Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dogayida kacirdim :84::84::85:

kaçarmıyım fıstığım:82: acanlık yapmaya gittim meyvoş 1 günde 1 kilo vermiş 5 günde 5 kilo unu bi inceleyim dedi çocuklardan fırsat buldum bide tavayapıp fırına attım geldim
benim evde 4. kat ve asansör yok 2 defa inip çıkıyorum faydası varsa

sen bu yoğurtlarla nasıl doyuyorsun ya :26:

olmaz olurmu canim....basenlerin varsa...cok faydasi var, benim okulda stajim vardi..butungun merdiven in cik olmustum..iki haftada kilomda bir degisiklik yoktu ama basenler gitmisti...yani her adimin faydasi var canimsimdiden meyveye gelelim....demek ondan diyormus belkide mezun olabilirim diye..abowwwwww..benim daha cok yurumem lazim

yaaaa gizliden 2 kişi onu yapıyorlarmış sayıları artadabilir yarına

sen bu yoğurtlarla nasıl doyuyorsun ya :26:

ilk ikigunu atlatinca gerisi kolay...ilk iki gunluk yogurt eziyetinden sonra migde pek birsey beklemiyor artik.....yani alisinca kolay...birde gunluk tartida eksilme gorunce...dahada siki tutunuyor insan...insallah birdaha bozmami gerektiren birsey cikmaz

kac saattir nerelerdesin sen bakim??? hem obur kizlarda ugramami hi...bugun sessizlik cokmus takima

cnm çalışıorum gğndüzleri hem de askerim izinde yaaa şimdide geldim ama çıkıorum saat 8den sore gelirim başım çok ağrıo biraz uzanıp dinlensem iyi olacak sanırım :97:

boylelerini ibreti alem icin vuracaksinask katili bunlar askugruna doktugun goz yasina yazik degmezmis canim
kizlarrrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84:
ahada geldim bugun cok yogundum ya.bide lesli ile 5 mil yaptim anam agladi .
canim benim sesine yazik cigirma yavasca seslen hemen geliriz

bugunku menum: sabah sadece bir musli rigelarada bir elma oglen tam bugday ekmeyi iki dilim beyaz peynir bide surme yagsiz peynir.aksamda iki tane patlican dolma bir dilim tam bugday ekmegi.ve bol su ictim.

ahh oylelerine daha neler neler yapilir ama..insanin elini kana buladigina degmez...elbet birgun yas tahtaya basar insallah
iyisimi ben simdi gideyim sonra siz geldiginizde tekrar gelirim simdilik hoscakalin:80::80::80:
seni kacak seni...ayri ayri msj yazmala zorunlu 5 msj hakkini doldurmussun

kizlarrr...julliet yada cemreyle irtibati olan varmi?? bugun iki gun oldu ve ikiside hala ugramadi hic takima...yarinda ugramazlarsa..mecburen takim kurallarimiz geregi diskalifiye etmek zorunda kalicam

hu huuuu kimse yok mu ama neden yok yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:

kızlar akşam yemeğim ; bu akşam kahvaltı yatım biraz peynir , 1 haşlanmış yumurta , 1.5 dilim ekmek 1 kaç tane zeytin 1 kupa çay ve bugün 2lt de su içtim

tahmin ediyordum da daha da güzelsin maşallah
sende yazıyordu oluştourduğu albümler diye azeride göremedim
Ben albüm koymamistim hic canim
ayyy o kendini bize göstermemek için albüm yapmamıss

kızlar ne oluyo size??? azeri, tutku, ceyce hepiniz bu hafta bozuşmuşsunuz kocalarla..
Heee valla noldu ya.Bize bisey olan yokta adamlara olan oldu.Herhalde bu hafta erkeklerin burclarinda gezegenleri kendini sasirdi,takla atiyor gezegenler
kızlarrrr bu 4. takımın gacılarına kebap ısmarladııım... yesin yavrular ....karınları doysun gariplerin... çok bonkör gördüm kendimiii....
oh oh oh.Afiyet sekerleri olsun.Yarasin arkadaslarimiza yarasin
devam devam ben resim eklemeyi bilmiyorum öğreneyimde uşaklardan bende lezizzzz nefffisss antep yemekleri sunarım bütün iyi duygularımla

Yaaaa.Biz böyle iyi niyetliyiz iste.böyle iyi kalpliyiz.Kalorisiz yiyeceklerle ac kalmalarina gönlümüz razi olmuyor iste.

slm kızlar annem mısır patlatmış ama ben sadece uzaktan bakıorum mısrcıklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…