Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah şifa versin kv. sizin rahatsızlığınız nedir acaba ?

Şimdi kontrolden çıktım ilaç dozun düşük gelmiş, değerlerim yüksek çıktı 2 ayda 10 kilo aldım. Normal dedi doktor. Şimdi doz yükseltti 1,5 ay sonra yine gidicem

Sen nasılsın
Rabbim sifa versin kuzum..toparlarsin yemene icmene dikkat ediyorsundur zaten..bende iyiyim demek aliskanlik olmuş..ne kadar olabilinirse o kadar iyiyim..

Masallah aranız bozulmasin..ben neredeyse 1.5 yildir konusmuyorum kv ohh kafam rahat...))

Masallah aranız bozulmasin..ben neredeyse 1.5 yildir konusmuyorum kv ohh kafam rahat...))

ahahah kız adaaa bende bendeeee konuşmuyorum demeyimde
gitmiyorum , gelmiyorum
bayramda bi komşu gibi gbip geliyorum.
hastane randevu vs işi olursa arıyorlar randevularını alıyrum.

tatlı börek çörek çok sever kp yaparsam onalrı gönderiyorum
ama muhahbbet sohbet için aramıyorum gidip gemiyorum

Bunlar hep aynı galiba . Yemek yap börek yap tatlı yap. Nasıl sevio lar tek mutluluk yöntemleri

Bizde hic bisey yok ne bayram ne seyran ne kandil ne hastalik ...memlekete gidince ablamda kalıyorum esim gidip ailesini gorup geliyor...tek benimle degil buyuk eltimlede konusmuyorlar onlara gore gelinler hep suclu ogullarini parmagimizda oynatiyirmusuz...bende dedimki kaynanama demekki sen kocani oynatiyirsun ki benide kendin gibi sandin dedim..kadin soook ))

iyi demişşşisn valla kaç yıllık evlisin ada
ben 13 senelik evliyim ve ilk kez aramız bukadar bozuldu dahada düzelmez

iyi demişşşisn valla kaç yıllık evlisin ada
ben 13 senelik evliyim ve ilk kez aramız bukadar bozuldu dahada düzelmez
Biz de 7 yildir evliyiz...zaten biseyler bitince duzelmiyor..ben dedim bundan sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz hadi bye dedim....kocama da dedim sen bilirsin bu konuda yok aileme iyi davran gorus diyeceksen sanada bye dedim...tabii esim herseyi goruyor sen haklisin bosver dedi..kafam rahat...

Size bi püf noktası vereyim belki biliyorsunuzdur da yinede söyleyim ben sütü çok alıp çorbayıda çok yapıp böyle sıcak sıcak kavanozlara kapatıp haftalarca taze tutuyorum çalışan bayanlar aklınızda bulunsun.bu arada bunlar evin girişinde dolap kadar soğuk yerdeler

evet cnm ben yemeklere filanda yapıyorum çok pratik oluyor

Ay buna evet yazmayıda unutmuşum
canım fazlası böbreklere zarar veriyor diye biliyorum ..
Hmm bi araştırayım bu arada bi hoşgeldin diyemedim hoşgeldiniz kızlar mimu88

canım Allah şifa versin inşalllah

geçen ben de öyle yaptım. Çorbanın yanına şimdi köfte alıp soslu köfte şeklinde de böyle yapıp yanımda getireceğim Tavuğu da deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…