Banum 1 gün daha idare etseydin tam yapmadım demezdin en azından .ahaha tahmin ettim cnmmmmm , kız hiç ilerleme yokki ama
cuma 73,9 olan kilom 3. gün sonunda 74
Hoş geldin ada .Gunaydin herkeseeee kizimin kahvaltisini yaptiriyorum
Kızz sorma bende Osmanlının duraklama dönemii gibiyimm bu haftaaahaha tahmin ettim cnmmmmm , kız hiç ilerleme yokki ama
cuma 73,9 olan kilom 3. gün sonunda 74
Herşeyi yavaş yavaş kabullenen biriyim, inşallah bu çok meyve tüketimini de içime sindire sindire azaltacağımnormal aynı şeyi bende hissediyorum,bende senin gibi karışık takılmayı severim,(bir anda aklıma ağzında 3 farklı çeşit sigara yakmış gibi düşündüm kendimi)
hal böyle olunca sınırda kalmıyo bide yanında olunca bu kuru meyvalar yedikçe yiyiyosun (incir ve ceviz)
ara öğünlerde en güzeli tarçınlısüt+ceviz yada kendi hazırladığın meyvalı yoğurt
Yeni dahil olduu canım aramızda dün geldi arkadaşımızzHoş geldin ada .
Yenimisin nicmi degişti aceba ?
günaydın ortimGunaydinlar ...
Banum 1 gün daha idare etseydin tam yapmadım demezdin en azından .
Ausun sonucunu hatırla son günlerde gitmişti
aeben in dediği gibi 1 gün daha dayanırsan iyi olcakvalla ananas yogrt yeidm sabah zatende onu hazırlamıştım dün akşam çünkü
ama 200-300 gr gitsin hadi artı ney anlamadım vallaa
herkes en kötü 1 kg verdigi diyette ben kilo aldımm
degişik bir bünyem var işte
Genelde herkeste oluyor odem..2. günü bitiyor bende. o donemde neler oluyormus neler okudumda trafikteki araclar bile normalden daha hizli hareket ediyormus gibi geliyormus kadinlaraAllah Allah neden bu kadar ödem oluyor ki, masumun da öyle galiba. Çivi çiviyi söker misali bol su diyorlar ama pek bilmiyorum ben de
Masumum sende kendimi görüyorum bende atlarım her diyete isvecten tut dukana bitek karatay kaldı yapmadığımptesiden itibare gel birlikte başlayalım tam yılbaşı gününeee kadar
sanki çok kilo veriyormuş gibi her diyete atlıyorum yaaaaa
çok iyi görünüyosunGünaydın hanımlar nasılım bugün ?
Masumum sende kendimi görüyorum bende atlarım her diyete isvecten tut dukana bitek karatay kaldı yapmadığım
aslında regl dönemi metabolizma daha hızlı çalışır,sen bugün 4.günüde yapbenimde dukan kaldı ama uzun süre şok filan yapmam işe yaramıyor çünkü bekide regliden dolayı yanlış tarih seçtim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?