Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum bir alo diyimm getiriyorlar o yüzden şanslıyımm her tarz salata yapan yerimiz var. Ondna dolayı şanslıyımm lakin 6,30 da 2 yumurta ben şimdiii kuduruk gibiyim :
wayyyyy.söyle mısırı bol bol koysunlar...mısır iyidir iyiiiiiii

senin pişilerden sonra bi sarsıldık.ama toparladık cok şükür.
Kızz hatun eksi 21 vermişimm mayıstan beri ağzıma sürememişimm birde 2 öğün yaptım tüm gün temizlik dip köşe cma çerve eser kalmadııı onlardannn

Ausencia canım birşeyler yerken bana olan güvenin gelecek aklıma

Eminim bundan saydınım ... bu kadar emek iki arkadaş sofrasında çöpe atılmaz ... İki peynir , yeşillik , zeytin de yesen doyarsın ... börekleri de ... ve hangisini yersen ye akşam yine acıkıyorsun

Fatma biz ne zaman spor yapacağız yaaa bende artık spor yok yazmaktan utanır oldum .
Menünde kızartma harici cızz yok .
Ekmekte 100 + için çok değil .Tabii akşam kaç dlm onu bilmiyorum .

Pizzaya dadanmaaaak ne ?

Kepekli ekmek arasına peynir domates sandviç yap 2 dk da ...pizza sipariş etmekten daha kolay ...ve tabiii sağlıklı

Gayet sağlıklı olmuş ervam ...bugün neler pişecek evde ?

Tatma ahum patates kızartması ...tadını bilmiyor musun biliyorsun ? Eeee tatsan ne olacak ?
Öğle güzel.
Akşam bol et ... yanında ekmek fazla . Salata olsa idi akşam da ayranla

Olur canim disiplin olur bana..

Tamam canım ekliyorum ...senin bilgilerde yok tabloda . Boy , yaş , başlangıç kilo ve hedef kilo yazar mısın bi ara canım ?

Ausencia gunaydinn canim eksi21 kg ve ben pazarlari azcik ödül yapiyorum kuzum cok cozutmadann

Ayyy 21 okudum ya ...Onu 2.1 anladım ...onu da cumadan bu yana 2.1 anladımmm

4 gün diyetin hayırlı ola bu arada gülüm. Sonuna kadar git bu sefer ... Hep diyorum 3/4 çok güzel .

Canım arkadaşına Rabbimden şifa diliyorum . Dualarımda olacak .

Sınavlarda fena geçmemiş şükür ..ah ahh şu doğru götürme olmayaydı , şansınıza o da size denek geldi.

BKE ine göre 49/66 normal im ben . Ortalama da 58 . Tabii ben 66 yı baz alacağım Liste hesaplama ahunun emeği bu arada ...o da acayip fuulll gaz gidiyor

günaydın,hayırlı haftalar dilerim herkese
kaptanım eline sağlık,ne güzel bir tablo yapmışsın,emek vermişsin

Canım sağol , seni de ekleyeyim hemen en altta olursun herhalde . Hesaplamaları ahucum yaptı , bende kim eksik bakamadım hafta sonu

benden de size

Ya dur daha 7.takım mezunları olarak gelip gidip buradaki arkadaşlara el vereceğiz , azıcık hava atacağız ... Tebrik kabul edeceğiz

bu bmı tablosuna göre vorones bi kaç kekstra ve etipuftan sonra normal kilolular arasına katılacak ha gayret vorones.

Gitti gülmekten 200 gr daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…