kaptancım yaaaaaaa.dely beni yiycekmiş.
Fazlaa dönmee dohturumm tansiyonunnn düşerrkız delyyy sen görürsün.ay sıkıntı bastı bi tur atayım asm nin etrafında.
Kuzummm tamamdır bende yapayım ben kırmak yada ne bileyim yanlış anlaşılmaktan çekinirim hanii o ne öyle yeme felan o olmuş muu diyee ama yapacagımm haydarı ve karısını alıp geleyimmArkadaşlar hepinizden bir ricam var ....başta kaptan yard. pek sevgili çok saygıdeğerDelyDoly den ve maaile 7.takımdan .
Denk geldiğiniz tüm menülere yorum yapın ..teşvik edin , tebrik edin , tenkit edin ... (takımlarda menü yorumu kural zaten )
Ben en azından aktif olduğunuz dönem birbirinizin menülerine göz atın ve yorum yazın istiyorum . Bu inanın çok önemli
Hahahaha hemdee nasılll çılgınn delyÇiğ çiğ yer ... o kadar delidir
Kuzummm tamamdır bende yapayım ben kırmak yada ne bileyim yanlış anlaşılmaktan çekinirim hanii o ne öyle yeme felan o olmuş muu diyee ama yapacagımm haydarı ve karısını alıp geleyimm
kızlar 1 aralıkta rebiülevvel ayına girecegiz. Peygamber efendimiz (s.a.v) bu ayda dünyaya gelmiştir. 11 aralık pazar günü mevlit kandilidir. Peygamber efendimiz buyuruyor ki: ''kim bu aya girildiğini birbirine haber verirse onu cennetine alması için kıyamete kadar Allaha dua edeceğim...''
Dimii dimii kuzummm tamamdır aldımm haydarıııBu gibi durumlarda hemen nana'yı hatırla
evet canım vardım, görememen çok normal olur böyle şeyler
Haydi hayırlısıı kuzumm kafan rahatlamıştırrGunaydin kizlar
Sınavlar bitti.reglim de.geldi şükür tekrar aranıza geldim.
Evet canim kesinlikle,Haydi hayırlısıı kuzumm kafan rahatlamıştırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?