Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünkü menüm

sabah:1 kase sütlü kellogs
ara:1 müsli bar,iki burcak bisküvi
öglen:2 dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,5 zeytin,salatalik,yesillik,acuka
aksam:1 tabak sütlü müsli

Birazdan öyle bir gecer zamankiyle 5 mil Leslie yapicam innnnsallah.

çayın yanında 2 tane diyet bisküvi yicem bendeee

selam kardeş ve rakip takımımız nasılsınız?
akşam ikramları yapmaya geldim size buyrun buyrun hiç çekinmeden yiyin afiyet olsun

akşam biraz pilates yapayım dedim yine boynum ağrıdı yaaa... tutku başının altına bişey koy demişti, sonradan aklıma geldi.. bir daha öyle yapıcam..

akşam menüm : ıspanak yemeği, salata ve yoğurt..

yaaa bu öyle bir geçer zaman ki de ki caroline karısını gebertmek istiorum

Sekerler neler yaptiniz bakalim?? Ben isten sonra eve geldim osmana baktim... Ama murata acidim yaaa garibim ayline yanasmaya calisiyordu bacaginda yapamadi vah garibim benimmm...

Kizlar ben ben pek buralarda olamam buyuk ihtimal cunku sabah erkenden disariya cikicam doktorda randevum var kolestrolum icin sonra kardesimi okula birakicam ordanda babami disciue gturucem.. Yazik ust diseri cekilecek protez dis takilavak Allah yardimcisi olsun.. Sonrada eve gelir yemegimi yer sporumu yapardusumu alirim uyurummm... Siz sakin takimi bos birakmayin haaaaa

tmm cnm geçmişolsunnn takımı ben coştururum merak etme sen

seni kacak seni...ayri ayri msj yazmala zorunlu 5 msj hakkini doldurmussun [/QUOTE]
aa sende hemen sobeliyon olmaz ki ama azcik bilmislik yapayim dedim:18:
kizlarrr...julliet yada cemreyle irtibati olan varmi?? bugun iki gun oldu ve ikiside hala ugramadi hic takima...yarinda ugramazlarsa..mecburen takim kurallarimiz geregi diskalifiye etmek zorunda kalicam
bana sorma daha kimseyi tanimiyorum arada cenem duser ama oda benim huyumm ne yapayim konusmadan duramam
hu huuuu kimse yok mu ama neden yok yaaaaaaaaa :84::84::84::84::84:
kiz julia senlede bur turlu karsilasamadik ha ben geliyom sen yoksun sen gelincede ben olmuyorum gel randevulasalimyarin saat 13 de bululusalim kadinlar kulubu 7.takim diyet bolumunde:79:simdilik iyi geceler kizlarhepiniz opuldunuzruyanizda beni gorun emi
kızlar akşam yemeğim ; bu akşam kahvaltı yatım biraz peynir , 1 haşlanmış yumurta , 1.5 dilim ekmek 1 kaç tane zeytin 1 kupa çay ve bugün 2lt de su içtim
afiyet bal seker olsun ama kilo olmasin canimcim

Son düzenleme:
dizi ile leslie nasıl yapıon kız amrifetliii azeri güzeli seni
Heee valla yapiyorumDaha güzel oluyor hatta.Zamanin nasil gectigini anlamiyorum böylelikle.Simdi $öyle oluyor.Televizyona diziye bakarken,aralarda Leslie teyzeme bakiyorum.Ya birde 3 aydir yaptigim icin ezberledim biliyomusun hareketleri.Tavsiye ederim.

Bende bende

seni kacak seni...ayri ayri msj yazmala zorunlu 5 msj hakkini doldurmussun
aa sende hemen sobeliyon olmaz ki ama azcik bilmislik yapayim dedim:18:

bana sorma daha kimseyi tanimiyorum arada cenem duser ama oda benim huyumm ne yapayim konusmadan duramam

kiz julia senlede bur turlu karsilasamadik ha ben geliyom sen yoksun sen gelincede ben olmuyorum gel randevulasalimyarin saat 13 de bululusalim kadinlar kulubu 7.takim diyet bolumunde:79:simdilik iyi geceler kizlarhepiniz opuldunuzruyanizda beni gorun emi
afiyet bal seker olsun ama kilo olmasin canimcim[/QUOTE]
Kizzzzzzz Ganfed beni taniyon ya yetmezmiiiiiiiiii???

selam kardeş ve rakip takımımız nasılsınız?
akşam ikramları yapmaya geldim size buyrun buyrun hiç çekinmeden yiyin afiyet olsun

yok be istemiyor canım şu an sebze haşlaması yokmu
bendeeee
geçmiş olsun canımmm:94:
günaydın

ama ama neden çokta güzel görünüyordu
neyse o zaman yeşilçay ikram edeyim size buyrun bol bol içelim yaglarımız erimiz

şunu içmeyi öğrenemedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…