Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rakibem gözün aydınn 40 dk daha ekle yüryüşümee birde 2 minnak pohaça adam bayıldı yanımda küt diye bankada korkumaa yedim valla sıradaki ben olmiyim diyee
oy kıyamam sana ben.dikkat et kendine.şaka bir yanada delycim sen bana lazımsın.böyle 4günlük olmaz.akşama bi çorba yada uygun bişeyler ye.
ben salata görmek istemiyorum.aslında severim ama 3 gündür yemek namına yediğim tek şey gibi olunca.

Sağoll kuzummm teşekkürler valla saat 11 den berii gene sokaklardayımm yaaa valla sinirden öldüm 6,30 son yediğimm birde biraz önce yedim.Adam bayılmasa gene yemezdim

Sağoll kuzummm teşekkürler valla saat 11 den berii gene sokaklardayımm yaaa valla sinirden öldüm 6,30 son yediğimm birde biraz önce yedim.Adam bayılmasa gene yemezdim
Allah muhafaza ya bayılsaydın kesin kelebek kelebek yenicem seni yiycem seni diye adımı sayıklardın .seni ozaman bakırköye postalarlardı

Kaptanm gece bir aciktim bir saat belko döndüm yatakta midem gurulduyor su bile icmeye kalkmadım dedim kalksam biseyler illa atcam agzima sözüm var diye diye uyumusum tuyamda bile ugtastm ya

canımsın ya ... inan gece bende uyanıyorum bazen açlıkla .
Sabahın körü uyanıyorum kahvaltı için .

Sabredeceğiz gülüm ... böyle böyle gidecek.

Geçen Cuma kaçsa onu baz alıyoruz canım.

Bu arada görümcene

menü
sabah 2 kuru kayısı

kahvaltı
1 yumurta haşlama
1 kk peynir
4 zeytin
tere-maydanoz
1 közlenmiş yeşil biber

öglen
1 kase domates çorbası
1 biber dolma
2 ymk yogurt
çoban salata yagsız

akşam
1 kase domates çorbası
1 kutu ton balıgı
1 bardak ayran

2,5 tl su
1 türk kahvesi , soda

DelyDoly iki poğaça gördüm di mi ben ?
Gördüm gördümmm

Bayılmazdım yavrum ben tutardımm ( gaddar kaptan aus )
Hahhaa adam küttenekk gidince korktumm vallahh neyseki güzel eksim var artı birde bugün 125 dk yürüyüşüm var kalmamıştır bee kuzumm öyle düşünüyorum

Diş için di değil mi ağız içi yaralar enfeksiyona açık.mide koruyucuyla alınca çok sıkıntı olmaz insallah
İnşallah sıkıntı olmaz canım ama antibiyotiği bıraktım mide ağrısı dayanılmaz bişey

İnşallah artı olmaz ama çok umudum yok mide ağrımdan dolayı yemeklere saldırdım durdum günlerdir kahvaltı da yapmıyorum okula giderken iki açma yiyorum hem yumuşak diye çiğnerken sıkıntı olmuyor diye kolay geldi sonra pişman oluyorum sanki peynir zeytin yoğurt yumurta çok mu sert diyorum kendime kızıyorum Sonra da diyorum ki battı balık yan gider zaten bu hafta artı çıkacam önümüzdeki hafta dikkat ederim ye gitsin detoksa hiç başlamayacaktım ama zaten 1 gün bile yapamadım. Çok şükür bugün midem iyi inş akşama ağrı başlamaz yine

Soguktann donan 1 adet delyy

Ben gene disarilardaaa dondumm
Ayy ben de bugün çok üşüdüm ya ne kadar soğuktu

Ever abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Ben de olamayacağıma gore
Kesin ausencia ablam
@Ausencia abla sıra sende diyolar tabi istiyorsan inşallah hayırlısıyla olur ama bizi sakın bırakma

Çarşamba Menü Bildirimi

Sabah

1 fincan sade nescafe

Kahvaltı

1 fincan yeşil çay
1 kepekli etimek
Tere /domates
1 kk peynir

Geç kahvaltı / öğle (arkadaşta masa muazzamdı)

2 şekersiz çay
1/2 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
3 kuru kayısı / 1 ceviz
1 kk peynir

Ara

1 sade kahve

Akşam

1 kase yoğurt
2 ızgara köfte
Salata

Su 1.7 şimdilik

iyi akşamlar kızlar
kızım uyandı uyanacak hemen menü yzıp çıkayım
sabah : karnabaharlı omlet ( akşam eşime kızartayım diye haşladım, çok dagılınca sabaha omlet oldu :)
, 3 ü bir arada kahve, peynir ve dereotu
ögle : 2 parça tavuk ızgara, bol karnabahar yemegi ve bir bardak ayran.
ara : 3 mandalina 1 elma, 1 adet tartini ve bol su
akşama da hafif kraker tarzı atlatırım. canım başka bişi çekmiyor.
su 2,5 litreyi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…