Gozun aydn cnm darisi ins saydin basina saglikli sihhatli kucagina alrsn insEver abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
Amin canim İnşallahGozun aydn cnm darisi ins saydin basina saglikli sihhatli kucagina alrsn ins
oy kıyamam sana ben.dikkat et kendine.şaka bir yanada delycim sen bana lazımsın.böyle 4günlük olmaz.akşama bi çorba yada uygun bişeyler ye.Rakibem gözün aydınn 40 dk daha ekle yüryüşümee birde 2 minnak pohaçaadam bayıldı yanımda küt diye bankada korkumaa yedim valla sıradaki ben olmiyim diyee
Sağoll kuzummm teşekkürler valla saat 11 den berii gene sokaklardayımm yaaa valla sinirden öldüm 6,30 son yediğimm birde biraz önce yedim.Adam bayılmasa gene yemezdimoy kıyamam sana ben.dikkat et kendine.şaka bir yanada delycim sen bana lazımsın.böyle 4günlük olmaz.akşama bi çorba yada uygun bişeyler ye.
ben salata görmek istemiyorum.aslında severim ama 3 gündür yemek namına yediğim tek şey gibi olunca.
Allah muhafaza ya bayılsaydın kesin kelebek kelebek yenicem seni yiycem seni diye adımı sayıklardın .seni ozaman bakırköye postalarlardıSağoll kuzummm teşekkürler valla saat 11 den berii gene sokaklardayımm yaaa valla sinirden öldüm 6,30 son yediğimm birde biraz önce yedim.Adam bayılmasa gene yemezdim
Kaptanm gece bir aciktim bir saat belko döndüm yatakta midem gurulduyor su bile icmeye kalkmadım dedim kalksam biseyler illa atcam agzima sözüm var diye diye uyumusum tuyamda bile ugtastm ya
hosbulduk tatlım. sizden hiç koparmıyım
ya işte elimden gelidğince kısıyorum bişilerden. ama mümkün olamıyor kimi zaman. emzirince içimde bi tatlı canavarı oluşuyor. regl öncesi daha da dayanılmazdı şimdi yatıştı en azından önüne gecebiliyorum.
bişi soracam. benim iki hafta önceki kilom 85.7 idi.
gecen cuma ise 86,9 cıktım. simdi ben artıların olduguna göre mi bildirim yapacam yoksa artısıza göre mi cünkü bu durumda 200 gr artım kalmış oluyor benim. 85.9 cıktım cunku bu sabah..
canım büyüdükce aslında daha cok süte ihtiyacları olıyor. emzirdikce daha cok süt üretiyoruz bu da enerji ihtiyacımızı artırıyor.
valla çok zor insanın nefsine yenilmemesi. işte meyvelerle halletmeye çalışıyorum. kimi zaman başarılı olamasam da genelde iyiyim bu ara.
iyi mandalina elma ye tabi. halley filan cıss. en azından onları sabah filan ye ben öyle yapıyorum akşamları azami dikkat.
yine de kilo veriyorsun voronesim..
ee serde gençlikte var. biz geldik kırka. gelen kolay gitmiyor.
ama sıkıldım ben bu kilolardan. görümcem misafirliğe geldi. şakayla karışık laf çakıyor. kalk çay doldr gelin biraz kilo verirsin !
sanki ben oturarak kilo aldım. bebek var o köşede bebek ! sinir oldum ama ses etmedim.
ama kocam da bana afedersin totoşun küçüldü dedi. ay bi mutlu oldum anlatamam
Hahhaa adam küttenekk gidince korktumm vallahh neyseki güzel eksim var artı birde bugün 125 dk yürüyüşüm var kalmamıştır bee kuzumm öyle düşünüyorumDelyDoly iki poğaça gördüm di mi ben ?
Gördüm gördümmm
Bayılmazdım yavrum ben tutardımm ( gaddar kaptan aus)
İnşallah sıkıntı olmaz canım ama antibiyotiği bıraktım mide ağrısı dayanılmaz bişeyDiş için di değil mi ağız içi yaralar enfeksiyona açık.mide koruyucuyla alınca çok sıkıntı olmaz insallah
İnşallah artı olmaz ama çok umudum yok mide ağrımdan dolayı yemeklere saldırdım durdum günlerdir kahvaltı da yapmıyorum okula giderken iki açma yiyorum hem yumuşak diye çiğnerken sıkıntı olmuyor diye kolay geldiGeçmiş olsun canım .
Ama keşke bu rahatsızlık varken detoks metoks hiiç başlamayaydın .
Midene iyi gelecek şeyler zaten kaçamaklar değil .
O yüzden beyaz çorbalar , salçasız haşlama yemekler ve yoğurt tüket bol bol .
Yarışı bilemem ama Cuma artı martı yok
Soguktann donan 1 adet delyy
Ayy ben de bugün çok üşüdüm ya ne kadar soğuktuBen gene disarilardaaadondumm
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Ever abla cok şükür öyle orda 6 yaziyor ama henüz 5 hafta 2 günlük Insallah sag saglim kucagima almak nasip olur
@Ausencia abla sıra sende diyolar tabi istiyorsan inşallah hayırlısıyla olur ama bizi sakın bırakmaBen de olamayacağıma gore
Kesin ausencia ablam
aaa kelebek!Sagol canim Amin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?