Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arkadaşlar hepinizden bir ricam var ....başta kaptan yard. pek sevgili çok saygıdeğer DelyDoly den ve maaile 7.takımdan .

Denk geldiğiniz tüm menülere yorum yapın ..teşvik edin , tebrik edin , tenkit edin ... (takımlarda menü yorumu kural zaten )

Ben en azından aktif olduğunuz dönem birbirinizin menülerine göz atın ve yorum yazın istiyorum . Bu inanın çok önemli

Kuzummm tamamdır bende yapayım ben kırmak yada ne bileyim yanlış anlaşılmaktan çekinirim hanii o ne öyle yeme felan o olmuş muu diyee ama yapacagımm haydarı ve karısını alıp geleyimm

BİREYSEL DERECELER
7.TAKIMDAN.........*********.......
7.TAKIMDAN......**********...............
7.TAKIMDAN........*********...........

İşte bu hafta paylaşım alanında görmek istediğim

Ve tabiii ...

TAKIM DERECELERİ
1. olan ......7. Takım..................%2.22
2.olan.....?.Takım..................%

3.olan......?.Takım................%

M.Luther Kıng e bağladım bu hafta ....bir hayalim varrrr diye Cumaya kadar tepenizdeyim

Kuzummm tamamdır bende yapayım ben kırmak yada ne bileyim yanlış anlaşılmaktan çekinirim hanii o ne öyle yeme felan o olmuş muu diyee ama yapacagımm haydarı ve karısını alıp geleyimm

Bu gibi durumlarda hemen nana'yı hatırla

Kızlar diyetimizi sporla destekleyelim kilomuzun el verdiğince sporlar yapalım.Unutmayın kendimizi en iyi biz tanırız yavaş yavaş artıralım en sağlıklısı yürüyüş hem kilodan dolayı sakatlanma riski yok hemde en etkili zayıflama antremanı sizlere güveniyorum.Hergün en az 35 dakika haydii kızlarr başaracağızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…