Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ben tam dayaklığım bugün sabah gittim 1 çikolatalı ve 1 sade olmak üzere 2 tane açma, 1 tane de kaşarlı-susamlı poğaça yedim. Sonra da bir sürü ceviz yedim çünkü ceviz çok yumuşaktır (!)

Cuma çorba içer yanında minicik bi börek yersin .(ben olsam börek yemem , 1 dlm kepek ekmekle çorba içerim)
Cumartesi de salata yapan vardır illa .. salata çeşitlerinden yersin .

Valla masumum bugün nelerle sınandım ben .. el açması boşnak böreği... domates soslu karışık kızartma (bayılırım) muhallebili kemalpaşa ... krep bohçaları...

Bi lokma tatmadım .

Hahhaa adam küttenekk gidince korktumm vallahh neyseki güzel eksim var artı birde bugün 125 dk yürüyüşüm var kalmamıştır bee kuzumm öyle düşünüyorum

Yavrum illa ki verdin eksiler bolda ... poğaça yani pastane poğaçası çok zararlı be gülüm ondan dedim.

Niyet var da icraat yok kuzum :))

Bu arada benim sana yazacaklarımı sen zaten yazmışsın . Yumuşak ve sağlıklı bi dünya şey var .
Battı balık yan gider diyet için çok kötü bi felsefe

Slm Ausencia abla ve aeben abla ve diğer tüm arkadaşlar
sabah
aç karnına
tarçınlı su
2 kuru kayısı
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 parça peynir
4 zeytin
dereotu salata
ar
1 hurma
3 ceviz
Öğlen
1 kase yayla çorbası
salata
1 bardak ayran
ara
4 kayısı
1 çay bardağı leblebi
akşam
8 kaşık barbunya pilaki
1 kase şehriye çorbası
1 kase cevizli yeşil yoğurt
ara
süt
meyve

Üzgünüm

Biraz da kızgın ve kırgın

Kizlar suan size balkonda oturup yaziyorum birileri usuyormus

Menümu yazayim

Sabah:1 yumurta.5.zeytin.1 etimek

Ogle:1 kase karnabahar.1 kase yogurt.1 etimek

Ara:elma.1 pirinc patlagi.2 kaşık yogurda yulaf kepegi 1 kaşık

Aksam:avokadolu marul salatasi 1 etimek

1 lt su..

Auscum bende senin gibi güne kahveyle basliyorum ve direk metabolizmami calistiriyor..

Arada küçük kaçamaklar yapıyorum kahveyi teşkil şeker içiyorum bide geceleri çok acıkıyodum ağzıma arada 2 lokma bişey yiyorum vicdanı sızı yor

Niyet var da icraat yok kuzum :))

Bu arada benim sana yazacaklarımı sen zaten yazmışsın . Yumuşak ve sağlıklı bi dünya şey var .
Battı balık yan gider diyet için çok kötü bi felsefe

Üzgünüm

Yaa ama bu beni üzdü kızma ve kırılma ablacım söz bu sefer toparlıyorum kendimi hemen şimdiden itibaren delikanlı sözü

Niye sen üşümüyorsuun soğuk değil mi oralar nerdesin kii
Menünü beğendim bu arada

Antalyadayim kuzum bide ben cinsim biraz cok zor üşürüm..

İyi akşamlar kızlar,
Yoldayım yine tabiki :))
Ben dün marmarayda yürüyen merdivenden düştüm size anlatmadım dimii yagmurdan dolayı her yer ıslak olunca bende koştur koştur merdivenden inerkeeen hooopp kaydım düştüm elimde kenara sıkıştı ama hemen çektim iyiyim bir şey olmadı. O an cok acıdı elim baya titredi acıdan öyle kalcam sandım ama sonra normale dönünce çok güldüm kendime

Gecmis olsun canım..

Guzel menü..kacamaksiz masallah..

Üzgünüm

Dur senin yerine ben vurayim

littlecoffeedoc kuzum o yediklerin verdigin kilodan daha mı tatlı ? Bugün onu yemenin metabolizma na yaptıklarını biliyor musun?
Şu 5 dakikada harika mutlu oldun yerken. Ama "ince harika gorunuyorsun" lezzetini kenara ittin. Bunu hem kendine hem takıma yaptın. Takiminki unutulur arada kaynarda kendine yaptığını asla unutamazsın. Margarin en zor atılan şeylerden biri vücutta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…