Begum tesekkur ederim canımbu mesajını yeni gördüm,kimse yorum yapmamış sanırımanladığım kadarıyla yorumlayayım
kilon:67,2 (bak çok iyi anlıyorum değil mi?)
vücudundaki yağ ağırlığın: 24,4Kg (bu biraz fazla,diyetisyende 10,5-15,8 arası olmalı demiş)
vücut yağ oranın:%36,3 (buda % 20-30 arası olmalıymış)
iç organ lardaki yağ seviyen 10 çıkmış (sağlıklısı 4-8 arası olmalı)
yani kollar bacaklar iyide ağırlık gövdede toplanmış(normal bişey)
vücudunun su oranı iyi çıkmış,suyu yeteri kadar içiyosun demek ki
vucücudun kendini 42 yaşında hissediyo
sabahtan akşama kadar hiç bişey yapmasan vücudun 1175 kalori yakıyor(bazal metabolizman)
aslında bunları sende anlıyosun eminim ama önemli olan,bir sonrakinde değerler nasıl değişmiş ona bakmak
liste vermiş miydi dytsyen?
bende ilk başladığımda yağ ağırlığım 22 küsürdü,en sonkinde 16,8kg çıktıBegum tesekkur ederim canımtesekkurler. Ay zayifladim 78,5 tu kilom. Hala vucudum yağ kaplı desene spor sart acil pazartesi salona yazilicam yoksa kurtulamicam bu yaglardan
Kayıplardayım yine abla. Hastalıklarla sınanıyoruz buaralar Allah hayra çıkarsınkuzularinannesi Elifim nerdesin yahu?,
geçmiş olsunKayıplardayım yine abla. Hastalıklarla sınanıyoruz buaralar Allah hayra çıkarsın
Allah şifa versin Elifim en kısa zamanda inşallahKayıplardayım yine abla. Hastalıklarla sınanıyoruz buaralar Allah hayra çıkarsın
acele etme doktorum,hastalara güzel bak,biz burdayız nasılsaçok yogunum çokkkkkk gelirim birazdan.
Tmm canim baslicam insallah. 1 ay gidicem en azindanbende ilk başladığımda yağ ağırlığım 22 küsürdü,en sonkinde 16,8kg çıktı
sana tavsiyem yağ yakmak için en güzel spor kardio
evde yapabilirsen,jillan michael videolarından yap, bak 1 ay düzenli yap yağ oranın farkettiğini göreceksin
illa spor salonuna gitmene gerek yok,zamanın ve şartların uygunsa evde de yapabilirsinTmm canim baslicam insallah. 1 ay gidicem en azindan
Gecmis olsun elifim ameliyat olmuştun ne oldu şimdi??yazmissindir belki okumusumdur ama kafam yerinde değil..Kayıplardayım yine abla. Hastalıklarla sınanıyoruz buaralar Allah hayra çıkarsın
Salonda daha motive spor yapıyorum tatlım. Haftada 3 gün gidicem. Gitmediğim günler de takviye olarak evde yapmayı düşünüyorumilla spor salonuna gitmene gerek yok,zamanın ve şartların uygunsa evde de yapabilirsin
Tatlım geçmiş olsun, şifalar diliyorumKayıplardayım yine abla. Hastalıklarla sınanıyoruz buaralar Allah hayra çıkarsın
Salonda daha motive spor yapıyorum tatlım. Haftada 3 gün gidicem. Gitmediğim günler de takviye olarak evde yapmayı düşünüyorum
canım yaaa hepsi gecek cok güzel günlerin zor kısmı bunlar.Ausencia bende bulantilar öğürmeler fln uğraşıyorum abla genelde yatiyorum cok faz bisey yapmiyorum buralar sobali evler hastalanmamaya calisiyorum esim grip oldu. Pazar annemlere geciciez pzrtesi doktora gidecm insallah kalp atisi icin bende böyle durumlar
ayyy kafam allak bullak neden ki?o ne demek ki?@fatmanurkaya ablam hadi bakalım hayırlısı tahlil sonuçlarını yaz bizede
Bende diyetisyene gitseniz böylemi devam etsemkelebekolacam doktorcumun diyetisyen geçmişini okuyunca bi kulağıma kar kaçtı
seni sollarım...Ennn delii kategorisidee isteremmmm
Eki Görüntüle 1922448
Ya daa böyleee kaptanımm deryammm kızz rakkibemmm nerde bugünn hiç sesii çıkmadııı
Spordaa bana yetişecekk yaa kayseriyi turluyordurrBence kuzummm ancakk gelirr inşallah kötü bir iey olmasındaaa
hakkaten nerede doktorum civanımm
acele etme doktorum,hastalara güzel bak,biz burdayız nasılsa
he heee bende anladım onu ,sende mi cadı.ayy delimisiniz. ne kadar pis bişey.yanlız bi açık kapı bulsam ilk baglanacagım sey odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?