Bugünkü sayimi yarin yapicam,cünkü geceye kadar bekliyim diyorum.Maalesef CEMRE ve JULIET bir kere bile ugramadilar.Tek bir mesaj bile yok!!!!!!!!!!:88::88::88:
gripim cnm ondan yedim bi an önce iyi olayım die
meyveciğim geçen hafta rakip takımı arada ziyaret ettim kilo vermek adına ciddi tedbirler almışlar biliyorsun bu hafta yarış halindeyiz biz hem o takımı yenmeli bununlada kalmamalı birinci olmalıyız bu bize acayip moral olur biliyorsun benim bir teklifim vardı hatırlarsan burda bir sözleşme yapacağız keskin kararlar alacağız ve herkez kabul edecek takım için verdiği söze sadık kalacak bununla ilgili ne düşündünüz
anladım canım. ama bu konuda bişiler yapmamız gerektiğini düşünüyorum cumaya hepimiz ciddi şekilde ekside olmalıyız ki kazanalım. bu hafta sıfır kaçamaksız bir hafta olmalı. bu saatten sonra ağzımıza koyduğumuz her şeye çok dikkat etmeliyiz. bize kilo olabilecek her şeyden kaçınmalıyız. listelerimize uymaya azami özen göstermeliyiz. listelerimizin dışına asla çıkmamalıyız. birbirimizin listelerini daha bir özentili incelemeli yorumlarımızı can alıcı yapmalıyız ve lütfen herkez burda olmaya dikkat etsin ve en azından şu iki hafta mutlu olalım değilmi şekerim
ben biraz fazla mı geldim bugün
wowwwwwwwwwwwwwwwwww işte böleee herkes bize imrensin kıskansın çatlasın patlasın re re re ra ra ra 7. takım çok yaşa :92::92::92:Bakin kizlar ne bulduuuuuuummmm.Vay vay vayyyyyyyyyy.4. takim cok ciddi ciddi bizi rakip görüyor uwwwwwww.Yandik biz.Vi$$$$$$$$$$$$ ben $ok olmus haldeyim.Bunlarin bizi yenmesine izin vermeyelim.
7. takim cok ya$aaaaaaaa,7. takim cok ya$aaaaaaaaaaa
Yooo cok iyisin tatlim,böyle devaaammmm:119::119::119:
Oyyyy gecmis olsun bebegim yaaa.Tabii hastaysan vitaminini al.Önce saglik.Saglik herseyden önemli.Senin yasin kac?
peki pekiiiii böle cenebaz olcam her zaman
Yaniiiiii,böyle olalimki,buraya üye olmamiz bosuna olmasin degilmi.günde 1 kere bile buraya bakmayacaksak,birbirimizle sohbet etmeyceksek,destek vermeyeceksek almayacaksak cikalim takimdan,kendi basimiza yapalim diyetimizi.Takimlara girmek isteyen yer bekleyen arkadaslarada mani olmayalim öyle degilmi?
Ne kaddan citirsiiinnn.Biz ya$landik artik
evet çok haklısın azericim istersen bi bnm geşdiğim 14.takıma bi bak mesela bugün kü paylaşıma aşırı derece de yetersiz takım olmak bu deil bence :97:
sen kaç yaşındasın kiii azericim
ooooooo süpersinnn bu yüzden saana azeri abla demicem sadece azericim diyeceğim :92:Ben 11 gün önce 33 oldum.
Ama kendimi 23 olmus gibi hissediyorum.Ayni zamandada öyle gösteriyorum.Hatta gecen hafta bir abla 22 misin dedi
yaa bak bende zencefilli çay alcaktım unuttum ya yarın hatırlatırmısın banaDur bir bakayim bir ara.
Bende zancefil cayi iciyorum.Bitmesini bekliyorum.Bitse gidip yaticam.Coook uykum geldi
ooooooo süpersinnn bu yüzden saana azeri abla demicem sadece azericim diyeceğim :92:
e yaanii.Abla deme kiz.Ben daha cok citirim.Senden 1 ya$ büyügüm nede olsa
yaa bak bende zencefilli çay alcaktım unuttum ya yarın hatırlatırmısın bana
illaki seninkide oyle olacak degil canim benim...bende senin gibi asker yolu bekledim...askerlik bitti..10gun haber alamadim..megerse ozaman evlenmishaberim olmadi..iki yil sonra ogrendim..ustelik birde kizinin oldugunu ben yurtdisindayim o trde..ailesi karsiydi bana..ve ben deli gibi beklerken o acasinin kizinin koynuna girmis
Yok ben zencefilli cay icmiyorum.Direkt meyvesinden yapiyorum cayi.1 dilim dogruyorum 1 litre suya.5-10 dakika demlendiriyorum caydanlikta,sonra iciyorum.Valla tadi benim cok hosuma gidiyor.Ama bazilarini hosuna gitmedi bu takimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?