Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah seni ne etmesin.Sevgülüne cektir iste,hadi cektir cektir:84:.Gözümüz gönlümüz acilsin beeeeee

Hem ben renkli göz hastasiyim.Esim yesil gözlü ama cocuklarim ona benzemedi off.Kahvrengi onlarda benim gibi
ayy azericim sevgilim yanımda değil ki haftada 1 gün geliyor pazar gelcek ozamn cektiririm..
günaydın canım dün çok yaptın yorulmuşsundur

VVVVAAAAAAVVVVVVVUUUUUU

Ya meyve gecen sordum görmedin galiba.Cizelgeni degistirmissin hayirdir.Hedef kilon 55 ti 57 yapmissin.Yeterlimi geldi.Yani mankenlige ikimi kaldi kiz
bende renkli göze bayılıyorum ama cocularım kesin koyu renk gözlü olurrr
nerden görüryorsunuz yaa:84::84:

beni arkadasın olmala layık görürsen sende görebilirsinn

bizde seni görsek hiç fena olmıcak hanii

ayy azericim sevgilim yanımda değil ki haftada 1 gün geliyor pazar gelcek ozamn cektiririm..

bende renkli göze bayılıyorum ama cocularım kesin koyu renk gözlü olurrr

E tamam iste pazar günü cektir,bekliyorum bak haaa.

Sevdicegin cokmu koyu gözlü.?Eger cok koyuysa dogru tutmayabilir.Ama tutabilirde belki.Benim kuzenimde oldu.

Günaydın kızlar

napıosunuz bakalım

gelelim sabah kahvaltıma ;

1 dilim ekmek , 1 tane çeri domates , 1 tane salatalık, 2 dilim peynir , 5 adet zeytin ., 2 çay bardaağı şekersiz çay

azeri kız senin soruyu yine unutuyordum..
55 e ulasıcak gücüm kalmadı ondan 57 ye cektim hedefimi hem 57 de vücudum sabitlensin bir süre böyle devam edeyim sabit kiloyla ondan sonra toparlanıp tekrar baslıyayım diyorum uzun zamandır diyet tantanasının içindeyim 2009 kasımda baslamıstım baksana halime 1.5 sene oldu 10 kilo verebildim ancak ben sürekli ileri geri iler geri yasıyorum bi şekilde ve buda cok yordu.. aslında asıl hedefim 52 ama yavas yavas basarıcam yüklenmicem vücuduma...
surdan hayırlısıyla bi mezun olayım da sonrası allah kerimm

Günaydın kızlar

napıosunuz bakalım

gelelim sabah kahvaltıma ;

1 dilim ekmek , 1 tane çeri domates , 1 tane salatalık, 2 dilim peynir , 5 adet zeytin ., 2 çay bardaağı şekersiz çay

Günaydin Julia.Oooo 1 dilim ekmegi basardinmi woow.O iyide bir tanecik ceri cokmu geliyor sanaKiz o benim midemin kösesinin kösesini bile doldurmaz

Gördünmü sayimi.Kupa aldin.Birinci oldun

Günaydin Julia.Oooo 1 dilim ekmegi basardinmi woow.O iyide bir tanecik ceri cokmu geliyor sanaKiz o benim midemin kösesinin kösesini bile doldurmaz

Gördünmü sayimi.Kupa aldin.Birinci oldun

küçük bi dilimdi ama nerde birinci oldum kız

2009 dan berimiay sabah sabah öldürdün beni gülmekten.
Peki boyun kac?

slm kızlar naber? ben bu hafta hiçbişekilde diyet miyet monti fln yapamıyorum yaa toparlayamıyorum kendimi. altüst olmuş bi durumdayım oğluşumun hasta olması kocişle atışmalar altüst etti beni

2009 dan berimiay sabah sabah öldürdün beni gülmekten.
Peki boyun kac?

tabi tam 1.5 senedir diyet yapıom arada bi bozuyorum verdiklerimi geri alıyorum sonra tekrar diyete basla hayatım diyet oldu

boyum 162 canım..

basladığımda nerdeyse 70 dim buraya katıldığımda 62 ama buraya katıldıktan sonra daha cok kilo aldım 67 ye cıktım defalarca ben bile bilmiyorum sayısını
şükür sonunda 5 lerdeyim

ondan 5 e inince bu kadar büyük kutlamalar yaptımm

kız sevinim mi utanim mi bilemedim gevezelik yapmışım çok abowwwwwww

slm kızlar naber? ben bu hafta hiçbişekilde diyet miyet monti fln yapamıyorum yaa toparlayamıyorum kendimi. altüst olmuş bi durumdayım oğluşumun hasta olması kocişle atışmalar altüst etti beni

Ayyyy Ceyceeeee noldu bize güzelim yaaa.Sendemi kavga ettin?
Bizde gece esim isten geldikten sonra güzel güzel sohbet ederken bir basladik tartismaya.Tartisma bagrismaya döndü.$imdi küsüm onunla.Pis.Halbuki birazdan da bir yere gitmemiz lazim.Bakalim nasil olacak.Kesin ben gelmiyorum diyecek.Inatci iste gicik.Gicik gicik gicik

Aman bir daha da alma.Bende artik tövbeliyim.Develer gibi yemiycem diyet bitsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…