Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

pişt doğa ne yedinde aldın kilocukları bakimm
kacamak yapmak yoktu hanii gülüm duymasın bakkk cumaya kadar gidicek o fazlalıklarr

Meyvi$ dizin nasil oldu?Iyimi biraz?Ne yapmistinki sen kiz,nasil incittin?

canım dizim normalde ağrımıyor artık ama spor yaparken zorlanıyor hale acımaya baslıyro..
topuklu ayakkabıdan oldu yani yollar hep cakıl tası o yolda topukluyla gezince dizimde tendonit olusmus..
zorlamazsan gecer dedi dr bende saldım işte kendimi :78:

Vay vay vaayyyy Süsümüzden de vazgecmiyoruz yaniiiii.Havan kime güzelim:89:

pişt doğa ne yedinde aldın kilocukları bakimm
kacamak yapmak yoktu hanii gülüm duymasın bakkk cumaya kadar gidicek o fazlalıklarr

yok kız perşembeyi aç geçirir cumaya gene eksi çıkarım dün suyu çok içtim bide cacık çok yedim canım çekti kıymalı menemenle ama cumaya hiç yoksa yarım kilo eksiyle girerim

Of of offff.Yesinler havaniiii.Havali gaci seni.Fotonu gördüm gözlerde mavi mavi.Cok güzel yani.

kız aslında gözlerim renk değiştiriyor normalde yeşil ama mavili bi kıyafet giydiğimde öyle oluyor cok acık bi renk olduğundan

boydan fotoda eklicem ama cektiricek birini bulamıyorummm

yok kız perşembeyi aç geçirir cumaya gene eksi çıkarım dün suyu çok içtim bide cacık çok yedim canım çekti kıymalı menemenle ama cumaya hiç yoksa yarım kilo eksiyle girerim

Girersin tatlim,yeterki azim azim.Ben simdiden eksideyim.Innnnnggggggsallah böyle devam eder.

inş bende bendeee ahhh ben bi 57 yi görsem mezuniyetimi isticem zatennn :97:

kız aslında gözlerim renk değiştiriyor normalde yeşil ama mavili bi kıyafet giydiğimde öyle oluyor cok acık bi renk olduğundan

Allah seni ne etmesin.Sevgülüne cektir iste,hadi cektir cektir:84:.Gözümüz gönlümüz acilsin beeeeee

Hem ben renkli göz hastasiyim.Esim yesil gözlü ama cocuklarim ona benzemedi off.Kahvrengi onlarda benim gibi

nerden görüryorsunuz yaa:84::84:

nerden görüryorsunuz yaa:84::84:

Ay caniiim yerim seniiii yaa.
Aglamaaaaaa.Tamam söylüycem.Hani ismin üstüne tikla,kimi istiyorsan.Profil bilgilerine tikla.Ordanda olusturdugu albümler diyor.Tikla acilsin.Ordaki albümede tiklayinca hepsi aciliyor.
Tutku'yuda gördüm cooook tatli bir bayan.Frangipanide öyle.Cok güzelsiniz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…