evet canım vardım, görememen çok normal olur böyle şeyler, baya kalabalık bir liste çünkü
Gunaydin kizlar
Sınavlar bitti.reglim de.geldi şükür tekrar aranıza geldim.
Eki Görüntüle 1918065
Kızlar diyetimizi sporla destekleyelim kilomuzun el verdiğince sporlar yapalım.Unutmayın kendimizi en iyi biz tanırız yavaş yavaş artıralım en sağlıklısı yürüyüş hem kilodan dolayı sakatlanma riski yok hemde en etkili zayıflama antremanı sizlere güveniyorum.Hergün en az 35 dakika haydii kızlarr başaracağızz.
Spor koçumm hocamm takımımızaa hep destek tam destekk spora cezbediyoruzz
Hahahha yok bee kuzummm benn dohtur yicemmDelyDoly şimdi olsa şöyle pişiiiiiiiii,sıcak sıcak,içinde peynir eriseeeeee
HAHAHHA yicekmişş gibii dimiii delyy delyyyzaten avatarın avatarıma bi tuhaf bakıyor..
Hahhaha dohtur strestenn yicekk yicekk 5 kg artı
Doktor subliminal mesajı almış
Hahhaha dohtur strestenn yicekk yicekk 5 kg artı
geçmişe döneceğimde okumak için nereden başlasam bilemiyorummaşallahı var topiğin
Dimiii kızzz tühhhh onu nasıl düşünmedimmmStresten erime ihtimali de var
Tamamm tatlım kolay gelsinn özletmee çooookkkkkkBen çıktım , azıcık işe koyulayım ...daha market poşetlerim öylece duruyor
Aklımda nedense cmt siden beri begümü ekle begüme ekle var
Kafayı sizle yedim vallaHep aklımdasınız da bu sefer yanlış alarm olmuş
Sherry im hoş geldin sefalar getirdin
Sınavlar nasıldı ?
Ohhh regl de bitmiş ...gelsin diyetler
Amannn napcann yapıpp gözlemee yiii yanında da haşhaşlııı ohh missbende gidip salatamı yapayım..bizim öyle salata siparişi hattımız yok.öğleden sonrada eğitim var baktım cok sıkıcı ,buralarda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?