Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eve az önce geldim. Sonuçlarım normalmiş şükür. 6 ay sonra kontrole çağırdılar. Bugün hiç bir şey yemedim. İştahım da yok süt içeyim bari
bu arada vücut yağ oranî vs baktîrdım. Bayagı bi detaylı, anlayamadım ama ne nediranladigim tek sey 42 yasinda bir vücuda sahip olduğum 3 yaş daha yaşlı vucudum

sonuçların normalya önemli değil
yağ ağırlığın kaç kilo onu görebilirsin,yada fotoğrafını paylaşırsan toplaşıp biz analiz edelim

Eveeeet geçmişi de temizledim

Alıntı yok ama 3 saat dana gibi uyumuş zihnimde her şey

Nare83 senden başlayayım gülüm , 4 gün de ilk gün sabit ikinci gün sadece 100 gr. gitmişti benden . Ki ben kolay veriyorum biliyorsun . 3 ve 4 te şov gelmişti bende . Sende sabret .
Tartının markasını bende araştırdım nette , yorumlar çok iyi , en ucuz fiyatı da h.burda da haberin olsun

DelyDoly kime ne gönderdiysen aynısının tıpkısından bende istiyorum çipil gözlüm meraktan çatlıyorum zaten , her birinizi merak ediyorum çok .

Betulina canımsın 7 takım ve motivasyon mesajını , giden 10.5 kiloyu okuyunca , işte bu ya dedim

cydnz_1 tatlım , valla benimde betül gibi koca bir kek geldi gözümün önüne ilk , avuç içi kadar mesajını okumadan , anam dedim bi daha bu kıza az yiyorsun demiyeceğim ama küçükmüş , favorilere ekledim mesajını , tez vakitte yapacağım

@Dersaadet_ kesin şu an uyuyorsun bence bak kalkınca güzel şeyler ye .

Davina sana da geç bir tünaydın atayım ... oratak bir diyetisyen mi açsak ne ?

kelebekolacam ahhh neydi o eski halin ahhh kadın iltifat etmek istemişte , işte Bende sallamam hiç .
Bu arada mona lisa fotona bayıldım

T tuba52 fıstığım , o fotolar bizim gaz silahımız . Canımızı sıkmak yerine açıp açıp bakacağız . Ben 100 kiloluk fotomu masa üstü yaptım pc de bakmak hiç canımı sıkmıyor , gaza getiriyor .

saydin78 ahhh saydınım ne ince düşünmüş , ne güzel düşünmüş spordadır aus diye
gerçi bu uyku şöyle işe yaradı , uyanınca toktum

N Nisaca haaaay o keşkeğe , kız kazanla mı pişirmiştin ? bitemedi gitti

@fatmanurkaya çok sevindim , diyetisyene başlamana ..desene sahalara hızlı bir giriş yapacaksın .

begum75 fıstığım w.app gruba bende sıcak bakmıyorum . Buradaki muhabbeti öldürür . Ama bir kaç arkadaşın teli var bende takımdan .
Bu arada yağ benzetmen müthişli olmuş .

@Daydream15 portakal diyetin hayırlı olsun , aynen tam bir güzellik uykusu yaptım

ervahafsa da yataktan çıkamadan daha diye yazmış , kesin tekrar uyudu

Başka da unuttuğum var mı ?

Aklımda kalanlar bunlar

he he olmaz mı ? Ahu060812 gece menüyü wc den mi bildirdin ? seninde kıtlıkla ilgili tespitin süperdi .
Ohhh enişteye de iyi yapmışsın , dönüverseydin sırtını

Sonuçlarına sevindim tatlım

Ben geçen sene tam Aralıkta yaptırdım o ölçümü , hatta kağıdıda foto koymuştum buraya . Yaşım 51 di

Babam 71 yaşında o 54 çıkmıştı , gel dedim bundan sonra kardeşiz senle

evet cnm bende ordan aldım baktım en uygun ordaydı

T tuba52 sana bir şey daha yazacaktım unutmuşum .
O yaşlı gösterme hikayesi maalesef kilo ile doğru orantılı .
Bir kaç sene evvel , sınav salonumu arıyorum kampüsün birinde .
Arkamdan teyze bakar mısın dedi bir ses
Döndüm iki kızcağız , 20 yaşlarında .
Çok pardon abla dedi direkt biri , sınava gireceksiniz galiba . Biz telefon almıyorlarmış ta onu bırakabilir miyiz diye soracaktık ?
Doğan görünümlü şahin gibi , arkadan teyze önden abla

kötü olmuş ama banada teyze dediklerinde bozuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…