Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü sayimi yarin yapicam,cünkü geceye kadar bekliyim diyorum.Maalesef CEMRE ve JULIET bir kere bile ugramadilar.Tek bir mesaj bile yok!!!!!!!!!!:88::88::88:

Bakin kizlar ne bulduuuuuuummmm.Vay vay vayyyyyyyyyy.4. takim cok ciddi ciddi bizi rakip görüyor uwwwwwww.Yandik biz.Vi$$$$$$$$$$$$ ben $ok olmus haldeyim.Bunlarin bizi yenmesine izin vermeyelim.

7. takim cok ya$aaaaaaaa,7. takim cok ya$aaaaaaaaaaa

wowwwwwwwwwwwwwwwwww işte böleee herkes bize imrensin kıskansın çatlasın patlasın re re re ra ra ra 7. takım çok yaşa :92::92::92:
Yooo cok iyisin tatlim,böyle devaaammmm:119::119::119:

peki pekiiiii böle cenebaz olcam her zaman

peki pekiiiii böle cenebaz olcam her zaman

Yaniiiiii,böyle olalimki,buraya üye olmamiz bosuna olmasin degilmi.günde 1 kere bile buraya bakmayacaksak,birbirimizle sohbet etmeyceksek,destek vermeyeceksek almayacaksak cikalim takimdan,kendi basimiza yapalim diyetimizi.Takimlara girmek isteyen yer bekleyen arkadaslarada mani olmayalim öyle degilmi?

evet çok haklısın azericim istersen bi bnm geşdiğim 14.takıma bi bak mesela bugün kü paylaşıma aşırı derece de yetersiz takım olmak bu deil bence :97:

evet çok haklısın azericim istersen bi bnm geşdiğim 14.takıma bi bak mesela bugün kü paylaşıma aşırı derece de yetersiz takım olmak bu deil bence :97:

Dur bir bakayim bir ara.
Bende zancefil cayi iciyorum.Bitmesini bekliyorum.Bitse gidip yaticam.Coook uykum geldi

Ben 11 gün önce 33 oldum.

Ama kendimi 23 olmus gibi hissediyorum.Ayni zamandada öyle gösteriyorum.Hatta gecen hafta bir abla 22 misin dedi
ooooooo süpersinnn bu yüzden saana azeri abla demicem sadece azericim diyeceğim :92:
Dur bir bakayim bir ara.
Bende zancefil cayi iciyorum.Bitmesini bekliyorum.Bitse gidip yaticam.Coook uykum geldi
yaa bak bende zencefilli çay alcaktım unuttum ya yarın hatırlatırmısın bana

Yok ben zencefilli cay icmiyorum.Direkt meyvesinden yapiyorum cayi.1 dilim dogruyorum 1 litre suya.5-10 dakika demlendiriyorum caydanlikta,sonra iciyorum.Valla tadi benim cok hosuma gidiyor.Ama bazilarini hosuna gitmedi bu takimda.

ayyy allahından bulsun, ne denir ki şimdi??

Yok ben zencefilli cay icmiyorum.Direkt meyvesinden yapiyorum cayi.1 dilim dogruyorum 1 litre suya.5-10 dakika demlendiriyorum caydanlikta,sonra iciyorum.Valla tadi benim cok hosuma gidiyor.Ama bazilarini hosuna gitmedi bu takimda.

kızlaar.. huu huuu.. yatmadan bakayım dedim.. bir güzel kaynatmışsınız..

ben de bayılıyorum zencefil çayına, taze zencefilden çok güzel oluyor..

bu akşam leslie yapamadım çünkü ütü yaptım, bacaklarım ağrıyo..

akşam menümü de yazıp yatayım.. hepinize iyi geceler...

bu akşam ızgara köfte & salata yedim yanında da ayran içtim..

bu akşam leslie yapamadım çünkü ütü yaptım, bacaklarım ağrıyo..

akşam menümü de yazıp yatayım.. hepinize iyi geceler...

bu akşam ızgara köfte & salata yedim yanında da ayran içtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…