Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
kaptanım eline sağlık,ne güzel bir tablo yapmışsın,emek vermişsin

Aradı gozlerim acık yeşil mesajlarını tatlım Valla uzunnnnn yillar sonra kilo verişimle alakalı iltifat etti Aebenim ya nasil mutlu odum

Kesinlikle Ausencia mın ♡ cok emegi var Allah razi olsun. Benden de ona ve sana kocccccamammmm

günaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
kaptanım eline sağlık,ne güzel bir tablo yapmışsın,emek vermişsin
Anam o nası tablo lütfedip ausum beni en yüksek yerlere layık görmüş .
Ben bu bmı olayına çok takılmıyorum çünki vucud yapısı ve kas yogunluguna göre çok farklı olabiliyor . Normal bmı geldiğim zaman aşırı zayıf olmam lazım benim ,58 kiloya indiğimde çok tepki almıştım . Herkeşe yakışan kilo farklı oluyor çünki .

Eline saglık ausum

rabbim şifa versin,inşallah atlatır,benim bi tanıdığımda ilk başlarında yakalamıştı bu hastalığı şimdi çok şükür atlattı,inşallah oda atlatır

Banuş sen naptın sınavı ?
Başka giren varmıydı ?
Yahu örgün egitim almıyoruz niye bukadar zorlarlarki insanları .
Dün geçen yıldan arapça 1 kalmıştı ona girdim ek olarak . Allahım 1 sınıfa o sorular sorulurmu , birde sınav 30 dk . Farağraflarda nasıl uzun anlatamam .
Nryse geçerim inşalllah tabi yanlışlar dogruları uçurmazsa .

rabbim şifa versin,inşallah atlatır,benim bi tanıdığımda ilk başlarında yakalamıştı bu hastalığı şimdi çok şükür atlattı,inşallah oda atlatır
İnş begüm aklıma geldikçe ağlıyorum . Kızlar huyumu bildiklerinden dun sınav öncesi dememişler

Allah yardımcısı olsun ablacım, elbette dua ederiz en kolay kanserlerden biri lösemi imiş ama Allah başa vermesin hepsi zor allahım sevdiklerine bağışlasın ...

aeben arkadasa Rabbim acil şifa versin. Ankaraya taşınırsam sana takılacam görünüyor. Bende arapça kursu istiyorummmmm. Bakarsın bi de açıktan ilahiyat okurum 2 yıllık.

aeben arkadasa Rabbim acil şifa versin. Ankaraya taşınırsam sana takılacam görünüyor. Bende arapça kursu istiyorummmmm. Bakarsın bi de açıktan ilahiyat okurum 2 yıllık.
Hocam bana takılırsan evin yolunu unut dermişim .
İnş. Canım okursun , ben okuduktan sonra sizler haydı haydi .
Bu arada bareber takılmaktan mutlu olurum dün kaşla göz arasında yine arkadaş edindim

Hosgeldın canım sınavlarından insallah güzel sonuçlar alırsın
Arkadasın ada RABBIM acil sifalar versin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…