Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok valla yemedim , köfte vardı bizim aşçı yapmış yemeye inemedim iş çıktı sonra bi gittimki yok yemişler sinirim bozuldu, evdede yoktu gelirkende al yap derken saat 8 olcak zaten yarın cuma geç ymk olmaz dedim yemedim acta degilim

Hadi bakalım neyse keşke tavuk göğsü alıp hemen çevirseydin tavada
Neyse yarın tartıdan da yırttın ben bi ptesi tartıldım artı gördüm bidaha çıkamadım korkudan bütün haftamda moralsiz geçti onu gördüğüm için bakalım yarın inşallah moralim yükselir

Canim sabahlari zaten hic beyaz ekmek yemem.diger ogunlerde agzima biraz sursem durduramiyorum yiyorum bu sefer...oturdugum yerde hic tam tahilli veya kepekli ekmek bulamadim 2.5 aydir taşındım arayistayim..ama haklisin bugun sporda yaptim azicij aciktim bileee birde lahana wcye cok ciktim..insallah yarin tarti yüzüme güler...

Ilk gun ya masumcum diyet moduna girmisim zaten zamanla az az yerim herseyden..zaten ben tatli yemesem o bile yeter hergun 2 yada 3 adet çikolata yiyordum...

Sabah 2 yumurta 3 zeytin 2yk acı sos 1 dilim ekmek
öğle 1 yk chia 1 yk goji 1 kase yoğurt 1 yk yulaf
ara 3 hurma çiğ badem
ara 1 tutam cubuk kraker
Aksam sıfır yağlı hamsi tava
Salata
1 hurma 3 badem
Kizzz dohtorumm civanim afiyett bal seker olsun eniste bey ts li olunca bol misirnulu dimii

Bende menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Bi çatal peynir
1 zeytin
Öğle
1/2muz
1 bardak süt
Akşam
Çorba
Salata
Pırasa
Su 2,5 olur
Spor yok
Afiyett olsunn canimm

Ben bu haftadan umitsizlerdenim planımı yapamadım haftasonu ankaraya gidip gelmek evdeki duzenimi alt üst etti bide bakicim yok eşim 3 hafta izinli daha yorucu oluyor .
Toparlanmam lazim

Ilk gun ya masumcum diyet moduna girmisim zaten zamanla az az yerim herseyden..zaten ben tatli yemesem o bile yeter hergun 2 yada 3 adet çikolata yiyordum...
Ooo o çikolatalardan baya fark eder canım
Sanada afiyet olsun canım
Ben bu haftadan umitsizlerdenim planımı yapamadım haftasonu ankaraya gidip gelmek evdeki duzenimi alt üst etti bide bakicim yok eşim 3 hafta izinli daha yorucu oluyor .
Toparlanmam lazim
Allahtan Ümit kesilmez canım

Perşembe Menü Bildirimi

Sabah

1 dlm ananas
2 kuru kayısı
1 fincan sadece nescafe

Kahvaltı

1 fincan yeşil çay
1 dlm etimek
3 zeytin
Domates/maydanoz

Öğle

Kepekli lavaştan 1/2 patatesli gözleme
Ayran

Ara

Kahve

Akşam

Ton balıklı salata
Yoğurt

Ara

1 mandalina

Su 1.7 ( perş diye)

Begendim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…