Diyetisyen menüsüydü demi canımSlm @Ausencia abla @aeben abla diğer şekerler
sabah
uyarınca
2 kuru kayısı. 1 bardak limonlu su
3 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor
3 zeytin
yeşillik
ara
5 eti form çubuk krater
1 bardak ayran
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase tavuk suyu çorba
1 bardak ayran
ara
3 hurma
1 kahve fincanı leblebi
akşam
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt lu karnabahar
3 kaşıkpide harcı liste dışı
ara
1 elma
yoğurt
Haydi bakalim bismillah her hayrın başıdır40 kilo verirsin yeter kı bu azim kararlılık olsun
Diyetisyen menüsü canım 3 kaşık pide harcı ffazladanDiyetisyen menüsüydü demi canım
Menü dışına pek çıkmamışsın tebrikler
Kızlar iyi akşamlar menümü vereyim
Sabah
Kepek ekemginden Bir ufak tost kaşarlı
Ögle
1 kase yoğurt çorbası
3 tane kara lahana sarması
Ara öğün
Sütlü türk kahvesi
Akşam
Salata
10 tane falan hamsi
Suyu cok icemiyrm bu ara
Leslie 3 mile yaptm
Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk kaşar ve beyaz peynir
5 zeytin
3 ceviz
Öğlen
1 tabak Yoğurtlu makarna
Ara
Kayısı çayı
1 Susamlı çubuk
Akşam
1 haşlanmış yumurta
3-4 çatal patates kızartma
2 kk kaşar ve beyaz peynir
4 zeytin
2 ceviz
3 gün kurusu
Ara
Kayısı çayı
2 si 1 arada
Su: 2 lt.
Spor: yok
Canım menün güzrl ara öğün yapmıyormusunBende menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Bi çatal peynir
1 zeytin
Öğle
1/2muz
1 bardak süt
Akşam
Çorba
Salata
Pırasa
Su 2,5 olur
Spor yok
Geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versin insallah hersey biran önce yoluna girerKayınvalidem geldi kızlar bugün eşim doktora götürdü. Maalesef yayılmış kanser. Kemoterapiye başlanıcak, yarın pet midir nedir çekilecek, ne kadar yayıldığı belirlendikten sonra kemoterapi süreci başlıcak
Başım çatlıyor vallahi
Ha ha ha bu iymis yaaaaBizde hic bisey yok ne bayram ne seyran ne kandil ne hastalik ...memlekete gidince ablamda kalıyorum esim gidip ailesini gorup geliyor...tek benimle degil buyuk eltimlede konusmuyorlar onlara gore gelinler hep suclu ogullarini parmagimizda oynatiyirmusuz...bende dedimki kaynanama demekki sen kocani oynatiyirsun ki benide kendin gibi sandin dedim..kadin soook))
Vay çok iyi fikirmis ya ben ilk defa gördüm bu yöntemi en kısa zamanda bir deniyimEki Görüntüle 1922568 Size bi püf noktası vereyim belki biliyorsunuzdur da yinede söyleyim ben sütü çok alıp çorbayıda çok yapıp böyle sıcak sıcak kavanozlara kapatıp haftalarca taze tutuyorum çalışan bayanlar aklınızda bulunsun.bu arada bunlar evin girişinde dolap kadar soğuk yerdeler
Sadece iki öğün mu yedin cnmNNe kadar yoğun bir sayfa:) hoşbulduk öncelikle listelerde olamasam da şu anda 82.9 kg yum hedefim 65 bugün ki menüm şu şekilde;
Sabah;
2 tatlı kaşığı chia - süt - yulaf ve muz
Öğlen:
Balık çorbası (kremasız) - somon - salata
Sonrasında birtane sek quark yedim armutlu :))
Şİmdilik bu kadar :) yorumlarınızı bekliyorum.
