aynennnnnnnnnn, bana iki yıl öncede çok iyi gelmişti şimdi de süper geldi elhamdulillah. Yoksa eminim şu an bi başıma kilo olarak olduğum yerde sayıyor olacaktımonu hiç sormayın bu ara bende bol bol var ama baktım hayatta hep bi pürüz var ve ben bunu bahane ettikçe kilo alıyorum bu sefer çokta tınnnnnn dedim.burda dagıttım kendimi
buranın amacı da bu değil mi.birliktelik motivasyon.her duurmda.
inan hepsi fazlasıyla bende de var.bastım mısır püsküllü form çayı.daha 2 günümüz var.iner iner.wc olayı yok , az uyku , ve bir gün önceki sporu düşünereten moralimi bozmuyorum cumaya bakarsın iner bekleyip görücezzz
Bass baaass püsküllüüü dokturumm civanımmminan hepsi fazlasıyla bende de var.bastım mısır püsküllü form çayı.daha 2 günümüz var.iner iner.
inan hepsi fazlasıyla bende de var.bastım mısır püsküllü form çayı.daha 2 günümüz var.iner iner.
Kuzumm ben kayısı çayıı içiyorum onun bana faydasıı çok oldu.Muhakkak günde 2 bardak içiyorum zaten normlade düzenli ama bunla daha iyi oldu. Peki ilaç fayda etti miicnm benimki kronik kabızlık yaa geçmiyor bak açlık otu içiyordum oda iş görmüyor artık bi ilaç var basgırsak düzenleyici ona başladım bu sabah festa-n diye ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorumm
Kuzumm ben kayısı çayıı içiyorum onun bana faydasıı çok oldu.Muhakkak günde 2 bardak içiyorum zaten normlade düzenli ama bunla daha iyi oldu. Peki ilaç fayda etti mii
Metobolizman sıkıntılı kuzumm o zaman kıyamamm o da zor yabana onların hiç bir etkisi olmuyor yaaa(
ilaç düzenli kullanımda etkili oluyor
hmmm ne kadar süredir var.aslında diyetlerde yapıyor.cnm benimki kronik kabızlık yaa geçmiyor bak açlık otu içiyordum oda iş görmüyor artık bi ilaç var basgırsak düzenleyici ona başladım bu sabah festa-n diye ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorumm
Hemenn sana 1 kutu bitter gönderdimm kuzummm karşılahmmm ne kadar süredir var.aslında diyetlerde yapıyor.
bana en iyi bitter çiko geliyor ama oda cısss listesine alındı.
bak ben hala gülmüyorum niyeee diye sor bakayımmmm.anladın sen onuuuBass baaass püsküllüüü dokturumm civanımmm
sen bana bi konum atsanaaa bakım.Hemenn sana 1 kutu bitter gönderdimm kuzummm karşılakahveyle beraber yersinn
Memnun oldum Nisa ben de Ahunur 32 yaşındayım on yaşında kızım sekiz yaşında oğlum 4,5 yaşındada bir kızım daha var beden kitle endeksine göre senin bi tık üstündeyim kilom geçen cuma 89 du bu cuma ne olacak Allah bilir çünkü hiç tartılmadım boyum 1:57 bugün en büyük sınavım var biraz sonra gün toplantısı akşamada doğum günü partisine davetliyim ama kendime çok güveniyorumBirlikte motive olalım canım.
Önce tanışalım ben Nisa 28 yaşındayım 3.5 yaşında oğlum var.113 kiloyum 178 cnm boyundayım
canım inşallah ilaç işe yarar eğer geriye dönüp baktığında hata görmüyorsan moralini bozma görüyorsan da hatalarından ders çıkarmaya bakwc olayı yok , az uyku , ve bir gün önceki sporu düşünereten moralimi bozmuyorum cumaya bakarsın iner bekleyip görücezzz
Buralardayim kuzum hatirladigin icin teşekkürler sen nasilsin
Buralardayim kuzum hatirladigin icin teşekkürler sen nasilsin
Hahahhaa donas mii ismarlicannn kuzumm yoksaasen bana bi konum atsanaaa bakım.
gir içeriii.dışarda cok gezmek kilo yapıyormuşBen gene disarilardaaadondumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?