Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynennnnnnnnnn, bana iki yıl öncede çok iyi gelmişti şimdi de süper geldi elhamdulillah. Yoksa eminim şu an bi başıma kilo olarak olduğum yerde sayıyor olacaktım

inan hepsi fazlasıyla bende de var.bastım mısır püsküllü form çayı.daha 2 günümüz var.iner iner.

cnm benimki kronik kabızlık yaa geçmiyor bak açlık otu içiyordum oda iş görmüyor artık bi ilaç var basgırsak düzenleyici ona başladım bu sabah festa-n diye ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorumm

cnm benimki kronik kabızlık yaa geçmiyor bak açlık otu içiyordum oda iş görmüyor artık bi ilaç var basgırsak düzenleyici ona başladım bu sabah festa-n diye ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorumm
Kuzumm ben kayısı çayıı içiyorum onun bana faydasıı çok oldu.Muhakkak günde 2 bardak içiyorum zaten normlade düzenli ama bunla daha iyi oldu. Peki ilaç fayda etti mii

hmmm ne kadar süredir var.aslında diyetlerde yapıyor.
bana en iyi bitter çiko geliyor ama oda cısss listesine alındı.

Birlikte motive olalım canım.
Önce tanışalım ben Nisa 28 yaşındayım 3.5 yaşında oğlum var.113 kiloyum 178 cnm boyundayım
Memnun oldum Nisa ben de Ahunur 32 yaşındayım on yaşında kızım sekiz yaşında oğlum 4,5 yaşındada bir kızım daha var beden kitle endeksine göre senin bi tık üstündeyim kilom geçen cuma 89 du bu cuma ne olacak Allah bilir çünkü hiç tartılmadım boyum 1:57 bugün en büyük sınavım var biraz sonra gün toplantısı akşamada doğum günü partisine davetliyim ama kendime çok güveniyorum
yemeyi mi çok istiyorum zayıflamaya mı diye soruyorum kendime tabii ki zayıflamayı
wc olayı yok , az uyku , ve bir gün önceki sporu düşünereten moralimi bozmuyorum cumaya bakarsın iner bekleyip görücezzz
canım inşallah ilaç işe yarar eğer geriye dönüp baktığında hata görmüyorsan moralini bozma görüyorsan da hatalarından ders çıkarmaya bak
" Yolunu değiştirmeden gittiğin sürece ne kadar yavaş gittiğinin bir önemi yoktur" bu laf benim motivasyon kaynağım

Geçmişe dönünce bakacağım güzeller ...

Yoğun bir gün .

Eve geldim , üst baş değişip arkadaşa gideceğim . 2. sınav :))

5 hafta önce görüştük bu grupla ...bakalım gözlemleri ne olacak ? En ince gösteren şeyleri bulayım dolaptan .

Dönünce alıntılarımda buluşuruz

Ölçülü yemeye devaaaam

Buralardayim kuzum hatirladigin icin teşekkürler sen nasilsin
ben daha kelebek olmadan çekip gittin,hadi dön bak ben ortalıgı fazla karıştırıyorum tam bir tombul tırtıl gibi.bana narin kelebek edası öğretecektin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…