dogayida kacirdim:84::84::85:
dogacim, gel canim senle sohbet edelim bari..takimda ikimizden baska kimsecikler yok
Buarada bugunku menum.
sabah: 300gr yogurt
ogle 300gr yogurt
aksamda..500 gr salata(havuc,marul,20 adet yesil zeytin,2 haslanmis yumurta ve 80gr firinda pismis tavuk gogusu)
spor olarakta sabah 9km yurumustum
kaçarmıyım fıstığım:82: acanlık yapmaya gittim meyvoş 1 günde 1 kilo vermiş5 günde 5 kilo unu bi inceleyim dedi çocuklardan fırsat buldum bide tavayapıp fırına attım geldim
benim evde 4. kat ve asansör yok 2 defa inip çıkıyorum faydası varsa
olmaz olurmu canim....basenlerin varsa...cok faydasi var, benim okulda stajim vardi..butungun merdiven in cik olmustum..iki haftada kilomda bir degisiklik yoktu ama basenler gitmisti...yani her adimin faydasi var canimsimdiden meyveye gelelim....demek ondan diyormus belkide mezun olabilirim diye..abowwwwww..benim daha cok yurumem lazim
sen bu yoğurtlarla nasıl doyuyorsun ya :26:
yaaaa gizliden 2 kişi onu yapıyorlarmış sayıları artadabilir yarına
kac saattir nerelerdesin sen bakim??? hem obur kizlarda ugramami hi...bugun sessizlik cokmus takima
boylelerini ibreti alem icin vuracaksinillaki seninkide oyle olacak degil canim benim...bende senin gibi asker yolu bekledim...askerlik bitti..10gun haber alamadim..megerse ozaman evlenmishaberim olmadi..iki yil sonra ogrendim..ustelik birde kizinin oldugunu ben yurtdisindayim o trde..ailesi karsiydi bana..ve ben deli gibi beklerken o acasinin kizinin koynuna girmis
ahada geldim bugun cok yogundum ya.bide lesli ile 5 mil yaptim anam agladi .kizlarrrrrrrrrrrrr nereye kayboldunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:84::84::84:
evet ogrenince canim cok yandi Julia.ama ilk evlendigini demedi..dershaneye gidiyordu ordan bir kiz sevdigini ve ayrilacagini soyledi...bende diretince tabi...cunku hersey yolundaydi o siralar..sonunda arkadasindan duydumevlendigini cocugunun oldugunu...aylarca agladim..beddualar ettim..ama adamin icinde var...evli oldugu halde hala baska kizlarla cikiyor...zoraki evlenmis guya...ablaci amcasinin ogluyla evlenmis.oda onun kizkardesini almis.....Halada hakkimi helal etmiyorum tabiki...Allahindan bulur insallahhhhhhh
tabiki cigiricam aaaa, yanliz kaldim burada...aklima seytanlik geliyor...bugun icim kiyildi:84::84::84:
cnm çalışıorum gğndüzleri hem de askerim izinde yaaaşimdide geldim ama çıkıorum saat 8den sore gelirim başım çok ağrıo biraz uzanıp dinlensem iyi olacak sanırım :97:
ahh oylelerine daha neler neler yapilir ama..insanin elini kana buladigina degmez...elbet birgun yas tahtaya basar insallahboylelerini ibreti alem icin vuracaksinask katili bunlar ask ugruna doktugun goz yasina yazik degmezmis canim
ahada geldim bugun cok yogundum ya.bide lesli ile 5 mil yaptim anam agladi .
canim benim sesine yazik cigirma yavasca seslen hemen geliriz
seni kacak seni...ayri ayri msj yazmala zorunlu 5 msj hakkini doldurmussuniyisimi ben simdi gideyim sonra siz geldiginizde tekrar gelirim simdilik hoscakalin:80::80::80:
Ben albüm koymamistim hic canimtahmin ediyordum da daha da güzelsin maşallah
sende yazıyordu oluştourduğu albümler diye azeride göremedim
ayyy o kendini bize göstermemek için albüm yapmamıss
Heee valla noldu ya.Bize bisey olan yokta adamlara olan oldu.Herhalde bu hafta erkeklerin burclarinda gezegenleri kendini sasirdi,takla atiyor gezegenlerkızlar ne oluyo size??? azeri, tutku, ceyce hepiniz bu hafta bozuşmuşsunuz kocalarla..
oh oh oh.Afiyet sekerleri olsun.Yarasin arkadaslarimiza yarasinkızlarrrr bu 4. takımın gacılarına kebap ısmarladııım... yesin yavrular ....karınları doysun gariplerin... çok bonkör gördüm kendimiii....
devam devam ben resim eklemeyi bilmiyorum öğreneyimde uşaklardan bende lezizzzz nefffisss antep yemekleri sunarım bütün iyi duygularımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?