İyiyim tubişim sen nasılsın? Çocuklar nasıl?
Ay cnm gecmis olsn dikkat et kotu yuruyen merdiven yaİyi akşamlar kızlar,
Yoldayım yine tabiki :))
Ben dün marmarayda yürüyen merdivenden düştüm size anlatmadım dimiiyagmurdan dolayı her yer ıslak olunca bende koştur koştur merdivenden inerkeeen hooopp kaydım düştüm elimde kenara sıkıştı ama hemen çektim iyiyim bir şey olmadı. O an cok acıdı elim baya titredi acıdan öyle kalcam sandım ama sonra normale dönünce çok güldüm kendime
Yarışalım cnmAlla alla bi kiside ben seninle yarisirim yazmadi yaaa
Brokoli salatasi yapıp götür cnm havuçlusundanAusencia haklisin cnm aslında hergun bişiy çıkabilir karşımıza salata cesiti olarak birtek makarna salatası var
Ne yapsam gotursem ben bilemedim?
Aa oralara kış gelmez pekAntalyadayim kuzum bide ben cinsim biraz cok zor üşürüm..
Ayy canım çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım ben de iki gündür kayıyorum ıslak zeminlerdeİyi akşamlar kızlar,
Ben dün marmarayda yürüyen merdivenden düştüm size anlatmadım dimiiyagmurdan dolayı her yer ıslak olunca bende koştur koştur merdivenden inerkeeen hooopp kaydım düştüm elimde kenara sıkıştı ama hemen çektim iyiyim bir şey olmadı. O an cok acıdı elim baya titredi acıdan öyle kalcam sandım ama sonra normale dönünce çok güldüm kendime
Ben yarışırım seninleAlla alla bi kiside ben seninle yarisirim yazmadi yaaa
Ayyyyyy nanam naptın yaDur senin yerine ben vurayim
littlecoffeedoc kuzum o yediklerin verdigin kilodan daha mı tatlı ? Bugün onu yemenin metabolizma na yaptıklarını biliyor musun?
Şu 5 dakikada harika mutlu oldun yerken. Ama "ince harika gorunuyorsun" lezzetini kenara ittin. Bunu hem kendine hem takıma yaptın. Takiminki unutulur arada kaynarda kendine yaptığını asla unutamazsın. Margarin en zor atılan şeylerden biri vücutta
İyi akşamlar kızlar,
Nolduu kiz kime kirginsinnÜzgünüm
Biraz da kızgın ve kırgın
Balkon muu amann amann valla sabaha heykelim çıkar kesinn dondumm bugun heppKizlar suan size balkonda oturup yaziyorum birileri usuyormus
Menümu yazayim
Sabah:1 yumurta.5.zeytin.1 etimek
Ogle:1 kase karnabahar.1 kase yogurt.1 etimek
Ara:elma.1 pirinc patlagi.2 kaşık yogurda yulaf kepegi 1 kaşık
Aksam:avokadolu marul salatasi 1 etimek
1 lt su..
BanaaaaaNolduu kiz kime kirginsinn
Menü güzel sadece şunu söylemek istiyorum salam sucuk sosisler katkı maddeli oluyor pek yemesek daha iyiiyi akşamlar herkese
menüm
sabah : 1 dl ekmek , 10 zeytin , 1 dl peynir , 2 dl salam , çay
ara : sade kahve
öğle : canım bişe istemedi 1 lokma peynir ekmek
akşam : 1 tabak mercimek çorbası , 1 dl ekmek , bol salata
su : 2 lt şimdilik
spor : 4 km yürüyüş
Nettinn kii kizz alala alaa dur bakayimm gecmiseBanaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?