- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ausencia cnm sen iyi atlatmışsın
şimdi bizim menüye gel sen
cuma günü tavuk çorbası, patatesli börek,ayva tatlısı
cteside iş yerinden arkadaşlarla görüşücez ev daveti hepimiz bri çeşit yapıp götürüyoruz
ben ıslak kek yapıcamm
Hahhaa adam küttenekk gidince korktumm vallahh neyseki güzel eksim var artı birde bugün 125 dk yürüyüşüm var kalmamıştır bee kuzumm öyle düşünüyorum
İnşallah sıkıntı olmaz canım ama antibiyotiği bıraktım mide ağrısı dayanılmaz bişey
İnşallah artı olmaz ama çok umudum yok mide ağrımdan dolayı yemeklere saldırdım durdum günlerdir kahvaltı da yapmıyorum okula giderken iki açma yiyorum hem yumuşak diye çiğnerken sıkıntı olmuyor diye kolay geldisonra pişman oluyorum sanki peynir zeytin yoğurt yumurta çok mu sert diyorum kendime kızıyorum Sonra da diyorum ki battı balık yan gider zaten bu hafta artı çıkacam önümüzdeki hafta dikkat ederim ye gitsin detoksa hiç başlamayacaktım ama zaten 1 gün bile yapamadım. Çok şükür bugün midem iyi inş akşama ağrı başlamaz yine
Ayy ben de bugün çok üşüdüm ya ne kadar soğuktu
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
@Ausencia abla sıra sende diyolar tabi istiyorsan inşallah hayırlısıyla olur ama bizi sakın bırakma
Ya ben tam dayaklığım bugün sabah gittim 1 çikolatalı ve 1 sade olmak üzere 2 tane açma, 1 tane de kaşarlı-susamlı poğaça yedim. Sonra da bir sürü ceviz yedim çünkü ceviz çok yumuşaktır (!)
Teşekkürler canim aminn insallahkelebek19 canımm çok sevindim .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla @kelebekolacam dediydi ... ben geldim takımda hamileler peş peşe gelir diye ...
Rabbim isteyen herkese ... önce bizim takımın güzellerine nasip etsin .
N Nana sıra bende olabilir
Sagol canim Allah razi olsun.aaa kelebek!
çok sevindm yaaa!
allah kucagına da almak nasip etsin sana.
Auscum bende senin gibi güne kahveyle basliyorum ve direk metabolizmami calistiriyor..Çarşamba Menü Bildirimi
Sabah
1 fincan sade nescafe
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 kepekli etimek
Tere /domates
1 kk peynir
Geç kahvaltı / öğle (arkadaşta masa muazzamdı)
2 şekersiz çay
1/2 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
3 kuru kayısı / 1 ceviz
1 kk peynir
Ara
1 sade kahve
Akşam
1 kase yoğurt
2 ızgara köfte
Salata
Su 1.7 şimdilik
Niyet var da icraat yok kuzum :))
Bu arada benim sana yazacaklarımı sen zaten yazmışsın . Yumuşak ve sağlıklı bi dünya şey var .
Battı balık yan gider diyet için çok kötü bi felsefe
Yaa ama bu beni üzdüÜzgünüm
Biraz da kızgın ve kırgın
Niye sen üşümüyorsuun soğuk değil mi oralar nerdesin kiiKizlar suan size balkonda oturup yaziyorum birileri usuyormus
Menümu yazayim
Sabah:1 yumurta.5.zeytin.1 etimek
Ogle:1 kase karnabahar.1 kase yogurt.1 etimek
Ara:elma.1 pirinc patlagi.2 kaşık yogurda yulaf kepegi 1 kaşık
Aksam:avokadolu marul salatasi 1 etimek
1 lt su..
Antalyadayim kuzum bide ben cinsim biraz cok zor üşürüm..Yaa ama bu beni üzdükızma ve kırılma ablacım söz bu sefer toparlıyorum kendimi hemen şimdiden itibaren delikanlı sözü
Niye sen üşümüyorsuun soğuk değil mi oralar nerdesin kii
Menünü beğendim bu arada
Gecmis olsun canım..İyi akşamlar kızlar,
Yoldayım yine tabiki :))
Ben dün marmarayda yürüyen merdivenden düştüm size anlatmadım dimiiyagmurdan dolayı her yer ıslak olunca bende koştur koştur merdivenden inerkeeen hooopp kaydım düştüm elimde kenara sıkıştı ama hemen çektim iyiyim bir şey olmadı. O an cok acıdı elim baya titredi acıdan öyle kalcam sandım ama sonra normale dönünce çok güldüm kendime
Guzel menü..kacamaksiz masallah..Iyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah
Kk peynir
2 zeytin.
Bi dilim kepek ekmek
Ara öğün
2 ceviz
3 fındık
Öğle
Bi tabak kabuska
Bi bardak ayran
Ara öğün
Bir portakal
Bir elma
Akşam
1 kepce mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmeği
Dur senin yerine ben vurayimÜzgünüm
Biraz da kızgın ve kırgın
Kız abla hiç de yok demiyon ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?