Hava sartlari trafik pert dimii kuzumm yaa allah sabir versinGünaydın kızlar bir saattir yoldayım ve işe geç kaldım
Biri bizi unuttu diye korkuyorduk
evet şimdi okudum ben deGünaydın....mı değil mi bilemedim...sabah sabah ne acı haberler...küçücük kız çocukları ..içim acıyor şuan...
Canım Adana'da kız yurdunda dün akşam Yangın çıkmış alt katta başlayınca hepsi yukarı çıkmış sıkışmışlar çatı da üzerlerine düşünce 11 çocuk 1 eğitmen hayatını kaybetmiş 22 kişi kurtulmuş onlarda camdan falan atlayarak yaralanmışlar Allah yardımcıları olsunCanım ne oldu biraz erken uyudum
Offf yaa Allahım ailelerine sabır versin evlat acısı Rabbim kimseye göstermesinnCanım Adana'da kız yurdunda dün akşam Yangın çıkmış alt katta başlayınca hepsi yukarı çıkmış sıkışmışlar çatı da üzerlerine düşünce 11 çocuk 1 eğitmen hayatını kaybetmiş 22 kişi kurtulmuş onlarda camdan falan atlayarak yaralanmışlar Allah yardımcıları olsun
Tatlişkommm durumlar nasıl benn güzel rakamlardayım haniiiEki Görüntüle 1919163 Buda benim ruh halim
Ben kendime hakimken biri yiyince ben de ortakmışım gibi kahırlanıyorum, ama kendimi kaybettiğimde belli bir zaman yemeğin cilvesinden olsa gerek kalbim mutluluk deryasına dalıyor, acıyı cızzz ı hatırlamıyorHep kısıtlı zamanlar, hadi kabul et buraya gelmedikçe hep suçlu hissediyorsun yada ben paranoyak derecede bagliydim buraya. Vallaha fazla yemek yendiğinde sanki kendim bunu yapmış gibi ağlayacak duruma geliyordum, suçlu psikolojisi
2,5 ay kaçamak yok sözü değil miSen bana bi söz vermiştin
beklemek parayla değil ya, ben de bekliyorum kendimden bir sürpriz , + çıkmamayı hedefliyorumAllah kabul etsin .... kıtlık iyidir .
Canım ben bu hafta senden 7 ile başlayan kilo bekliyordum mmmm mmm ... O m ler beklentimin büyüklüğünden zaar
Salı Menü Bildirimi
Sabah
1 sade nescafe / 2 kuru incir
Kahvaltı
1 kepekli etimek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Az tere
3 zeytin
Ara
1 mandalina
Öğle
1 tabak zeytinyağlı pırasa
5 zeytin
1 kase yoğurt
Ara
1 sade kahve / 7-8 fındık ( arkadaş oturması rekorum , masaya sırt çevirdim )
Akşam
1 haşlanmış tavuk göğüs didilmiş bol limonlu salata
2 kepekli etimek
Su şuan 2 lt , 2.5 olur .
Çekilin çekilin bi koşu yürüyüp çocuklara okula yetisecem
Bunlarda fena azimli çıktı, maşallahhhKoss koss kizz kelebekimm
canım işte bu noktada diyetisyen mutiş moral oluyor.ben ne zaman dikkat ettiğim halde az eksi veya artı cıksam diyetisyende yağdan vermişolurdum ve moralim düzelir bi süre sonra basküle de yansırdı.günaydın kızlar...
ankara yagmurlu, karlı ve grii
Ausencia evet dikkat ediyorum bu dikkate kilo gitmesi laızm ama ben sabah 75 kilo idim yani cumaya göre +900 gr
benim bünyem nankörr
ben de il diyete başladığım her seferinde ödüllendiresim geliyor kendimi, ne ile yemek ileDur daha yolun başındadın daha neler neler görürsün
Birisini hatırlıyorum teey aylar önceden diyete başladı 3 gün (kesinlikle latife değildir) bugun kendime ödül verdim demiştiah birde menüyü gorsen . Bende tabi uyardım bir daha da gelmedi niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?