Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar günaydın,akşam internete giremediğimden sabahları menümü paylaşıyorum

ayrıca dünkü yangında ölen çocuklara ve eğitimciye Allahtan rahmet dilerim,Rabbim ailelerine sabırlar versin,hergün böyle üzücü haberler duymaktan yorulduk artık,Rabbim ülkemize çok daha güzel günler nasip etsin inşallah

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 2 zeytin
* 1 yeşil biber
* 1 kivi
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 3 ceviz
* 2 fındık
* 1 dilim ekmek

Ara Öğün (saat 09:20)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon et sote
* salata

Ara Öğün (saat 15:00)
* 3 ceviz
* 2 kuru kayısı

Akşam (saat 20:00)
* 2 kepçe tarhana çorbası
* 5 fırın köfte
* pırasa kavurması
* salata

Son Öğün (saat 21:30)
* 1 mandalina

Canım ne oldu biraz erken uyudum
Canım Adana'da kız yurdunda dün akşam Yangın çıkmış alt katta başlayınca hepsi yukarı çıkmış sıkışmışlar çatı da üzerlerine düşünce 11 çocuk 1 eğitmen hayatını kaybetmiş 22 kişi kurtulmuş onlarda camdan falan atlayarak yaralanmışlar Allah yardımcıları olsun

Offf yaa Allahım ailelerine sabır versin evlat acısı Rabbim kimseye göstermesinn

Ben kendime hakimken biri yiyince ben de ortakmışım gibi kahırlanıyorum, ama kendimi kaybettiğimde belli bir zaman yemeğin cilvesinden olsa gerek kalbim mutluluk deryasına dalıyor, acıyı cızzz ı hatırlamıyor, kendime gelince de bir öküz oturuyor yüreğime sorma gitsin

Sen bana bi söz vermiştin
2,5 ay kaçamak yok sözü değil mi Yaptım bir hata sen beni affet kaptaniçem Pazartesiden beri tuttum yine kendimi. Sizin veilenizle desteğinizle inşallah 75leri göreceğim

Allah kabul etsin .... kıtlık iyidir .

Canım ben bu hafta senden 7 ile başlayan kilo bekliyordum mmmm mmm ... O m ler beklentimin büyüklüğünden zaar
beklemek parayla değil ya, ben de bekliyorum kendimden bir sürpriz , + çıkmamayı hedefliyorum

Menünün asaletine bak yahu. AUscum sen bittin, fıstık gibi hatun olacaksın inşallah, buna şüphe yok

Çekilin çekilin bi koşu yürüyüp çocuklara okula yetisecem
Koss koss kizz kelebekimm
Bunlarda fena azimli çıktı, maşallahhh

günaydın kızlar...

ankara yagmurlu, karlı ve grii

Ausencia evet dikkat ediyorum bu dikkate kilo gitmesi laızm ama ben sabah 75 kilo idim yani cumaya göre +900 gr
benim bünyem nankörr
canım işte bu noktada diyetisyen mutiş moral oluyor.ben ne zaman dikkat ettiğim halde az eksi veya artı cıksam diyetisyende yağdan vermişolurdum ve moralim düzelir bi süre sonra basküle de yansırdı.
ama biz şimdi onu göremediğimizden illa moral bozuklugu oluyor.bozma moralini sıfır kaçamak sağlıklı ve düzenli beslenmek mümkün mertebe spora dağ dayanmaz.kırılır bi süre sonra emin ol.

ben de il diyete başladığım her seferinde ödüllendiresim geliyor kendimi, ne ile yemek ile Nasıl bir ödülse bu da, hedefi katleden ödül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…