Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neden kimse konuşmuo yaaaa :84::84:

ben geçmişi okuyordum canım..

ve şimdi ne yemeliyim öğlende diye düşünüyorum..

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, peynir ve biber yedim.

ofisteki dolapta salata malzemem, mantarım, yumurtam, közlenmiş biberim, haşlanmış mercimeğim var.
dün mercimekli, yoğurtlu salata yedim sanki bugün de öyle birşey yemek istemiyorum.. ufff ne yesem yaa acıkmaya başladım..

Gunaydin sekerler....amma cene calmissiniz..oku oku bitmedi...ben kosumuda yaptim 9km geldim...ve simdiden 1.2 kilo eksideyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm4.takim kork benden korkkk
Bugünkü sayimi yarin yapicam,cünkü geceye kadar bekliyim diyorum.Maalesef CEMRE ve JULIET bir kere bile ugramadilar.Tek bir mesaj bile yok!!!!!!!!!!:88::88::88:
evet canim. bende oyuzden yoklamayi almadim..belki girerler diye..bakalim bugun geleceklermi
ben biraz fazla mı geldim bugün
sen gel tatlimmm gell.takim bos kalmiyor ne guzel insallahhhhhhh birinci olacagiz...4.takim cok tirsiyor bizden
ayyy allahından bulsun, ne denir ki şimdi??
Allahindan bulsun...isi gucu rastgelmesin insallah..ben onu Allaha havale ettim..yaradan bilir ona yapacagini..er yada gec ettigini bulacak
günaydın günaydın günaydınnnnn

neşe dolu sımsıcak bir gün olsunnn

hepimiz bol bol kalori yakalım eriyelim bu günnn

gunaydin meyvemmmmm
amannn üzüldüğün şeye bak kurban kes kurtulmuşsun bi gereksizden nikahla ölümün saati şaşmaz

mezun olsa ne olurki diplomalı eş....k olur ne olacak
ayyy dogacim..okadar guldumki...diplomali es.....k Allahindan bulsun insallah
günaydın.......
gunaydin gulum
günaydııın ...7. takımın kuzularıııı

amaniiin casus gelmişşşşş...

birazdan size sürprizim var 4. takıııım.....
gunaydin sekerim...4.takim baya zorlaniyor birsen bir azeri tatlilar gourup dururyorsunuz...kesin dayanamayip bozacaklar diyeti
kızlar ben şimdi çıkıyorum kahvaltıya gidiyorum ..tabii kaçamak yok... sonrada spor kaydımı yaptırıcam ....byeeeeee.....beni özleyin anacıııım....
kolay gelsin canim..ben sproumu aptim geldim...simdiden ozledim bile seni ikisinden yarinda haber alamazsak..uyarilarini verirriz
pişt doğa ne yedinde aldın kilocukları bakimm
kacamak yapmak yoktu hanii gülüm duymasın bakkk cumaya kadar gidicek o fazlalıklarr
ahh doga ahhh...yemeyin kizzzzz...cumaya kac gun kaldi..ben 1.2 eksideyim...benden ornek alin bakeemm
kız aslında gözlerim renk değiştiriyor normalde yeşil ama mavili bi kıyafet giydiğimde öyle oluyor cok acık bi renk olduğundan

boydan fotoda eklicem ama cektiricek birini bulamıyorummm
aaaa seninkidemi yesil..benimkide oyle yesil sari..mavi gigindigimdede renk degisimine ugruyor...sen fistik gibisin desene..fizikte yerinde massallahhhhhhhh
Girersin tatlim,yeterki azim azim.Ben simdiden eksideyim.Innnnnggggggsallah böyle devam eder.
kekleri borekleri goturmezsek konsuda boyle devam eder evet
Günaydın kızlar

napıosunuz bakalım

gelelim sabah kahvaltıma ;

