Allah şifa versin kv. sizin rahatsızlığınız nedir acaba ?Kayınvalidem geldi kızlar bugün eşim doktora götürdü. Maalesef yayılmış kanser. Kemoterapiye başlanıcak, yarın pet midir nedir çekilecek, ne kadar yayıldığı belirlendikten sonra kemoterapi süreci başlıcak
Başım çatlıyor vallahi
Allah saglik versin bitanem. InsaAllah sagligina kavustursun Rabbim. Sifalar versin AllahimBenimki düzene gircek kuzucum da kayınvalidem için moralim bozuk
Rabbim sifa versin kuzum..toparlarsin yemene icmene dikkat ediyorsundur zaten..bende iyiyim demek aliskanlik olmuş..ne kadar olabilinirse o kadar iyiyim..Şimdi kontrolden çıktım ilaç dozun düşük gelmiş, değerlerim yüksek çıktı 2 ayda 10 kilo aldım. Normal dedi doktor. Şimdi doz yükseltti 1,5 ay sonra yine gidicem
Sen nasılsın
aman maşallah diyelim dilini ısırAksam menüsü belli oldu . lahana dolma sebze çorbası .yaptım pişilerrr; bu arada . lahana dolmayi bugün ben yapmadım tabi kvalide yapmstı onu pisiriom.
bu arada aramiz pek iyi . Yavrum onlara onlar bZe alıştı. .
Masallah aranız bozulmasin..ben neredeyse 1.5 yildir konusmuyorum kv ohh kafam rahat...Aksam menüsü belli oldu . lahana dolma sebze çorbası .yaptım pişilerrr; bu arada . lahana dolmayi bugün ben yapmadım tabi kvalide yapmstı onu pisiriom.
bu arada aramiz pek iyi . Yavrum onlara onlar bZe alıştı. .
Bebeme bakiolar da . beraber yasioz . Sen dé hosgeldin bu aradaMasallah aranız bozulmasin..ben neredeyse 1.5 yildir konusmuyorum kv ohh kafam rahat...))
Masallah aranız bozulmasin..ben neredeyse 1.5 yildir konusmuyorum kv ohh kafam rahat...))
Dimi kız. var ya zaten bazen eşim dio sen somagzlisin dieaman maşallah diyelim dilini ısır
Bunlar hep aynı galiba . Yemek yap börek yap tatlı yap. Nasıl sevio lar tek mutluluk yöntemleriahahah kız adaaa bende bendeeee konuşmuyorum demeyimde
gitmiyorum , gelmiyorum
bayramda bi komşu gibi gbip geliyorum.
hastane randevu vs işi olursa arıyorlar randevularını alıyrum.
tatlı börek çörek çok sever kp yaparsam onalrı gönderiyorum
ama muhahbbet sohbet için aramıyorum gidip gemiyorum
Bizde hic bisey yok ne bayram ne seyran ne kandil ne hastalik ...memlekete gidince ablamda kalıyorum esim gidip ailesini gorup geliyor...tek benimle degil buyuk eltimlede konusmuyorlar onlara gore gelinler hep suclu ogullarini parmagimizda oynatiyirmusuz...bende dedimki kaynanama demekki sen kocani oynatiyirsun ki benide kendin gibi sandin dedim..kadin soookahahah kız adaaa bende bendeeee konuşmuyorum demeyimde
gitmiyorum , gelmiyorum
bayramda bi komşu gibi gbip geliyorum.
hastane randevu vs işi olursa arıyorlar randevularını alıyrum.
tatlı börek çörek çok sever kp yaparsam onalrı gönderiyorum
ama muhahbbet sohbet için aramıyorum gidip gemiyorum
Hosbulduk canimBebeme bakiolar da . beraber yasioz . Sen dé hosgeldin bu arada
Bizde hic bisey yok ne bayram ne seyran ne kandil ne hastalik ...memlekete gidince ablamda kalıyorum esim gidip ailesini gorup geliyor...tek benimle degil buyuk eltimlede konusmuyorlar onlara gore gelinler hep suclu ogullarini parmagimizda oynatiyirmusuz...bende dedimki kaynanama demekki sen kocani oynatiyirsun ki benide kendin gibi sandin dedim..kadin soook))
Biz de 7 yildir evliyiz...zaten biseyler bitince duzelmiyor..ben dedim bundan sonra benden size gelin sizden de bana anne baba olmaz hadi bye dedim....kocama da dedim sen bilirsin bu konuda yok aileme iyi davran gorus diyeceksen sanada bye dedim...tabii esim herseyi goruyor sen haklisin bosver dedi..kafam rahat...iyi demişşşisn valla kaç yıllık evlisin ada
ben 13 senelik evliyim ve ilk kez aramız bukadar bozuldu dahada düzelmez
Eki Görüntüle 1922568 Size bi püf noktası vereyim belki biliyorsunuzdur da yinede söyleyim ben sütü çok alıp çorbayıda çok yapıp böyle sıcak sıcak kavanozlara kapatıp haftalarca taze tutuyorum çalışan bayanlar aklınızda bulunsun.bu arada bunlar evin girişinde dolap kadar soğuk yerdeler
Ay buna evet yazmayıda unutmuşum"Davina, post: 49197275, member: 179861"]Arkadaşlar , 7. takımın güzelleri ...!
Sefer / telli listesini kaldırıp , yeni bir motivasyon için ...haftanın kilo veren enleri listesi yapılması teklife sunulmuştur sevgiliNare83 tarafından (kendisi çoook iddialı )
Teklif oylama sunuluyor an itibarıyla .
@Ausencia EVET
saydin78 evet
@ervahafsa
Nare83 evetttt
Betulina HAYIIIIRRRR
@roxen2303
Ahu060812
@Sherrysherrylady
@kelebekolacam
@Nisaca
Daydream-
vorones
@Davinaevet
@tuba52
@nananais evet
@ErSeSi
@DelyDoly EVET
@Dersaadet_ Evet
@cydnz_1
@aeben
@fatmanurkaya
@Sekercikiz
begum75 EVET
Hmm bi araştırayım bu arada bi hoşgeldin diyemedim hoşgeldiniz kızlarcanım fazlası böbreklere zarar veriyor diye biliyorum ..
canım Allah şifa versin inşalllahKayınvalidem geldi kızlar bugün eşim doktora götürdü. Maalesef yayılmış kanser. Kemoterapiye başlanıcak, yarın pet midir nedir çekilecek, ne kadar yayıldığı belirlendikten sonra kemoterapi süreci başlıcak
Başım çatlıyor vallahi
geçen ben de öyle yaptım. Çorbanın yanına şimdi köfte alıp soslu köfte şeklinde de böyle yapıp yanımda getireceğimEki Görüntüle 1922568 Size bi püf noktası vereyim belki biliyorsunuzdur da yinede söyleyim ben sütü çok alıp çorbayıda çok yapıp böyle sıcak sıcak kavanozlara kapatıp haftalarca taze tutuyorum çalışan bayanlar aklınızda bulunsun.bu arada bunlar evin girişinde dolap kadar soğuk yerdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?