ayy azericim sevgilim yanımda değil ki haftada 1 gün geliyor pazar gelcek ozamn cektiririm..Allah seni ne etmesin.Sevgülüne cektir iste,hadi cektir cektir:84:.Gözümüz gönlümüz acilsin beeeeee
Hem ben renkli göz hastasiyim.Esim yesil gözlü ama cocuklarim ona benzemedi off.Kahvrengi onlarda benim gibi
günaydın canım dün çok yaptın yorulmuşsundur
VVVVAAAAAAVVVVVVVUUUUUU
bende renkli göze bayılıyorum ama cocularım kesin koyu renk gözlü olurrrYa meyve gecen sordum görmedin galiba.Cizelgeni degistirmissin hayirdir.Hedef kilon 55 ti 57 yapmissin.Yeterlimi geldi.Yani mankenlige ikimi kaldi kiz
nerden görüryorsunuz yaa:84::84:
Ay caniiim yerim seniiii yaa.
Aglamaaaaaa.Tamam söylüycem.Hani ismin üstüne tikla,kimi istiyorsan.Profil bilgilerine tikla.Ordanda olusturdugu albümler diyor.Tikla acilsin.Ordaki albümede tiklayinca hepsi aciliyor.
Tutku'yuda gördüm cooook tatli bir bayan.Frangipanide öyle.Cok güzelsiniz hepiniz
ayy azericim sevgilim yanımda değil ki haftada 1 gün geliyor pazar gelcek ozamn cektiririm..
bende renkli göze bayılıyorum ama cocularım kesin koyu renk gözlü olurrr
Günaydın kızlar
napıosunuz bakalım
gelelim sabah kahvaltıma ;
1 dilim ekmek , 1 tane çeri domates , 1 tane salatalık, 2 dilim peynir , 5 adet zeytin ., 2 çay bardaağı şekersiz çay
E tamam iste pazar günü cektir,bekliyorum bak haaa.
Sevdicegin cokmu koyu gözlü.?Eger cok koyuysa dogru tutmayabilir.Ama tutabilirde belki.Benim kuzenimde oldu.
Günaydin Julia.Oooo 1 dilim ekmegi basardinmi woow.O iyide bir tanecik ceri cokmu geliyor sanaKiz o benim midemin kösesinin kösesini bile doldurmaz
Gördünmü sayimi.Kupa aldin.Birinci oldun
azeri kız senin soruyu yine unutuyordum..
55 e ulasıcak gücüm kalmadı ondan 57 ye cektim hedefimi hem 57 de vücudum sabitlensin bir süre böyle devam edeyim sabit kiloyla ondan sonra toparlanıp tekrar baslıyayım diyorum uzun zamandır diyet tantanasının içindeyim 2009 kasımda baslamıstım baksana halime 1.5 sene oldu 10 kilo verebildim ancak ben sürekli ileri geri iler geri yasıyorum bi şekilde ve buda cok yordu.. aslında asıl hedefim 52 ama yavas yavas basarıcam yüklenmicem vücuduma...
surdan hayırlısıyla bi mezun olayım da sonrası allah kerimm
küçük bi dilimdi amanerde birinci oldum kız
2009 dan berimiay sabah sabah öldürdün beni gülmekten.
Peki boyun kac?
E sabah dün kac mesaj yazilmis,onu yazdim.Okumadinmi gecmis?
Sen 40 mesajla dünün $ampiyonu oldun
Eveeeeeet gelgelelim mesaj sayimina.Heee atliycam bu is saymmiycam,unutucam sandiniz demiiiiiiii.Sizi siziiiiii,unutmadim.Hemen basliyorum yazmaya:
Kirmizigül: 21
Saferan: 8
Ceyce: 9
Doga: 9
Frangipani: 21
Ganfed: 13
Tutku: 7
Azeri kizi: 28
Julia: 40
Dünün birincisi Juliaaaaaaa.Tebriklerr
Amaaaaaa Juliet ve Cemre 1 mesaj dahi yazmamislar.Evet evet 1 mesaj dahi:Bu böyle olmaz.Juliet zaten hic girmiyor.Cemre bir aralar iyiydi ama cok cok bosladi burayi.Kaptanimiza söylüycem ilk uyarisini yapsin.
slm kızlar naber? ben bu hafta hiçbişekilde diyet miyet monti fln yapamıyorum yaa toparlayamıyorum kendimi. altüst olmuş bi durumdayım oğluşumun hasta olması kocişle atışmalar altüst etti beni
bizde seni görsek hiç fena olmıcak hanii
tabi tam 1.5 senedir diyet yapıom arada bi bozuyorum verdiklerimi geri alıyorum sonra tekrar diyete basla hayatım diyet oldu
boyum 162 canım..
basladığımda nerdeyse 70 dim buraya katıldığımda 62 ama buraya katıldıktan sonra daha cok kilo aldım 67 ye cıktım defalarca ben bile bilmiyorum sayısını
şükür sonunda 5 lerdeyim
ondan 5 e inince bu kadar büyük kutlamalar yaptımm
kız sevinim mi utanim mi bilemedim gevezelik yapmışım çok abowwwwwww
kişisel albüm nirde albüm deyince kompile geliyor
tecizatım yok foto için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?