Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begum tesekkur ederim canım sagolasin. Ay zayifladim 78,5 tu kilom. Hala vucudum yağ kaplı desene spor sart acil pazartesi salona yazilicam yoksa kurtulamicam bu yaglardan Verdi canim 1700 kcal idi galiba

Begum tesekkur ederim canım tesekkurler. Ay zayifladim 78,5 tu kilom. Hala vucudum yağ kaplı desene spor sart acil pazartesi salona yazilicam yoksa kurtulamicam bu yaglardan
bende ilk başladığımda yağ ağırlığım 22 küsürdü,en sonkinde 16,8kg çıktı
sana tavsiyem yağ yakmak için en güzel spor kardio
evde yapabilirsen,jillan michael videolarından yap, bak 1 ay düzenli yap yağ oranın farkettiğini göreceksin

Tmm canim baslicam insallah. 1 ay gidicem en azindan

illa spor salonuna gitmene gerek yok,zamanın ve şartların uygunsa evde de yapabilirsin
Salonda daha motive spor yapıyorum tatlım. Haftada 3 gün gidicem. Gitmediğim günler de takviye olarak evde yapmayı düşünüyorum

canım yaaa hepsi gecek cok güzel günlerin zor kısmı bunlar.

@fatmanurkaya ablam hadi bakalım hayırlısı tahlil sonuçlarını yaz bizede
Bende diyetisyene gitseniz böylemi devam etsem kelebekolacam doktorcumun diyetisyen geçmişini okuyunca bi kulağıma kar kaçtı
ayyy kafam allak bullak neden ki?o ne demek ki?

Ennn delii kategorisidee isteremmmm
seni sollarım...

Eki Görüntüle 1922448
Ya daa böyleee kaptanımm deryammm kızz rakkibemmm nerde bugünn hiç sesii çıkmadııı

Spordaa bana yetişecekk yaa kayseriyi turluyordurr Bence kuzummm ancakk gelirr inşallah kötü bir iey olmasındaaa

hakkaten nerede doktorum civanımm

acele etme doktorum,hastalara güzel bak,biz burdayız nasılsa

eşim 3 hafta evde izinli onu asm ye getirdim kanını aldım,oda beni avm ye götürdü.sana pantolon alalım diye kendine 2 gömlek aldı.42 beden denemek için aldım diyorki bi üst bedenide al yanına olmadı onu denersin,uff gıcık yaaa.bide oldumu diye soruyor sanki bizim bden sisteminden anlıyor.
bide diyorki gel bişeyler yiyelimm olduuu dedim..

Ay bi kahvede ben yapıyım içelim karşılıklı Ausencia

anladın sen onu
he heee bende anladım onu ,sende mi cadı.ayy delimisiniz. ne kadar pis bişey.yanlız bi açık kapı bulsam ilk baglanacagım sey odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…