Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ilk mesaj gitmedi sandım ekranda çıkmayınca..

azeri bunu tek mesaj say, mesajları sayıyorsun diye 2 kere yazmadım he..

bende yediklerimi yazim.

sabah kalkınca 2 kuru kayısı
kahvaltı 2 dilim tam buğday ekm.
domates salatalık peynir

ara elma

öğlen kıymalı yumuralı ıspanak kavurması,roka salatası peynirli
ara armut,badem

akşam fırında mantarlı tavuk,az makarna,yoğurtlu domates salatası,kuruyemiş

yaptığım sporlarda sabah plates,öğlen 5 mil.biraz öncedeyediğim kuruyemişlerden kendimi çok rahatsız hissettim 2 mil daha yaptım.yatmadan gücüm olursa 8 dk karın egzersizide yapıcam...

ii geceler herkese

günaydın günaydın günaydınnnnn

neşe dolu sımsıcak bir gün olsunnn

hepimiz bol bol kalori yakalım eriyelim bu günnn

amannn üzüldüğün şeye bak kurban kes kurtulmuşsun bi gereksizden nikahla ölümün saati şaşmaz
evet saferanim..Allah bildigi gibi yapsin...simdi itabiki eskisi gibi degilim ama aklima geldigi zaman hala...icim aciyor...cok sevmistim ben onu Benim ahim onu yerden yere vurur insallah...suan 28 yasinda..uni gidiyor,,,,insallah bitiremezzz
mezun olsa ne olurki diplomalı eş....k olur ne olacak

yapamıyorum ya halsizlik var bacaklarım ağrıyor 10 dk yapabildim 2 gün önce

doğacım mevsim gecişi iste hepimizi nasıl kötü etkiliyor bendede bi halsizlik bi yorgunluk afedersin evi b.. götürse umrumda değil misaliyim su günlerde aksamları azaz bişiler yapıyorum sonra yatıs tüm gece zaten dizimi incilttim die sporda yapamıyorum ii bahane oldu bana
bu aksam plates denicem ama sizi gecmemiz sart değil mecburi

kızlaar.. huu huuu.. yatmadan bakayım dedim.. bir güzel kaynatmışsınız..

ben de bayılıyorum zencefil çayına, taze zencefilden çok güzel oluyor..
evet tazesi olacak.Cok seviyorum ben
ohhh izgara köfte ve ayran.Harika bir ikili
ilk mesaj gitmedi sandım ekranda çıkmayınca..

azeri bunu tek mesaj say, mesajları sayıyorsun diye 2 kere yazmadım he..
Allah seni ne etmesin.Alemsin yaaa
yaptığım sporlarda sabah plates,öğlen 5 mil.biraz öncedeyediğim kuruyemişlerden kendimi çok rahatsız hissettim 2 mil daha yaptım.yatmadan gücüm olursa 8 dk karın egzersizide yapıcam...

ii geceler herkese

Masallah ne kadar cok spor yapmissin.Uwwww süpersin Tutku.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canımcıım:94:

kızlar... 4. takıma bir sofra dizdim yemeden durmaları imkansıız.. ...

ee daha ne yapacaksın dünyanın sporunu yapmışsın canım bravo sana..

Dün menümü yazmayi unutmusum

Sabah:3 dilim ekmek,yarim kk beyaz peynir,yarin kk ka$ar peynir,2 tk nutella:78:
öglen:yarim dilim kek
aksam:kiymali bulgurlu ispanak,yogurt

Dün hic ara yapamadim,cok üzgünüm.Disardaydim,olmadi.Ama bugün kesin yine yapicam.Arasiz olmuyor yaaa

kızlar ben şimdi çıkıyorum kahvaltıya gidiyorum ..tabii kaçamak yok... sonrada spor kaydımı yaptırıcam ....byeeeeee.....beni özleyin anacıııım....

Eveeeeeet gelgelelim mesaj sayimina.Heee atliycam bu is saymmiycam,unutucam sandiniz demiiiiiiii.Sizi siziiiiii,unutmadim.Hemen basliyorum yazmaya:

Kirmizigül: 21
Saferan: 8
Ceyce: 9
Doga: 9
Frangipani: 21
Ganfed: 13
Tutku: 7
Azeri kizi: 28
Julia: 40

Dünün birincisi Juliaaaaaaa.Tebriklerr

Amaaaaaa Juliet ve Cemre 1 mesaj dahi yazmamislar.Evet evet 1 mesaj dahi:Bu böyle olmaz.Juliet zaten hic girmiyor.Cemre bir aralar iyiydi ama cok cok bosladi burayi.Kaptanimiza söylüycem ilk uyarisini yapsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…