1 dilim ekmek , 1 tane çeri domates , 1 tane salatalık, 2 dilim peynir , 5 adet zeytin ., 2 çay bardaağı şekersiz çay
gunaydin tatlim..kahvaltin yine cok guzel
2009 dan berimiay sabah sabah öldürdün beni gülmekten.
Peki boyun kac?
meyve yine iyiymis..ben 13 yasimdan beri diyetteyim..hala surunuyorum....
daha yeni geldim cnm ben hemen bakıom geçmişe aman çok geveze olmuşum be susim ben biraz
amannn susma....takim ne guzel bos kalmiyor hicc kiz ben evlenmekten tirstim iyice vallahi:18::18::18: ama benim cagatayimmm yapmazzzz...seker gibidir ooo..ahh ahh
22 canım yeni 22 oldum ama :78:
kiz sen daha 22miydin...ben 25 olucam agustosta..abla de bakim bana hemen
[ CENTER]

kızlar şuna bakın koptum

vah bebeeem topuklularla düştün taşlı yollara olan dizcağzına oldu demiiiiii.......geçmiş olsun ...
Of of offff.Yesinler havaniiii.Havali gaci seni.Fotonu gördüm gözlerde mavi mavi.Cok güzel yani.
kız ben de gördüm resimlerini meyveeee... o ne güzellik ..laf aramızda ben de mavişim benim kızlarda 3 üde yeşil -mavi gözlü babaları kara ama ben 3 te 3 tutturduuum...

[ CENTER]

kızlar şuna bakın koptum

o ne laaaaayn.........hormon basmışlar resmen....

ne kadar teçhizatlısın maşallah.. çok takdir ettim seni bebek...

sekerler ben ise hazirlaniyorum...2den sonra gorusuruzzzzzzzzzz:80::80:

byeeeeee......:79::79::79::79:​

saol saferanımmm
ayy canım inş bendede öyle olur sap sarı cocuklarım olsun istiyorum en cokda kızlarım birbirinden güzell ...

ne kadar teçhizatlısın maşallah.. çok takdir ettim seni bebek...

Ne yapayım dışarda yiyince hem istediğim gibi yemekleri çok bulamıyorum hem de pahalı oluyo.. Bağdat caddesinde benim işyerim, malum fiyatlar burda biraz daha fazla..
O kadar malzeme saydım ancak canım sıcak bişeyler istedi, az haşlanmış spagetti ile yoğurt yedim.. 4. haftaya girdim diyette, 2. kez makarna yiyorum.. benim gibi makarna delisi için büyük başarı..

hem az haşlanmış spagetti montiye de uygun... yanında bir de salata olsaydı iyiydi ama yıkamaya üşendim onları şimdi

sekerler ben ise hazirlaniyorum...2den sonra gorusuruzzzzzzzzzz:80::80:

gülüm benimm kacırdım ben yine seniii

mamalarımı yemeğe gitmiştimmm doyundum geldimm

ayy ben daha 22 yim maleseff ve diyet tarihimi hiç acmıyorum yok acıyorum hayatım boyunca şişman oldum ilk okul orta okul lise lisede bi ara zayıftım ama hep hep hep şişman yasadım yasıtlarıma göre hala 5-8 kilo fazlam var ama hiç bir zaman diyet yapayım zayıflayayım düşünmedim taaa ki liseye kadar lisede rejim yaptım cıtırcacık oldum ama sonra yine aldımm şuandaki kilomla atandım ve kilo almaya devam ettim işte 70 e dayanınca dur dedim..
ahh gülüm ahhh bu diyet işi cok zorr

bende senin fotonu merak ediyorum hatta hepinizi merak ediyorumm sizleri görmek istiyorummm

ayyy gülümm sen bu hafat ne güzel vermişsin cuma inş yine derecede olucaksınnn

tabi yarıs bizimmm

kızlarrrr bu 4. takımın gacılarına kebap ısmarladııım... yesin yavrular ....karınları doysun gariplerin... çok bonkör gördüm kendimiii....

