Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Antepia27 ablam hadi bakalım hayırlısı tahlil sonuçlarını yaz bizede
Bende diyetisyene gitseniz böylemi devam etsem @kelebekolacam doktorcumun diyetisyen geçmişini okuyunca bi kulağıma kar kaçtı

Ahum daha önceki diyetimde meyve pek yemiyor protein çok yedim sebebi bilmiyorum erken menopoz ve adet düzensizliği yaşadım şimdi daha saglıklı ve sabırlı olucam insallah
Diyetten sonra vücudunu toparlayıp düzen olyşturmamız gerek dedi diyetisyenim sonuçlars bakalım ünsilin direnci falan oşuşmuşmu dedi
Dediğini yapmak zayıflatmak senden dedim
Insallah bugün sonuçlara göre listem olysacak verecegim 5 10 kilo olsa önemsemem şoklarla protein dukan vs diyetletle ama düşündüğüm 40 kilo var takılmalarda acaip demorize olup bırakıyordum aryık bunu ben değil diyetisyen im düşünecek nasıl direnç kiloları kırılacak canım duaların ve düşüncen için çok teşekkür ler güzel yürekli kardeşim

Insallah güzel kaptanım bir sorun olmazda istikrar lı bişekilde yaparım

Rabbim kabul etsin canım insallah

Günaydın cnm allah kabul etsin

olsun bi kere gördün ya 60 ları gerisi gelir,bugün bol su iç özellikle akşam yatmadan su içince sabah wc ye çıkmak daha kolay oluyo,yarın büyük gün bunu dene istersen

Neyse ben haydarla karısını görmeden bi duş alıp uyuyayım güzelce
Sabah uyanınca her şey güzel olsun. Tüm uflar geçsin.

Senin ne uf un varmış anlat bakayım ..

O uflar mı seni uyutmuyor geceleri , uyandırmıyor sabahları ...yediriyor cızları .

Döverim o ufları ben .

Anlat bakayım .

Allah kabul etsin tatlım .

günaydınnnnn kızlar kilom
74 hiç gitmiyorr o yzüden bugün bırakıyorum bu diyeti

Kız duuur bende son gün 800 mü 900 mü ne gitmişti . ama uy bire bir , dün sende öğle / akşam baget vardı ama adamlar köfte vermiş listede . Köfte ise vardır bir bildikleri .

Bu öğlen ne yap ne et o köfteyi ye , akşamda baget .

Hadi be kaldı bi güncük ... onunda yarısı gitti işte.

olsun bi kere gördün ya 60 ları gerisi gelir,bugün bol su iç özellikle akşam yatmadan su içince sabah wc ye çıkmak daha kolay oluyo,yarın büyük gün bunu dene istersen

Sıcağa yakın ılık su içiyorum fıstığım , dur bakalım ... bu haftada benim gr lar şenlendirsin ortamı

Arkadaşlar listede çoğunluk sağlandı . Bir tek Betulina nın hayııııııır ı var

Sefer / telli rekabetini bir süre rafa kaldıralım , zaten seferoğulları büyük hezimette , yazık

Bireysel olarak haftalık yüzde listesi yapalım .

Haftanın en leri listesinde ilk 3 ve methiyeler , son 3 e ....

benimde dukan kaldı ama uzun süre şok filan yapmam işe yaramıyor çünkü bekide regliden dolayı yanlış tarih seçtim bilmiyorum
2 ay once o donem yaptim dukan atak 2.günü baslamistim ve 5 gunde 2700 vermistim. Bence 4.günü de yap..zaten bugun persembe takim az yiyecek..

hepsi karbona mı giriyor bi tek akşamki börekçikler fuzuliydi diye düşündüm ben
Sadece hamurisi karbonhidrat içermez canım her yediğimizde var en basit domatese bile ama senin bu yediklerinde çok daha fazla yerken dikkatli yenmesi gerekli meyve saglikli diyip giciyoruz ama hepsi bir arada olmaz bence

Çok sevindim cnm bu kararına böyle devam

cnm köfteyi ölçü olarak vermişler
zanımca et yerine yenilebilen proteinleri tüketebilirizzz bu süreçte

Zannını yirim kırmızı et bu öğlen yenecek ...getirme beni oralara

bugün öglen patlıcan musakka var onun kıymasından yiycem sadece cacık ile briikte

Yarın akşam şehir dışı seyahatim var güzeller .

Sanırım Salı döneriz eve .

Tartımı yine yanıma alacağım

aaa girersin ama dimi senin alıntıları okurken çok heycan yapıyorum güzel oliyy

bugün öglen patlıcan musakka var onun kıymasından yiycem sadece cacık ile briikte

aaa girersin ama dimi senin alıntıları okurken çok heycan yapıyorum güzel oliyy

Aaaaa girmez miyim şekerim , alıntı malıntı tam teçhizat gidiyorum

Ennn delii kategorisidee isteremmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…