahafsa 27.1 Normal Üstü/Kilolu 19. @yasom7272 27 Normal Üstü/Kilolu 20. Ausencia 26.8 Normal Üstü/Kilolu 21. @vorones 25.2 Normal Üstü/Kilolu 22. @_AYNURA_ 24.9 Normal 23. @nananais 24.3 Normal 24. begum75 23.8 Normal 25. Yenihayat2016 22 Normal 26. @roxen2303 21.1 Normal 27. . . . 28. . . . 29. . . . 30. . . .
Hülyam hoşgeldin ..Sagol Ahum.
Aradı gozlerim acık yeşil mesajlarını tatlım
Bende özledim saydınınbi ara eşiyin iltifatı çarptı gözüme .tebrik ederim çok mative gördüm seni ve hepinizide .
Bunda büyükkkk emegi olanAusencia tabiki bunu görmemek mümkün değil kendisine kocaman bi öpcük
Anam o nası tablo lütfedip ausum beni en yüksek yerlere layık görmüşgünaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
kaptanım eline sağlık,ne güzel bir tablo yapmışsın,emek vermişsin
rabbim şifa versin,inşallah atlatır,benim bi tanıdığımda ilk başlarında yakalamıştı bu hastalığı şimdi çok şükür atlattı,inşallah oda atlatırKızlar gelip kaçıyormuş gibi oluyorum emme benim yogunluk bitmez
Bugun yenini arapça kursu buldum ona gidicem . Tabi kaç hündür evden el çektim tahmin edersiniz ..
Birde şen şakrak gibi görünsemde içim cız ediyor , bizim ilahiyatcı kızlardan arkadaşımın birisi lösemi olmuşaklımdan çıkaramıyorum . Sizlerdende dua bekliyorum .
İnş begüm aklıma geldikçe ağlıyorum . Kızlar huyumu bildiklerinden dun sınav öncesi dememişlerrabbim şifa versin,inşallah atlatır,benim bi tanıdığımda ilk başlarında yakalamıştı bu hastalığı şimdi çok şükür atlattı,inşallah oda atlatır
canım kafanda kurupta üzme kendini, derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah,Allah yardımcısı olsunİnş begüm aklıma geldikçe ağlıyorum . Kızlar huyumu bildiklerinden dun sınav öncesi dememişler
Allah yardımcısı olsun ablacım, elbette dua ederiz en kolay kanserlerden biri lösemi imiş ama Allah başa vermesin hepsi zor allahım sevdiklerine bağışlasın ...Kızlar gelip kaçıyormuş gibi oluyorum emme benim yogunluk bitmez
Bugun yenini arapça kursu buldum ona gidicem . Tabi kaç hündür evden el çektim tahmin edersiniz ..
Birde şen şakrak gibi görünsemde içim cız ediyor , bizim ilahiyatcı kızlardan arkadaşımın birisi lösemi olmuşaklımdan çıkaramıyorum . Sizlerdende dua bekliyorum .
Hocam bana takılırsan evin yolunu unut dermişimaeben arkadasa Rabbim acil şifa versin. Ankaraya taşınırsam sana takılacam görünüyor. Bende arapça kursu istiyorummmmm. Bakarsın bi de açıktan ilahiyat okurum 2 yıllık.
Aminn ,Allahımm inş ..Allah yardımcısı olsun ablacım, elbette dua ederiz en kolay kanserlerden biri lösemi imiş ama Allah başa vermesin hepsi zor allahım sevdiklerine bağışlasın ...
öğle yemeğin hazır mıBasladimm kuzumm bu sefer tam tekmil yapicagimm hedef büyük cok pis kapisma var topikte hahah
Kızlar gelip kaçıyormuş gibi oluyorum emme benim yogunluk bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?