Bugünkü sayimi yarin yapicam,cünkü geceye kadar bekliyim diyorum.Maalesef CEMRE ve JULIET bir kere bile ugramadilar.Tek bir mesaj bile yok!!!!!!!!!!:88::88::88:
amannn üzüldüğün şeye bak kurban kes kurtulmuşsun bi gereksizden nikahla ölümün saati şaşmazevet ogrenince canim cok yandi Julia.ama ilk evlendigini demedi..dershaneye gidiyordu ordan bir kiz sevdigini ve ayrilacagini soyledi...bende diretince tabi...cunku hersey yolundaydi o siralar..sonunda arkadasindan duydumevlendigini cocugunun oldugunu...aylarca agladim..beddualar ettim..ama adamin icinde var...evli oldugu halde hala baska kizlarla cikiyor...zoraki evlenmis guya...ablaci amcasinin ogluyla evlenmis.oda onun kizkardesini almis.....Halada hakkimi helal etmiyorum tabiki...Allahindan bulur insallahhhhhhh
tabiki cigiricam aaaa, yanliz kaldim burada...aklima seytanlik geliyor...bugun icim kiyildi:84::84::84:
mezun olsa ne olurki diplomalı eş....k olur ne olacakevet saferanim..Allah bildigi gibi yapsin...simdi itabiki eskisi gibi degilim ama aklima geldigi zaman hala...icim aciyor...cok sevmistim ben onuBenim ahim onu yerden yere vurur insallah...suan 28 yasinda..uni gidiyor,,,,insallah bitiremezzz
yaptığım sporlarda sabah plates,öğlen 5 mil.biraz öncedeyediğim kuruyemişlerden kendimi çok rahatsız hissettim 2 mil daha yaptım.yatmadan gücüm olursa 8 dk karın egzersizide yapıcam...
ii geceler herkese
günaydın.......
günaydııın ...7. takımın kuzularııııgünaydın günaydın günaydınnnnn
neşe dolu sımsıcak bir gün olsunnn
hepimiz bol bol kalori yakalım eriyelim bu günnn
evet tazesi olacak.Cok seviyorum benkızlaar.. huu huuu.. yatmadan bakayım dedim.. bir güzel kaynatmışsınız..
ben de bayılıyorum zencefil çayına, taze zencefilden çok güzel oluyor..
ohhh izgara köfte ve ayran.Harika bir ikilibu akşam leslie yapamadım çünkü ütü yaptım, bacaklarım ağrıyo..
akşam menümü de yazıp yatayım.. hepinize iyi geceler...
bu akşam ızgara köfte & salata yedim yanında da ayran içtim..
ilk mesaj gitmedi sandım ekranda çıkmayınca..
azeri bunu tek mesaj say, mesajları sayıyorsun diye 2 kere yazmadım he..
yaptığım sporlarda sabah plates,öğlen 5 mil.biraz öncedeyediğim kuruyemişlerden kendimi çok rahatsız hissettim 2 mil daha yaptım.yatmadan gücüm olursa 8 dk karın egzersizide yapıcam...
ii geceler herkese
doğacım mevsim gecişi iste hepimizi nasıl kötü etkiliyor bendede bi halsizlik bi yorgunluk afedersin evi b.. götürse umrumda değil misaliyim su günlerde aksamları azaz bişiler yapıyorum sonra yatıs tüm gece zaten dizimi incilttim die sporda yapamıyorum ii bahane oldu bana
bu aksam plates denicem ama sizi gecmemiz sart değil mecburi
ii geceler herkese
kızlar... 4. takıma bir sofra dizdim yemeden durmaları imkansıız.. ...
kızlar... 4. takıma bir sofra dizdim yemeden durmaları imkansıız.. ...
kızlar ben şimdi çıkıyorum kahvaltıya gidiyorum ..tabii kaçamak yok... sonrada spor kaydımı yaptırıcam ....byeeeeee.....beni özleyin anacıııım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?