slm kızlar annem mısır patlatmış ama ben sadece uzaktan bakıorum mısrcıklara
oy oy oyyyyy dizim basliyooooorrrr.Evet ayni zamanda Leslie de basliyor
Sekerler neler yaptiniz bakalim?? Ben isten sonra eve geldim osmana baktim... Ama murata acidim yaaa garibim ayline yanasmaya calisiyordu bacaginda yapamadi vah garibim benimmm...
Kizlar ben ben pek buralarda olamam buyuk ihtimal cunku sabah erkenden disariya cikicam doktorda randevum var kolestrolum icin sonra kardesimi okula birakicam ordanda babami disciue gturucem.. Yazik ust diseri cekilecek protez dis takilavak Allah yardimcisi olsun.. Sonrada eve gelir yemegimi yer sporumu yapardusumu alirim uyurummm... Siz sakin takimi bos birakmayin haaaaa
bana sorma daha kimseyi tanimiyorum arada cenem duser ama oda benim huyumm ne yapayim konusmadan duramamkizlarrr...julliet yada cemreyle irtibati olan varmi?? bugun iki gun oldu ve ikiside hala ugramadi hic takima...yarinda ugramazlarsa..mecburen takim kurallarimiz geregi diskalifiye etmek zorunda kalicam
kiz julia senlede bur turlu karsilasamadik ha ben geliyom sen yoksun sen gelincede ben olmuyorum gel randevulasalimyarin saat 13 de bululusalim kadinlar kulubu 7.takim diyet bolumundehu huuuu kimse yok muama neden yok yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:
afiyet bal seker olsun ama kilo olmasin canimcimkızlar akşam yemeğim ; bu akşam kahvaltı yatım biraz peynir , 1 haşlanmış yumurta , 1.5 dilim ekmek 1 kaç tane zeytin 1 kupa çay ve bugün 2lt de su içtim
Heee valla yapiyorumdizi ile leslie nasıl yapıon kız amrifetliii azeri güzeli seni
yaaa bu öyle bir geçer zaman ki de ki caroline karısını gebertmek istiorum
Komployu görüyon demi kizzzz.Resmen sabotaj bu.Amaaaaaa canim hicmi hic cekmedi.Hatta midem ek$iyor su an.Hic ho$ gelmedi:120::120::120:bu hoş hediyeniii geri çeviriorum
Komployu görüyon demi kizzzz.Resmen sabotaj bu.Amaaaaaa canim hicmi hic cekmedi.Hatta midem ek$iyor su an.Hic ho$ gelmedi:120::120::120:
aa sende hemen sobeliyon olmaz ki ama azcik bilmislik yapayim dedim:18:seni kacak seni...ayri ayri msj yazmala zorunlu 5 msj hakkini doldurmussun
yok be istemiyor canım şu an sebze haşlaması yokmu
bendeeeeyaaa bu öyle bir geçer zaman ki de ki caroline karısını gebertmek istiorum
geçmiş olsun canımmm:94:Sekerler neler yaptiniz bakalim?? Ben isten sonra eve geldim osmana baktim... Ama murata acidim yaaa garibim ayline yanasmaya calisiyordu bacaginda yapamadi vah garibim benimmm...
Kizlar ben ben pek buralarda olamam buyuk ihtimal cunku sabah erkenden disariya cikicam doktorda randevum var kolestrolum icin sonra kardesimi okula birakicam ordanda babami disciue gturucem.. Yazik ust diseri cekilecek protez dis takilavak Allah yardimcisi olsun.. Sonrada eve gelir yemegimi yer sporumu yapardusumu alirim uyurummm... Siz sakin takimi bos birakmayin haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?