Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kac kiloyum biliyormusunuz????????

Hahahaaaaaaaaaaa.Cok sevincliyim yaaaaaa.

Süperrrrr yaaaaa.Artik kilo vermem yavasladi derken hizlandi birdenbire.

Mucize buuuuuuuuuu.

Bugün ve yarin da lapa diyeti yapicam.O zaman iste tutmayin beniiiiii

kaaaççç lapayı anlatsana canım ya ben hiç yapmadım

kaaaççç lapayı anlatsana canım ya ben hiç yapmadım

Dogaaaa günaydin canikoooommm.Kacim biliyormusun?

58,4

Hahahaaaaaa hihihiiiiiii hohohooooo
Cok sevincliyim yaaaaa.

Lapa diyetini kac kere anlattim kizzz burda.Allah seni ne etmesin.Iyi hadi anlatiyorum.

Günde 3 cay bardagi esmek kepekli pirinc yeme hakkin var.1 cay bardagini 3 cay bardagi suyla pisir.Tuzsuz,yagsiz.Sonra onu bol yesillik,sebze veyada yogurtla ye.Ögün aralarindada meyve yiyebilirsin,salata ama yagsiz tuzsuz olacak.Bu iki gün yag tuz girmeyecek vücuda.Doga bence sen kahvalti etmediysen kesin bunu yap.
Ben aksam sarmisakli yogurtla yiycem mmmmhhhhh nefis.Üzerinede kuru naneyle pulbiber dökücem.Ohhhhhhhh

Son düzenleme:
Iveeeeetttt sayimi yazayim.Birazdan cikmam lazim.Kalabalik arkadas toplantisi varrrr.Alllaaaaaaaahhh cok dikkat etmem lazim.Lapa diyetini bozmamam lazim.Caktirmadan sadece salata malzemelerinden yiycem.

saferan: 5
ceyce 1
doga: 16
frangipani: 9
ganfed: 7
kirmizigül: 14
tutku: 1
julia: 21
juliett: 0
cemre: 0
azeri kizi: 35

Kupa benim benimmmmmmm

selm arkadaşlar..dün acil işim çıktı yazamadım..evede çok geç geldim..
bugünde kuaföre alışverişe gidicem.giremem sanırım haber verim dedim..ama önce platess.öptüm hepinizi

tutkucuum nasılsın
iyiiym cnm sen nasılsın.geçmişi okuyodum

tebrikler azericim darısı bana

normal pirinçten daha az kullansak olmmamı bişeyler yapmam lazımmmm

doğa montiyi bozmayamı karar verdin sennn

uyamıyorum meyvem ya öğlen mesala benim iradem dişında yemek oluyor yesem bi çeşit yemesem bi çeşit akşamlarda ayrı hava adam tavuk yemeden gıdaklıyacaam artık dedi kendime ayrı yapsam olmuyor bide bu gün tartıldım dünden 400 gr düşmüşüm benim kilo seyirine bak
pazartesi 93.9
salı 95.1
çarşamba 94.7
ha gayret cumaya eksi çıkacaam ama kararlıyım senin patesesten haşladım akşam sabah başlarım diye geceyarısına kadar oturuyor eşim bi kalktım 2 tane patetes kalmış götürmüş anlıycan 3 gün falan yapılsa olmazmı o yaa 5 gün yerine

Ay babamda bana diyordu monti yaparken indir kaldır yumurta tavuk gıdaklıcan artık die
Nys canım sen yarın laba yapda 2 gün yapma ozamn ben normal beyaz pirincden yapmıstım 800 eksilmiştim 1 günde..
Kepekli bulmam cok zor benim yok burda..
O diyeti hiç yarıda kesmedim doğacım ben ..
Senin kociş kahvaltıda silmiş süpürmüş senin 1 günlük yemeği desene

yine boşaldı buralar hele öğleden sonra ıssız kovboy kasabaları olur ya hani şu saman gibi bişeylerin uçtuğu ona dönüyor

ay sevimdim ya normal pirinçle de olmasına bende bu gün yapmaya çalışayım
ben dünyamı actım caya gelirsin bana olmamı

kız ne çabuk açtın yettim garii

dünden beri kızım alerji olmuş onunla uğraşıyorum.. acil okuldan aldım hast. götürdüm şimdi yine kaqbarmış okula almaya gidiyorum ... uğrayamayabilirim....

dünden beri kızım alerji olmuş onunla uğraşıyorum.. acil okuldan aldım hast. götürdüm şimdi yine kaqbarmış okula almaya gidiyorum ... uğrayamayabilirim....

canım gecmiş olsun allerji cok zor gercekten..
bahar geliyor şimdi heryer polen olucak off off bende düşünüom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…