Çok şükür canım benim cadı huysuz bugün ablasıİyiyim tubişim sen nasılsın? Çocuklar nasıl?
Benim is bu ara kosturmaca iste birde aksamlari yemekten sonra kuzummDelyDoly cnm sen sporu ne zaman yapıyosun ?
Uzun zamandir takip ediyorum onu..facedede videolari var..beni motive diyor tikandigim yerdeŞu instegramda 40 kilo nasıl gidere re bayıldım nasıl azimli hatun maşallah ne kadar değişmiş bugün inceledim tek kelimeyle müthiş
Bir daha geç olabilir, eğer istiyorsan hiç korkma yap gitsin, sonra keşke dersin
Eyw knk (benim oğlanın dilinde) :)Alıntılarım gitmiş :)
Aklımda kalanları yazayım .
Davina canım çok geçmiş olsun .
Daydream- kahve candır :) burada iki gündür menülerine bayılıyorum .
T tuba52 canım menün hep istikrarlı ... bu kız nasıl kilo veremiyor diyordum ki ... kullandığın şeker ... o acıkınca attığın bi kaç lokmalar sürekli... cevap oldu bana .
ervahafsa saydin78 Nare83 güzeller menülerinizde güzel .
DelyDoly ve kelebekolacam ın 4 gün diyeti mutasyona uğramış biraz:)
littlecoffeedoc cidden kötü kaçamaklar olmuş . Artı eksi çıkman değil üzüldüğüm ... bu birden kendini kaybedip onca zararlı şeyi bi sabahta yemen.
Sen düzelecek diyorsan ... eminim düzelecektir .
N Nana hazır ve nazırım gülüm ... hazır kiloda gitti . Ama cesaret yok
Unuttuklarım affola .
He bi deAhu060812 doğumgününden nasıl çıktın meraktayım.
Ausencia şimdi baktimda tavuk salata yapayım , birde brokoli haslayip limonlarim , tavuk salatayi yoğurtlu yapicam olur mu ki deneyen varmı?
Süper olur .... varsa cevizde koy .oldu sana çerkez tavuğu:)
Ohhh mis tavuk salata ... brokoli ... ala ala masumum .
Cevizde. Var eklerim
Sıkı tutayim ki 6 ları goreyim bian nce
Aaa hamişmisin çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcaklaBuralardayim kuzum hatirladigin icin teşekkürler sen nasilsin
Bugün anladım ki iradenin önüne kimse geçemiyorMemnun oldum ahunur.maşallah 3 çocuk Allah kolaylık versin.bugün bu sınavları atlatırsak büyük bir durumu atlatmış olucaksın.bence yaparsın hadi bakalım.şimdi o zmn spor yap hem sporda ağıran kasların olursa yemezsin de :)
Everything is alright
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmışİyi akşamlar kızlar,
Yoldayım yine tabiki :))
Ben dün marmarayda yürüyen merdivenden düştüm size anlatmadım dimiiyagmurdan dolayı her yer ıslak olunca bende koştur koştur merdivenden inerkeeen hooopp kaydım düştüm elimde kenara sıkıştı ama hemen çektim iyiyim bir şey olmadı. O an cok acıdı elim baya titredi acıdan öyle kalcam sandım ama sonra normale dönünce çok güldüm kendime
kuzu ben bugün Harika bir börülce salatası yaptım ve sadece onla bi kaşık patates ezmesine benzer bişey vardı bi cebiz kadar onu yedim çok ile yaradı salata götür kesinlikleAusencia haklisin cnm aslında hergun bişiy çıkabilir karşımıza salata cesiti olarak birtek makarna salatası var
Ne yapsam gotursem ben bilemedim?
Teşekkür ederim ablacım güvenin içinlittlecoffeedoc cidden kötü kaçamaklar olmuş . Artı eksi çıkman değil üzüldüğüm ... bu birden kendini kaybedip onca zararlı şeyi bi sabahta yemen.
Sen düzelecek diyorsan ... eminim düzelecektir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?