süpersin Tubacım, seni imrenerek takip ediyorumSlm kızlarAusencia abla ve diğet arkadaşlar
sabah
uyarınca
tarçınlı su
2 kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
1 tatlı kaşık acuka
yeşillik salata
ara
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase ezogelin
2 kadı budu köfte
1 bardak ayran.
Ara
5 kuru kayısı
1 çay bardağı leblebi
akşam
1 kase şehriye çorbası
Kabak yemeği
cevizli yeşillikler yoğurt
birazdan
süt
Meyve
uydum bi dely e,Allah sonumu hayreyleye....Bunlarda fena azimli çıktı, maşallahhh
aslında hepsi alışkanlık.ben de il diyete başladığım her seferinde ödüllendiresim geliyor kendimi, ne ile yemek ileNasıl bir ödülse bu da, hedefi katleden ödül
maşallah sen her konuda hep azimliydin canım arkadaşım, senin elinden kurtarabilir mi kilolar kendiniuydum bi dely e,Allah sonumu hayreyleye....
şu an da da sorsan bana en güzel ödül ne diye: yemekaslında hepsi alışkanlık.
en güzel ödül hayal bedenin içine girmek.
kız ben kendimi kıtlıkta sanıyorum, sana ne oldu, nasıl bir menüdür buMenum 29.11.2016 Sali
Sabah
1 bardak limonlu ilik su
2 yumurta
3 bardak çay
Öğlen
1 kase yogurt
Akşam
1 kase yogurt
3 lt su 1 bardak yesilcay 2 bardak kayisi 2 bardak nescafe sade 85 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar canlar ütü yapacagim biter bitmez donerimm
bana sorsanşu an da da sorsan bana en güzel ödül ne diye: yemekBaşka bir aşk bu
2. Olll kuzumm sende kirmiyimm dohtorumm civanimm
Dunn sinir stresli bir gunduu benim iicn canimm iyiyimm bugun sukurkız ben kendimi kıtlıkta sanıyorum, sana ne oldu, nasıl bir menüdür bu
Sefergillerin delysini mi
Sefergillerin delysini mi
ben de çok stresliyim ve hafasonu o yuzden kaçtı. Ama toparladım elhamdulillah.Dunn sinir stresli bir gunduu benim iicn canimm iyiyimm bugun sukur
Birlikte motive olalım canım.@fatmanurkaya N Nisaca bşrbirşnizi motive etmeniz ne güzel inşallah sürdürebilirsiniz
@kuzularinannesi nerelerdesin sessiz sessiz yemiyon demi oralarda
Nie mi . Bebeler büyüdü emince kanım çekilio sanki . Çok acikiom ki sen de yoğurt yemisin bak gecevorones niye acikayim bacı
Tavuk yedim aksam yemekte.
Caydan sonra 2.mandalina.1.elma yedim
Gecede.yogurt.yerim. evet.acikiyoruz valla sut verince böyle
Fazla abur.cubur ymiyim diye meyveye abanmaca
canım işte bu noktada diyetisyen mutiş moral oluyor.ben ne zaman dikkat ettiğim halde az eksi veya artı cıksam diyetisyende yağdan vermişolurdum ve moralim düzelir bi süre sonra basküle de yansırdı.
ama biz şimdi onu göremediğimizden illa moral bozuklugu oluyor.bozma moralini sıfır kaçamak sağlıklı ve düzenli beslenmek mümkün mertebe spora dağ dayanmaz.kırılır bi süre sonra emin ol.
Dunn sinir stresli bir gunduu benim iicn canimm iyiyimm bugun sukur
onu hiç sormayın bu ara bende bol bol var ama baktım hayatta hep bi pürüz var ve ben bunu bahane ettikçe kilo alıyorum bu sefer çokta tınnnnnn dedim.burda dagıttım kendimiben de çok stresliyim ve hafasonu o yuzden kaçtı. Ama toparladım elhamdulillah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?