begenmicem işte beğenmicemkelebekolacam doktorum Kulağıma kar suyu kaçtı demek rahatsız edici bir haber işitmek anlamda kullanılıyor hani sen Diyetisyene gitmeden verememişsin de gidince kilo vermişsin ya ben de şimdi Diyetisyene gitmediğim için bir rahatsız oldum
Sigara da 2 senedir bi 2-3 tane içiyorum çocuklar yokken evet şimdi yalnızım çocuklar YOk terapisi yapıyorum10 yıl önce hamile kalınca bıraktım emzir doğur emzir doğur başlamaya fırsat bulamadım anca işte huylu ve huyu hesabı lise Ünv yıllarında hep içtim ama
benim de olabilirdi, ama ben öncelikle yeme bağımlılığını seçmişimhe heee bende anladım onu ,sende mi cadı.ayy delimisiniz. ne kadar pis bişey.yanlız bi açık kapı bulsam ilk baglanacagım sey odur.
kahveni beğendim
Hu huuu buralrdayimm. yazamiom pek me menü . sabah limonlu su . Öğle çılgın kahvalti menu Balkar ekmekler . 2 yumurta haşlama.
Aksama allah kerim
Yarin dan ben dé korkuyorum pufffffyoookkkk o en büyük cıs kimseyi haklı göremeyiz.çabuk bırakıyorsunuz.
yarın muhtemelen bende hayal kırıklıgına ugrayacagım.ve diyetisyen yolu görünecek.anlamıyorum ki diyetsiyende sihirli bi degnek mi var.bu hafta diyetisyen listesinden ne farklı yedimki.ama tık yok.umarım artı cıkmam o derece.ödem felan da oldugunu sanmıyorum.
ya sana öyle geliyor olmasın! Tartıldın mı? ben geçen hafta üç gün kaçamaktan sonra tamam dört gün kemes sıktım ama asla kendimi yarım kilo vermiş gibi bile hissetmemiştim. Bugün de öyle hiç kendimi sönmüş hissetmiyor. Sadece cumada cumaya da tartılınca büyük sürpriz oluyoryoookkkk o en büyük cıs kimseyi haklı göremeyiz.çabuk bırakıyorsunuz.
yarın muhtemelen bende hayal kırıklıgına ugrayacagım.ve diyetisyen yolu görünecek.anlamıyorum ki diyetsiyende sihirli bi degnek mi var.bu hafta diyetisyen listesinden ne farklı yedimki.ama tık yok.umarım artı cıkmam o derece.ödem felan da oldugunu sanmıyorum.
yok betülüm arada tartıldım artı bile cıktım yarına toparlarım inaşallah.öyle olacagını ümit ediyorum.kasında 83.5la basladım .o tartıda 79 um.4.5 kilo iyi bir raham 1 ay için inşallah bu ay duraksama olmaz.sadece bu haftaya özeldir.ya sana öyle geliyor olmasın! Tartıldın mı? ben geçen hafta üç gün kaçamaktan sonra tamam dört gün kemes sıktım ama asla kendimi yarım kilo vermiş gibi bile hissetmemiştim. Bugün de öyle hiç kendimi sönmüş hissetmiyor. Sadece cumada cumaya da tartılınca büyük sürpriz oluyorİnşallah sana da yarın çok büyük bir sürpriz olur. Bir de ben ilk bir ay 2 kilo anca verdim sonra açıldım Belki de önümüzdeki günlerde açılım yapacaksın inşallah
canım fazlası böbreklere zarar veriyor diye biliyorum ..@masumm kız kiraz saplı form çayı denedinmi bende baya işe yarıyo Perşembe'leri içiyorum zararlı mı bilmem
Şimdi kontrolden çıktım ilaç dozun düşük gelmiş, değerlerim yüksek çıktı 2 ayda 10 kilo aldım. Normal dedi doktor. Şimdi doz yükseltti 1,5 ay sonra yine gidicemGecmis olsun elifim ameliyat olmuştun ne oldu şimdi??yazmissindir belki okumusumdur ama kafam yerinde değil..
Canim bende kilo almistim sakin kafana takmaŞimdi kontrolden çıktım ilaç dozun düşük gelmiş, değerlerim yüksek çıktı 2 ayda 10 kilo aldım. Normal dedi doktor. Şimdi doz yükseltti 1,5 ay sonra yine gidicem
Sen nasılsın
Benimki düzene gircek kuzucum da kayınvalidem için moralim bozukCanim bende kilo almistim sakin kafana takmabende 1 yila yakin surede duzene girmisti. Hal yoluna girecek canim sabredicez
çook geçmiş olsun önce sağlıkŞimdi kontrolden çıktım ilaç dozun düşük gelmiş, değerlerim yüksek çıktı 2 ayda 10 kilo aldım. Normal dedi doktor. Şimdi doz yükseltti 1,5 ay sonra yine gidicem
Sen nasılsın
Kayınvalidem geldi kızlar bugün eşim doktora götürdü. Maalesef yayılmış kanser. Kemoterapiye başlanıcak, yarın pet midir nedir çekilecek, ne kadar yayıldığı belirlendikten sonra kemoterapi süreci başlıcak
Başım çatlıyor vallahi
Benimki düzene gircek kuzucum da kayınvalidem için moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?