Hani öğle yemeği böyle öğle yemegi olmazki o ara öğün olur ancak hani ekmek hani su hani ara ogunler valla böyle yersen vücudunu bir aya kalmaz kıtlığa sokar sonrada kilo veremiyorum kilo vermem durdu diye ağlarsın böyle olmaz cnm biran önce düzelt menuleriniBugün menü
Sabah
Bir bardak ilik su
Bir bardak cevizli su ve cevizleri yedim iki adet..
2 yk peynir
3 adet yesil zeytin
Bir közlenmiş kırmızı biber
Bir közlenmiş yesil biber
1 haslanmis yumurta
Sekersiz cay
Ogle
8 findik
Bir bardak kefir
Aksam
Bir tabak lahana yemegi
Ayyy lahana yemeginden mi kefirden mi nedir tuvaletten çıkamıyorum...ayy karnim agriyor lahana yapti herhal..
Spor 45 dakika yürüyüş 15 dakika eliptik.2 lt su...
Çorba nerde çorba bu arada kızarmış ekmek yerine normal ekmek yersen daha iyi olur çünküuuu kızarmış ekmek ve normal ekmeğin kalorisi aynı sadece ekmek kizarinca içindeki su kayboluyor buda ekmeğin mideden daha erken ayrılmasını sağlıyor o yüzden normal ekmek tercih edilmeli sekerimiyi akşamlar
sabah : 2 dl kızarmış tereyağlı ekmek , çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 dl ekmek , 1 dl peynir , 8 zetin , 4 dl sucuk , domates , çay
ara : 10 fındık
akşam : 1 koca kase salata ( marul-havuç-domates- salatalık - lahana - yeşil biber ) , 1 dl peynir
su : 1,5 lt bugün az oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım
spor : 1 mil lesile - 30 dk pilates - 500 ip atlama
gaptanım @Ausencia nasıl
saydin78
Ah cnm geçmiş olsun aynı benim durumum bende aynı şeyi 20 gün once öğrendim malesef kilolar zor gidicek ama gidicek lütfen kendini bırakma ve diyetisyen in dediklerini yapİyi akşamlar hanımlar diyetisyen e gittim şiddetli insülin direnci çıktı diyetisyen imden listemi aldım yarın Bismillah diyorum insallah
Dikkat etmessen şeker hastalığı çok yakın dedi
Dahiliye ci bu degerlerle senin kilo verme n biraz zor dedi ama
Insallah bu direnci kırıp 40kilomu vetecegim
Canim gec kalkiyoruz kizimin kahvaltisini yaptir diyene kadar benim kahvalti yapmam 9.30 buluyor ogle yemegi ihtiyacim pek olmuyor o yuzden kefir ile gecistireyim dedim cunku ogle kizim uyur uyamaz spora basliyorum karnim cok tok olmasin diye atliyorum öğleyi...sonra dus falan derken bi bakiyorum saat 16 olmus eee haliyle aksam yemegi saati oluyor benim icin...tabiii sonra acıkıyorum simdi oldugu gibi tutuyorum kendimi:))) ama dikkate alacam menuye daha dikkat edeyim yeni basladim zaten fikirlerinize ihtiyacim var tesekkurler canim...Hani öğle yemeği böyle öğle yemegi olmazki o ara öğün olur ancak hani ekmek hani su hani ara ogunler valla böyle yersen vücudunu bir aya kalmaz kıtlığa sokar sonrada kilo veremiyorum kilo vermem durdu diye ağlarsın böyle olmaz cnm biran önce düzelt menulerini
Yok yok ben umutluyum hepinizden herşey yarın çok güzel olucakBu hafta takım umutsuz kuzu
Ha ha haHmmm kem küm falan filan
Ben istesem içmem aslında tiryaki değilim de dumanı seviyorum psikopat mıyım neyimnargileye mi başlasam
Benimde aynı canim ya o dönem ne banyo yaparım nede ilaç içerim ıkiside kesiyor bendeSize bişiy sorcam benim duş aldigimda reglim kesiliyor ,yada olacağı varsa iki gün uç gün geriye atıyor sizdede oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?