- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
eneee kız ne açı yemedin mi 2 yumurta.Acayippp açımmm aççbu 4 günlük benii sağlamm eritiiiceeekkkk
Kuzum bir alo diyimm getiriyorlar o yüzden şanslıyımm her tarz salata yapan yerimiz var. Ondna dolayı şanslıyımm lakin 6,30 da 2 yumurta ben şimdiii kuduruk gibiyimöğle yemeğin hazır mı
Yidummm yuttummm hattaaaeneee kız ne açı yemedin mi 2 yumurta.
senin pişilerden sonra bi sarsıldık.ama toparladık cok şükür.Topiğimizin çılgınlarr bu hafta 7. takım 1 olmalıı kızlar hepinize güveniyorumm
wayyyyy.söyle mısırı bol bol koysunlar...mısır iyidir iyiiiiiiiKuzum bir alo diyimm getiriyorlar o yüzden şanslıyımm her tarz salata yapan yerimiz var. Ondna dolayı şanslıyımm lakin 6,30 da 2 yumurta ben şimdiii kuduruk gibiyim:
Kızz hatun eksi 21 vermişimm mayıstan beri ağzıma sürememişimm birde 2 öğün yaptım tüm gün temizlik dip köşe cma çerve eser kalmadııı onlardannnsenin pişilerden sonra bi sarsıldık.ama toparladık cok şükür.
Hatırlattıgın iyii olduuu vallaahh söyliyim eklemesinlerwayyyyy.söyle mısırı bol bol koysunlar...mısır iyidir iyiiiiiii
bence sorun yok ye sen bol bol ye yine ye..Kızz hatun eksi 21 vermişimm mayıstan beri ağzıma sürememişimm birde 2 öğün yaptım tüm gün temizlik dip köşe cma çerve eser kalmadııı onlardannn
Hahahhaa merak etme tellim artıı yokk gelsin eksilerbence sorun yok ye sen bol bol ye yine ye..
Akşamadaa full cardio ağırlık sporr
Iyı aksamlar sevgili takımım
Menumu veriyorum
1.öğün
3 4 dlm cavdar ekmegı
Peynir
Zeytin
Domates
Az patlıcan kızartma
ARA
Meyve
2.öğün
Menemen
Patlıcan Musakka
Salata
Ayran
Az kızartma
Sehriye çorbası
Ekmek
Spor malesef yok
Hayırlı aksamlar
Ablacım kızartmalarolmasa daha iyi olurdu sanki.
Bizde ev taşımaktan pizza ya dadandık . ama yarından itibaren yemekler çorbalar salata ve yoğurt olacak menümde. eşimde yok.fazla yemek uğraşmam. bol bol su ve de :)
Kızlar menümü vereyim
Sabah
Göbek bol limonlu
3 zeytin
Kk pynir
1 dilim kepek ekmegi
Öğle
2 kepce ayranlı çorba
Ar öğün 1 mandalina
Aksam
Tavuklu göbek salatası
1 kase yoğurt
Kaptanm ilk gunum nasi olmus
Bide arada 5 tane fındık içi yemiştim
İyigeceler hanımlar misafirim vardı yine pazar klasiği hemen menümü veriyorum
Sabah
2 yumurta
Peynir zeytin
Tadımlık patates kızartması
Bir lokma ekmekle kaşarlı sucuk
(Çocuklara yapınca tadınada baktım kızlar)
Öğlen
Çorba
Domates
Salatalık
Biber
Bi avuç içi kadar ızgara tavuk göğsü
Akşam
Mangalda köfte
Kanat,şiş et
Söğüş
2 dilm ekmek
Su 1,5 spor yok malesef
Olur canim disiplin olur bana..
Bende özledim saydınınbi ara eşiyin iltifatı çarptı gözüme .tebrik ederim çok mative gördüm seni ve hepinizide .
Bunda büyükkkk emegi olanAusencia tabiki bunu görmemek mümkün değil kendisine kocaman bi öpcük
günaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
kaptanım eline sağlık,ne güzel bir tablo yapmışsın,emek vermişsin
Aradı gozlerim acık yeşil mesajlarını tatlımValla uzunnnnn yillar sonra kilo verişimle alakalı iltifat etti Aebenim ya nasil mutlu odum
KesinlikleAusencia mın ♡ cok emegi var Allah razi olsun. Benden de ona ve sana kocccccamammmm
bu bmı tablosuna göre vorones bi kaç kekstra ve etipuftan sonra normal kilolular arasına katılacak ha gayret vorones.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?