Canim benim teşekkür ederim kirginligim gecmis sayılmaz ama yinede döneyimben daha kelebek olmadan çekip gittin,hadi dön bak ben ortalıgı fazla karıştırıyorum tam bir tombul tırtıl gibi.bana narin kelebek edası öğretecektin.
Memnun oldum ahunur.maşallah 3 çocuk Allah kolaylık versin.bugün bu sınavları atlatırsak büyük bir durumu atlatmış olucaksın.bence yaparsın hadi bakalım.şimdi o zmn spor yap hem sporda ağıran kasların olursa yemezsin de :)Memnun oldum Nisa ben de Ahunur 32 yaşındayım on yaşında kızım sekiz yaşında oğlum 4,5 yaşındada bir kızım daha var beden kitle endeksine göre senin bi tık üstündeyim kilom geçen cuma 89 du bu cuma ne olacak Allah bilir çünkü hiç tartılmadım boyum 1:57 bugün en büyük sınavım var biraz sonra gün toplantısı akşamada doğum günü partisine davetliyim ama kendime çok güveniyorum
yemeyi mi çok istiyorum zayıflamaya mı diye soruyorum kendime tabii ki zayıflamayı
canım inşallah ilaç işe yarar eğer geriye dönüp baktığında hata görmüyorsan moralini bozma görüyorsan da hatalarından ders çıkarmaya bak
" Yolunu değiştirmeden gittiğin sürece ne kadar yavaş gittiğinin bir önemi yoktur" bu laf benim motivasyon kaynağım
Hadiii dur hemen bir yer bulup oturayimm barii ayyy cansinn dohtorummgir içeriii.dışarda cok gezmek kilo yapıyormuş
Kaptanm gece bir aciktim bir saat belko döndüm yatakta midem gurulduyor su bile icmeye kalkmadım dedim kalksam biseyler illa atcam agzima sözüm var diye diye uyumusum tuyamda bile ugtastm yaCanım benim ... tıka kulaklarını herkese... aman şundan yesen ne olacak ki ... ya bak bunda yağ yok hiç ... kız bi parça al diyen arkadaşlarla dolu günler .
Hepsine teşekkür edip ... salatanı yemeye devam et .
Öyle diyenlerin hepsi sen kilo verince de ... ayyy nasıl verdin maşallah ... a dönüyor .
Nasıl verdim ?
Sana,hayır diyerek:)
Simit ... patates salatası ... mercimek çorbası .. aynı güne fazla tatlım.
Az yemişsin evet ama kilo verme bazen bu sebeple duraksıyor .
Hadi devam ...
Daha eşinden duyacağın çoook iltifat var.
Akşam ekmeği çok olmuş fatma .. öğlen 3 olsa ... akşam 1 ... kilona göre daha ideal.
Iyi olmuş ervam . Azmini seviyorum çok .
hosbulduk tatlım. sizden hiç koparmıyımSherry hoş geldin ... Beğendim menünü .Fanta hariç .
Ama ilk geldiğin günlerde ki uzun abur cubur listesi nerdeeee bu liste nerdee . Olacak böyle devam edersen ama istikrar şart .
canım büyüdükce aslında daha cok süte ihtiyacları olıyor. emzirdikce daha cok süt üretiyoruz bu da enerji ihtiyacımızı artırıyor.Nie mi . Bebeler büyüdü emince kanım çekilio sanki . Çok acikiom ki sen de yoğurt yemisin bak geceben de mandalına elma yedimdi
Ayy ağzının üstüne vurasim geldi onâ neyse kilona laf ederhosbulduk tatlım. sizden hiç koparmıyım
ya işte elimden gelidğince kısıyorum bişilerden. ama mümkün olamıyor kimi zaman. emzirince içimde bi tatlı canavarı oluşuyor. regl öncesi daha da dayanılmazdı şimdi yatıştı en azından önüne gecebiliyorum.
bişi soracam. benim iki hafta önceki kilom 85.7 idi.
gecen cuma ise 86,9 cıktım. simdi ben artıların olduguna göre mi bildirim yapacam yoksa artısıza göre mi cünkü bu durumda 200 gr artım kalmış oluyor benim. 85.9 cıktım cunku bu sabah..
canım büyüdükce aslında daha cok süte ihtiyacları olıyor. emzirdikce daha cok süt üretiyoruz bu da enerji ihtiyacımızı artırıyor.
valla çok zor insanın nefsine yenilmemesi. işte meyvelerle halletmeye çalışıyorum. kimi zaman başarılı olamasam da genelde iyiyim bu ara.
iyi mandalina elma ye tabi. halley filan cıss. en azından onları sabah filan ye ben öyle yapıyorum akşamları azami dikkat.
yine de kilo veriyorsun voronesim..
ee serde gençlikte var. biz geldik kırka. gelen kolay gitmiyor.
ama sıkıldım ben bu kilolardan. görümcem misafirliğe geldi. şakayla karışık laf çakıyor. kalk çay doldr gelin biraz kilo verirsin !
sanki ben oturarak kilo aldım. bebek var o köşede bebek ! sinir oldum ama ses etmedim.
ama kocam da bana afedersin totoşun küçüldü dedi. ay bi mutlu oldum anlatamam
ama sıkıldım ben bu kilolardan. görümcem misafirliğe geldi. şakayla karışık laf çakıyor. kalk çay doldr gelin biraz kilo verirsin !
sanki ben oturarak kilo aldım. bebek var o köşede bebek ! sinir oldum ama ses etmedim.
Ever abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olurkelebek19 canımmm hoşgeldin seni gördüğüme çooook sevindim
Nasılsın canım
Ay cok heyecanlandım profilinde hamile durumu eger öyleyse cok sevindim canım
Rabbim kucagına alıp hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsi
Tekrar hoşgeldin canım iyiki geldin
Kız hamiş misinEver abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
Ever abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
Ever abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
Canim durumunu tam bilmiyorum ama lifli gıdalar tuketip suyu arttirmayi dener misin denemediysen..cnm benimki kronik kabızlık yaa geçmiyor bak açlık otu içiyordum oda iş görmüyor artık bi ilaç var basgırsak düzenleyici ona başladım bu sabah festa-n diye ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorumm
Ayyy ciddin çok sevindimN NanaNare83 kelebekolacam teşekkür ederim kizlar. Insallah Rabbim saglikli sihhatli dünyaya getirmek nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?