Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay bende bari olsaydı iş ya 2 kg havada uçtugu diyette artı çıktım yaniii

Ausummm ben de cikamiyorum yaa kac gundur ne olacak boyle bu halimiz

Ceviz suyu ic canim aksamdan 2 ceviz icini bir bardak suya koy sabaha kadar kalsin.sabah once ilik bir bardak su ic sonra ceviz suyunu ic ardindan o cevizleri ye wc cok guzel cikiyorsun ayrica o kadar tok tutuyor ki kahvaltida tikaniyor insan...ben sabah aksam yapiyorum kolesterol icin..aksam acikinca hem3n gidip ceviz suyumu icip cevizleri yiyorum cok cabuk doyuruyor insani...bagirsaklari rahatlatıyor birdr bagirsak icin kefir super

takım içi yarışlara katılabilirim :) motivasyon şart ne yapmam gerekir söyleyin ben yapayım

Hoşgeldin cnm aramiza

hoşbulduk canım

benimde wc sorunum çok oluyor içeyimmiki bnde bir ara yaptım ama sonu gelmedi

bu mesajını yeni gördüm,kimse yorum yapmamış sanırım anladığım kadarıyla yorumlayayım
kilon:67,2 (bak çok iyi anlıyorum değil mi?)
vücudundaki yağ ağırlığın: 24,4Kg (bu biraz fazla,diyetisyende 10,5-15,8 arası olmalı demiş)
vücut yağ oranın:%36,3 (buda % 20-30 arası olmalıymış)
iç organ lardaki yağ seviyen 10 çıkmış (sağlıklısı 4-8 arası olmalı)
yani kollar bacaklar iyide ağırlık gövdede toplanmış (normal bişey)
vücudunun su oranı iyi çıkmış,suyu yeteri kadar içiyosun demek ki
vucücudun kendini 42 yaşında hissediyo
sabahtan akşama kadar hiç bişey yapmasan vücudun 1175 kalori yakıyor(bazal metabolizman)

aslında bunları sende anlıyosun eminim ama önemli olan,bir sonrakinde değerler nasıl değişmiş ona bakmak
liste vermiş miydi dytsyen?

Nasılsınn birtanesiiii bugün sonuçlarını anlamadıgım için yorumlayamadımm nasıl iyimiymişş
Bilmiyorum ki cnm bende anlayamadim havada kaldi sonucum. Ausum biraz yorumladi sagolsun ama bilemiyorum ne nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…