Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın hanımlarrrrrrrrr
nihayet incir hurma zumalmı bitirdim, kaldı bi tek kayısı 1 ocağa kadar sadece kayısı ile idare etmeyi düşünüyorum. Aslında başarabilsem 21 gün şekerli (kuru- taze meyve dahil) tüketmeme diyetine gireceğim ama nerdeeee bende o irade
şöyle 1 ocakta olabileceğim en hafif kilo olsam fena mı olurdu ayında yarısına gelmişiz, bugün 8 aralık

ptesiden itibare gel birlikte başlayalım tam yılbaşı gününeee kadar
sanki çok kilo veriyormuş gibi her diyete atlıyorum yaaaaa

Gunaydin guzellerrrriiimm

Odemden patlayacak bir Hülya tarafindan:)

Aktardan odem atici cay almistim bir demlik ictim bana misin demedi..
Allah Allah neden bu kadar ödem oluyor ki, masumun da öyle galiba. Çivi çiviyi söker misali bol su diyorlar ama pek bilmiyorum ben de

Gunaydin guzellerrrriiimm

Odemden patlayacak bir Hülya tarafindan:)

Aktardan odem atici cay almistim bir demlik ictim bana misin demedi..
yeşil çay, maydanoz sapı kaynat, bol su iç
tuzlu şeyler,turşu falan yeme
birde bugün mümkünse ekmek,makarna,pilav,hamurişi,börek vs gibi kötü k.hidratlar alma,iyi k.hidratlarıda sınırlı almayı dene

Iciyorum canim...protein agirlikli besleniyorum bugun yarin regl olucam ondan dolayi şişlik var..

bunu hiç düşünemeiştim, tmm inşallah öyle yaparım. Zaten hurma ve incirim bitti, kaldım kayısıya Ben karışık takılmayı seviyorum, kendime şeker partisi veriyorum, uyuşturucu partisi gibi ve artık kuru meyvede ve meyvenin kendisinde de sanki dido, nutella yer gibi vicdan azabı çekiyorum ama yine de yiyorum işte Bu da normal bir psikolojimi bilemiyorum.

normal aynı şeyi bende hissediyorum,bende senin gibi karışık takılmayı severim,(bir anda aklıma ağzında 3 farklı çeşit sigara yakmış gibi düşündüm kendimi)
hal böyle olunca sınırda kalmıyo bide yanında olunca bu kuru meyvalar yedikçe yiyiyosun (incir ve ceviz )
ara öğünlerde en güzeli tarçınlısüt+ceviz yada kendi hazırladığın meyvalı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…