Kahvalti hazirlama az kalori sen kova bez alip cuma günü hayrı yapacam evlerinizi temizleyip diye git
Ha ha bu çok iyiydiyarn sabah erken kalkıcam valla bir mil lesilimi yapsam napsam tartı öncesi
takla atıp, çamuramı yatsamm
komşulara kahvaltımı hazırlasam tek tek gidip
Yürü be kim tutar seniSağol canım ..tam gaz merak etme ... Azim benim göbek adım , kaybetmem onu
Kız Banu yap şu 4. Günü bu hafta kimsede iş YOk merak etme yalnız değilsin herkesin reglisimi olur arkadaş artık 7 .takımın adını reglisi ha geldi ha gelecek takımı koyacam haaa bende çok fena şişimmmm offffkız valla aynen öyleeee
Kız Banu yap şu 4. Günü bu hafta kimsede iş YOk merak etme yalnız değilsin herkesin reglisimi olur arkadaş artık 7 .takımın adını reglisi ha geldi ha gelecek takımı koyacam haaa bende çok fena şişimmmm offff
Ha ha ha bu ne ya
Canisiiiii buyur
Eki Görüntüle 1922448
Ya daa böyleee kaptanımm deryammm kızz rakkibemmm nerde bugünn hiç sesii çıkmadııı
Nasılsınn birtanesiiii bugün sonuçlarını anlamadıgım için yorumlayamadımm nasıl iyimiymişşCanisiiiii buyur
hakkaten nerede doktorum civanımm
Ausummm ben de cikamiyorum yaa kac gundur ne olacak boyle bu halimizGünaydınlarrr
Dış işlerini hallettim sabahın köründe ... şimdi biraz keyif yapıp iç işlerine döneceğim
Ya bu 6 lılarla zor kavuştuk tez ayrıldık ...
3 gündür wc yok + regl ...bu sabah yine 70
Ceviz suyu ic canim aksamdan 2 ceviz icini bir bardak suya koy sabaha kadar kalsin.sabah once ilik bir bardak su ic sonra ceviz suyunu ic ardindan o cevizleri ye wc cok guzel cikiyorsun ayrica o kadar tok tutuyor ki kahvaltida tikaniyor insan...ben sabah aksam yapiyorum kolesterol icin..aksam acikinca hem3n gidip ceviz suyumu icip cevizleri yiyorum cok cabuk doyuruyor insani...bagirsaklari rahatlatıyor birdr bagirsak icin kefir superGünaydınlarrr
Dış işlerini hallettim sabahın köründe ... şimdi biraz keyif yapıp iç işlerine döneceğim
Ya bu 6 lılarla zor kavuştuk tez ayrıldık ...
3 gündür wc yok + regl ...bu sabah yine 70
Yani şöyle ki , izinde üye dönüşleri var sırada . Yoksa bekleyen yeni üyeler de var.
Ama umut var :)) mezuniyeti yaklaşmış üyeler var . Mesela ben
Bir de takım içi yarışlarımız var . Sen motivasyon iste yeter .
Hoşgeldin cnm aramiza
Ceviz suyu ic canim aksamdan 2 ceviz icini bir bardak suya koy sabaha kadar kalsin.sabah once ilik bir bardak su ic sonra ceviz suyunu ic ardindan o cevizleri ye wc cok guzel cikiyorsun ayrica o kadar tok tutuyor ki kahvaltida tikaniyor insan...ben sabah aksam yapiyorum kolesterol icin..aksam acikinca hem3n gidip ceviz suyumu icip cevizleri yiyorum cok cabuk doyuruyor insani...bagirsaklari rahatlatıyor birdr bagirsak icin kefir super
Bana cok iyigeldi canim bi dene uzun sureli.benimde wc sorunum çok oluyor içeyimmiki bnde bir ara yaptım ama sonu gelmedi
bu mesajını yeni gördüm,kimse yorum yapmamış sanırımEki Görüntüle 1922153 Eki Görüntüle 1922154 Eki Görüntüle 1922155 Eki Görüntüle 1922156
@Ausencia @kelebekolacambegum75 ve bu analizlerden anlayan tüm şekerler yorumlarınızı bekliyorum. Benim halim nicedir? yaşayacak mıyım?
Bilmiyorum ki cnm bende anlayamadim havada kaldi sonucum. Ausum biraz yorumladi sagolsun ama bilemiyorum ne nedirNasılsınn birtanesiiii bugün sonuçlarını anlamadıgım için yorumlayamadımm nasıl iyimiymişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?