Antepia27 ablam hadi bakalım hayırlısı tahlil sonuçlarını yaz bizede
Bende diyetisyene gitseniz böylemi devam etsem @kelebekolacam doktorcumun diyetisyen geçmişini okuyunca bi kulağıma kar kaçtı
Hayırlı geceler ...
Umarım bir sorun çıkmaz tahlillerde ve güzel bir diyet listesi ile sağlıklı kilo verirsin .
Önümüzdeki Cuma da bomba kilo bildirimi ile bekliyoruz seni .
İnşallah güzelliğim ya , çok isteklisin fakındayım . Bunun karşılığını tartıda da gör istiyorum
Ha bu arada wc bildirimi mi
Günaydın kızlar bugün baya bi erkenciyim 5.30 da uyandım birden yatsı namazımı kılmadan uyumuşum önce onu kıldım sonra imsak vaktine kadar da fırsattan istifade teheccüt kıldım takımıma dualar ettim Allah kabul etsin hep nasip etsin inşallah şimdi sabah namazı için bekliyorum yine dualar edicem Amin Amin Amin
Günaydın cnm allah kabul etsinGünaydın kızlar bugün baya bi erkenciyim 5.30 da uyandım birden yatsı namazımı kılmadan uyumuşum önce onu kıldım sonra imsak vaktine kadar da fırsattan istifade teheccüt kıldım takımıma dualar ettim Allah kabul etsin hep nasip etsin inşallah şimdi sabah namazı için bekliyorum yine dualar edicem Amin Amin Amin
olsun bi kere gördün ya 60 ları gerisi gelir,bugün bol su iç özellikle akşam yatmadan su içince sabah wc ye çıkmak daha kolay oluyo,yarın büyük gün bunu dene istersenGünaydınlarrr
Dış işlerini hallettim sabahın köründe ... şimdi biraz keyif yapıp iç işlerine döneceğim
Ya bu 6 lılarla zor kavuştuk tez ayrıldık ...
3 gündür wc yok + regl ...bu sabah yine 70
Ama bak 88 görmüşsün 68ide görürsün insallah yakında azmini kaybetme yeterki88 100 düm canım yol um uzun
"Davina, post: 49197275, member: 179861"]Arkadaşlar , 7. takımın güzelleri ...!
Sefer / telli listesini kaldırıp , yeni bir motivasyon için ...haftanın kilo veren enleri listesi yapılması teklife sunulmuştur sevgiliNare83 tarafından (kendisi çoook iddialı )
Teklif oylama sunuluyor an itibarıyla .
Ausencia EVET
@saydin78 evet
@ervahafsa
Nare83 evetttt
Betulina HAYIIIIRRRR
@roxen2303
@Ahu060812
@Sherrysherrylady
@kelebekolacam
@Nisaca
Daydream-
@vorones
@Davinaevet
@tuba52
@nananais evet
@ErSeSi
DelyDoly EVET
@Dersaadet_ Evet
@cydnz_1
@aeben
Antepia27
Sekercikiz
begum75 EVET
Evet
Neyse ben haydarla karısını görmeden bi duş alıp uyuyayım güzelce
Sabah uyanınca her şey güzel olsun. Tüm uflar geçsin.
Günaydın kızlar bugün baya bi erkenciyim 5.30 da uyandım birden yatsı namazımı kılmadan uyumuşum önce onu kıldım sonra imsak vaktine kadar da fırsattan istifade teheccüt kıldım takımıma dualar ettim Allah kabul etsin hep nasip etsin inşallah şimdi sabah namazı için bekliyorum yine dualar edicem Amin Amin Amin
günaydınnnnn kızlar kilom
74 hiç gitmiyorr o yzüden bugün bırakıyorum bu diyeti
olsun bi kere gördün ya 60 ları gerisi gelir,bugün bol su iç özellikle akşam yatmadan su içince sabah wc ye çıkmak daha kolay oluyo,yarın büyük gün bunu dene istersen
2 ay once o donem yaptim dukan atak 2.günü baslamistim ve 5 gunde 2700 vermistim. Bence 4.günü de yap..zaten bugun persembe takim az yiyecek..benimde dukan kaldı ama uzun süre şok filan yapmam işe yaramıyor çünkü bekide regliden dolayı yanlış tarih seçtim bilmiyorum
Sadece hamurisi karbonhidrat içermez canım her yediğimizde var en basit domatese bile ama senin bu yediklerinde çok daha fazla yerken dikkatli yenmesi gerekli meyve saglikli diyip giciyoruz ama hepsi bir arada olmaz bencehepsi karbona mı giriyorbi tek akşamki börekçikler fuzuliydi diye düşündüm ben
Çok sevindim cnm bu kararına böyle devamgünaydın hanımlarrrrrrrrr
nihayet incir hurma zumalmı bitirdim, kaldı bi tek kayısı1 ocağa kadar sadece kayısı ile idare etmeyi düşünüyorum. Aslında başarabilsem 21 gün şekerli (kuru- taze meyve dahil) tüketmeme diyetine gireceğim ama nerdeeee bende o irade
şöyle 1 ocakta olabileceğim en hafif kilo olsam fena mı olurduayında yarısına gelmişiz, bugün 8 aralık
Senin ne uf un varmış anlat bakayım ..
O uflar mı seni uyutmuyor geceleri , uyandırmıyor sabahları ...yediriyor cızları .
Döverim o ufları ben .
Anlat bakayım .
Allah kabul etsin tatlım .
Kız duuur bende son gün 800 mü 900 mü ne gitmişti . ama uy bire bir , dün sende öğle / akşam baget vardı ama adamlar köfte vermiş listede . Köfte ise vardır bir bildikleri .
Bu öğlen ne yap ne et o köfteyi ye , akşamda baget .
Hadi be kaldı bi güncük ... onunda yarısı gitti işte.
Sıcağa yakın ılık su içiyorum fıstığım , dur bakalım ... bu haftada benim gr lar şenlendirsin ortamı
cnm köfteyi ölçü olarak vermişler
zanımca et yerine yenilebilen proteinleri tüketebilirizzz bu süreçte
Zannını yirimkırmızı et bu öğlen yenecek ...getirme beni oralara
Yarın akşam şehir dışı seyahatim var güzeller .
Sanırım Salı döneriz eve .
Tartımı yine yanıma alacağım
bugün öglen patlıcan musakka var onun kıymasından yiycem sadece cacık ile briikte
aaa girersin ama dimi senin alıntıları okurken çok heycan yapıyorum güzel oliyy
cevat kelle gibi olcanAaaaa girmez miyim şekerim , alıntı malıntı tam teçhizat gidiyorum
Ennn delii kategorisidee isteremmmmArkadaşlar listede çoğunluk sağlandı . Bir tekBetulina nın hayııııııır ı var
Sefer / telli rekabetini bir süre rafa kaldıralım , zaten seferoğulları büyük hezimette , yazık
Bireysel olarak haftalık yüzde listesi yapalım .
Haftanın en leri listesinde ilk 3 ve methiyeler , son 3 e ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?