Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herşeyi yavaş yavaş kabullenen biriyim, inşallah bu çok meyve tüketimini de içime sindire sindire azaltacağım

Banum 1 gün daha idare etseydin tam yapmadım demezdin en azından .

Ausun sonucunu hatırla son günlerde gitmişti

valla ananas yogrt yeidm sabah zatende onu hazırlamıştım dün akşam çünkü
ama 200-300 gr gitsin hadi artı ney anlamadım vallaa
herkes en kötü 1 kg verdigi diyette ben kilo aldımm
degişik bir bünyem var işte

aeben in dediği gibi 1 gün daha dayanırsan iyi olcak

Allah Allah neden bu kadar ödem oluyor ki, masumun da öyle galiba. Çivi çiviyi söker misali bol su diyorlar ama pek bilmiyorum ben de
Genelde herkeste oluyor odem..2. günü bitiyor bende. o donemde neler oluyormus neler okudumda trafikteki araclar bile normalden daha hizli hareket ediyormus gibi geliyormus kadinlara encok buna şaşırdım.

ptesiden itibare gel birlikte başlayalım tam yılbaşı gününeee kadar
sanki çok kilo veriyormuş gibi her diyete atlıyorum yaaaaa
Masumum sende kendimi görüyorum bende atlarım her diyete isvecten tut dukana bitek karatay kaldı yapmadığım

Masumcum biz diger diyet bolumundede beraberdik cook gec veriyoruz kilolari sende bende ...benimde yapmadigin spor kalmadi tartida arti cikiyordum ama pes edincede kilolar basini alip gidiyor kiracagiz o zinciri bakalim bende cok aglayacam gibi kilo veremiyorum diye ama bu sefer kiralim su zinciri görelim 6 li rakamlari ))

benimde dukan kaldı ama uzun süre şok filan yapmam işe yaramıyor çünkü bekide regliden dolayı yanlış tarih seçtim bilmiyorum
aslında regl dönemi metabolizma daha hızlı çalışır,sen bugün 4.günüde yap
regl olana kadarda hafif beslen,regl zamanıda tatlı falan yemezsen kesin eksileri görmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…