kızlarrrr bu 4. takımın gacılarına kebap ısmarladııım... yesin yavrular ....karınları doysun gariplerin... çok bonkör gördüm kendimiii....

ooo gidecek senin paracıklar... sabah da kahvaltı ısmarlamıştın... aman da aman arkadaşlarını da pek bir düşünürmüş... :129::129::129:

devam devam ben resim eklemeyi bilmiyorum öğreneyimde uşaklardan bende lezizzzz nefffisss antep yemekleri sunarım bütün iyi duygularımla

biraz kilo verim eklerim meyvecim...hepinizde gorursunuz cuma gunu icin deli gibi cabaliyorum hem spor hem diyet...insallah iyi sonuclar alirim meyvem..simdiden 1.2kilo gitti...gorunce sevincten uctum...tabiki bu iki gun yogurt yememin faydasi
biz bukadar dusunceli insanlariz iste.... 4.takimi cok dusunuyoruz cokkk
ama ben su böreği istiyorummm
hemen geliyorrr...istedigin borek olsun gulummmmm
ooo gidecek senin paracıklar... sabah da kahvaltı ısmarlamıştın... aman da aman arkadaşlarını da pek bir düşünürmüş... :129::129::129:
ya ya..saferanim cok dusuncelidir.,..kardes takimimizin ac kalmasina hic ama hiccc dayanamazz
devam devam ben resim eklemeyi bilmiyorum öğreneyimde uşaklardan bende lezizzzz nefffisss antep yemekleri sunarım bütün iyi duygularımla
ekle dogacim ekle..kim tutar seni..yazik 4.takim ac kalmasin...onca is tres..

Kızlar gittim az önce altın çilek aldım.. Bir de beşi bir yerde çay için bitkileri aldım, artık düzenli bu çaydan da içicem... Ofis 4. katta, artık asansörü de mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum..

Ben de çok çalışıyorum bu hafta için, inşallah sonuçlarını alırız..

tatlım altın cilek hiç bi işe yaramıyor 5i 1 yerdede ki matede bende ve arkadasımda barsak kuruluğu yaptı resmen kanamamız oldu düşün bence cok dikkatli olo cayı içerken. Herkesde işe yaramıyor.

tatlım altın cilek hiç bi işe yaramıyor 5i 1 yerdede ki matede bende ve arkadasımda barsak kuruluğu yaptı resmen kanamamız oldu düşün bence cok dikkatli olo cayı içerken. Herkesde işe yaramıyor.

bakarım canım.. mate çayını daha önce içmiştim bişey olmamıştı ama dinlerim tabii kendimi..

altın çileği biraz kendime, biraz babama aldım :) bağırsakları düzenliyormuş (benim için bu bile yeter zayıflatmasa dahi), bir de diyabete iyi geliyormuş.. bakalım bir işe yarayacak mı??

kiz makarna dedin canim bol salcali makarna cekti vallaha...tatile gider gitmez ilk yiyecegim makarnaaaaaa:84::84:
insallah canim, insallah hepimiz iyi kilo verebiliriz...bizim ev 4uncu katta...bende merdivenlen inip merdivenlen cikmaya calisiyorummmama haftaya sabahciyim ozaman isten eve kadar yurumeye calisicam..insallah havada guzel olur...15km yurumus olurum hemde acik havada
kac saattir nerelerdesin sen bakim??? hem obur kizlarda ugramami hi...bugun sessizlik cokmus takima

dogacim, gel canim senle sohbet edelim bari..takimda ikimizden baska kimsecikler yok

Buarada bugunku menum.

sabah: 300gr yogurt

ogle 300gr yogurt

aksamda..500 gr salata(havuc,marul,20 adet yesil zeytin,2 haslanmis yumurta ve 80gr firinda pismis tavuk gogusu)

spor olarakta sabah 9km yurumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…