Mersi tatlımSende bugün gayet güzel şeyler yemişsin cnm tebrikler
hepsi karbona mı giriyorBu ne çok karbon olmuş muz incir hurma kayısı börek patates kuru üzüm tahin pekmez oooo çok kızıyorum haaa
Hayirr hayirr pes etmeee güzelim zamaninda basarmissinn genee basarirsinnn lütfenn birakmaaagünaydınnnnn kızlar kilom
74 hiç gitmiyorr o yzüden bugün bırakıyorum bu diyeti
Hayirr hayirr pes etmeee güzelim zamaninda basarmissinn genee basarirsinnn lütfenn birakmaaa
@Ausencia bende bulantilar öğürmeler fln uğraşıyorum abla genelde yatiyorum cok faz bisey yapmiyorum buralar sobali evler hastalanmamaya calisiyorum esim grip oldu. Pazar annemlere geciciez pzrtesi doktora gidecm insallah kalp atisi icinbende böyle durumlar
günaydın hanımlarrrrrrrrr
nihayet incir hurma zumalmı bitirdim, kaldı bi tek kayısı1 ocağa kadar sadece kayısı ile idare etmeyi düşünüyorum. Aslında başarabilsem 21 gün şekerli (kuru- taze meyve dahil) tüketmeme diyetine gireceğim ama nerdeeee bende o irade
şöyle 1 ocakta olabileceğim en hafif kilo olsam fena mı olurduayında yarısına gelmişiz, bugün 8 aralık
Allah Allah neden bu kadar ödem oluyor ki, masumun da öyle galiba. Çivi çiviyi söker misali bol su diyorlar ama pek bilmiyorum ben deGunaydin guzellerrrriiimm
Odemden patlayacak bir Hülya tarafindan:)
Aktardan odem atici cay almistim bir demlik ictim bana misin demedi..
bende katılmak istiyorumptesiden itibare gel birlikte başlayalım tam yılbaşı gününeee kadar
sanki çok kilo veriyormuş gibi her diyete atlıyorum yaaaaa
yeşil çay, maydanoz sapı kaynat, bol su içGunaydin guzellerrrriiimm
Odemden patlayacak bir Hülya tarafindan:)
Aktardan odem atici cay almistim bir demlik ictim bana misin demedi..
Iciyorum canim...protein agirlikli besleniyorum bugun yarin regl olucam ondan dolayi şişlik var..yeşil çay, maydanoz sapı kaynat, bol su iç
tuzlu şeyler,turşu falan yeme
birde bugün mümkünse ekmek,makarna,pilav,hamurişi,börek vs gibi kötü k.hidratlar alma,iyi k.hidratlarıda sınırlı almayı dene
anladım canım o zaman beklemekten başka çaren yokIciyorum canim...protein agirlikli besleniyorum bugun yarin regl olucam ondan dolayi şişlik var..
heee Allahh senii netmesinn komplee diyetii bırkaıyosun sandım aklım çıktıı şakacııııı seniiikız 4 günlügü bırakıcamm yani gtmiyor çünküü
bunu hiç düşünemeiştim, tmm inşallah öyle yaparım. Zaten hurma ve incirim bitti, kaldım kayısıyaCanımcim hurma kayısı incir hepsi birlikte olmaz bunlar zaten glisemik indeksı yüksek meyveler kan şekerini hem çok yükseltir hemde hergün bir tanesini yersen değiştirerek vücudunu şaşırmış olursun buda daha rahat kilo vermeni sağlar diyet yaparken ana kural bir gün yediğini diğer gün yemiyceksin hergün yediklerini değiştirerek yiyceksınkı vücut şaşırsin Burda ki amaç vücudu şaşırtmak ki kilo vermemiz durmasın
anam bir an @nananais döndü sandım,Geçmişe bi bakalım kim ne yemiş
yok kuzum kızartılmış değildi, tek tesellim oO börek ne o börek ?
Hemi de kızartılmış mı ?
Börekle mi karşılayacaksın 78 i ?
normal aynı şeyi bende hissediyorum,bende senin gibi karışık takılmayı severim,(bir anda aklıma ağzında 3 farklı çeşit sigara yakmış gibi düşündüm kendimibunu hiç düşünemeiştim, tmm inşallah öyle yaparım. Zaten hurma ve incirim bitti, kaldım kayısıyaBen karışık takılmayı seviyorum, kendime şeker partisi veriyorum, uyuşturucu partisi gibi ve artık kuru meyvede ve meyvenin kendisinde de sanki dido, nutella yer gibi vicdan azabı çekiyorum ama yine de yiyorum işte Bu da normal bir psikolojimi bilemiyorum.
heee Allahh senii netmesinn komplee diyetii bırkaıyosun sandım aklım çıktıı şakacııııı seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?