Menün güzelde akşam yedikten sonra ağzını yemek anlamında mühürleyince yazarsan menünü daha sağlıklı yorum yaparız
Canım başlangıçta biraz ekmek yeseydin birden kesersen ilerisi için biblosunuz kalmıyo öğünlerine çavdar ekmeği ekleyebilirsin
Kız 500 ipi nasıl atladın maşallah menüne de sanada
Ay ablaa nasıl olmuş o öyle iyi ki gitmişsin inşallah diyetisyen eşliğinde Çifter Çifter verirsin kiloları
kız bu ne menü nerdeee çabuk ye o tavuk butlarını
Hadi bakalım neyse keşke tavuk göğsü alıp hemen çevirseydin tavadaYok valla yemedim , köfte vardı bizim aşçı yapmış yemeye inemedim iş çıktı sonra bi gittimki yok yemişler sinirim bozuldu, evdede yoktu gelirkende al yap derken saat 8 olcak zaten yarın cuma geç ymk olmaz dedim yemedim acta degilim
Canim sabahlari zaten hic beyaz ekmek yemem.diger ogunlerde agzima biraz sursem durduramiyorum yiyorum bu sefer...oturdugum yerde hic tam tahilli veya kepekli ekmek bulamadim 2.5 aydir taşındım arayistayim..ama haklisin bugun sporda yaptim azicij aciktim bileee birde lahana wcye cok ciktim..insallah yarin tarti yüzüme güler...Menün güzelde akşam yedikten sonra ağzını yemek anlamında mühürleyince yazarsan menünü daha sağlıklı yorum yaparız
Canım başlangıçta biraz ekmek yeseydin birden kesersen ilerisi için biblosunuz kalmıyo öğünlerine çavdar ekmeği ekleyebilirsin
Kız 500 ipi nasıl atladın maşallah menüne de sanada
Ay ablaa nasıl olmuş o öyle iyi ki gitmişsin inşallah diyetisyen eşliğinde Çifter Çifter verirsin kiloları
kız bu ne menü nerdeee çabuk ye o tavuk butlarını
Ilk gun ya masumcum diyet moduna girmisim zaten zamanla az az yerim herseyden..zaten ben tatli yemesem o bile yeter hergun 2 yada 3 adet çikolata yiyordum...ada81 adacim menü az geldi bana zamanla düzene girer ,geçmiş olsun tartı önceki iyi olmuş yarın sabah tartil sende
@mimu88 cnm seninde menun az ama duzenleriz zamanla
@kuzularinannesi çok geçmiş olsun.
@Daydream15 cnm bende izliyorum o diziyi güzel sen çekirdek kısmına karışma
cydnz_1 cnm menin güzel olmuş, iyi yolculuklar
Kizzz dohtorumm civanim afiyett bal seker olsun eniste bey ts li olunca bol misirnulu dimiiSabah 2 yumurta 3 zeytin 2yk acı sos 1 dilim ekmek
öğle 1 yk chia 1 yk goji 1 kase yoğurt 1 yk yulaf
ara 3 hurma çiğ badem
ara 1 tutam cubuk kraker
Aksam sıfır yağlı hamsi tava
Salata
1 hurma 3 badem
Afiyett olsunn canimmBende menümü yazayım
Sabah
2 yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Bi çatal peynir
1 zeytin
Öğle
1/2muz
1 bardak süt
Akşam
Çorba
Salata
Pırasa
Su 2,5 olur
Spor yok
yok kuzum. Onun ki öyle de benimki değil. Yeni yöntem yağlı kagida sarıp yağsız unsuz ızgara tadindaKizzz dohtorumm civanim afiyett bal seker olsun eniste bey ts li olunca bol misirnulu dimii
Afiyett olsunn canimm
Ooo o çikolatalardan baya fark eder canımIlk gun ya masumcum diyet moduna girmisim zaten zamanla az az yerim herseyden..zaten ben tatli yemesem o bile yeter hergun 2 yada 3 adet çikolata yiyordum...
Sanada afiyet olsun canımIyii aksamlar kizlar
Menum 08.12.2016 Persembe
Sabah
1 yumurtali
1 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
3 bardak çay
Öğle
Yok yemedim
Akşam
1 tabak corba
2 kuru biber dolma
3.5 lt su 1 yesilvay 3 bardak kayisi 45 dakika yürüyüş
Allahtan Ümit kesilmez canımBen bu haftadan umitsizlerdenim planımı yapamadım haftasonu ankaraya gidip gelmek evdeki duzenimi alt üst etti bide bakicim yok eşim 3 hafta izinli daha yorucu oluyor .
Toparlanmam lazim
Afiyett olsun canimm yenidwnn he vallahh saglam taktik gelistirmissin daha hafif ve lezzetliiyok kuzum. Onun ki öyle de benimki değil. Yeni yöntem yağlı kagida sarıp yağsız unsuz ızgara tadinda
Geçmiş olsun cnm inşallah ciddi birşey değildirKayıplardayım yine abla. Hastalıklarla sınanıyoruz buaralar Allah hayra çıkarsın
Begendim tatlımiyi akşamlar
sabah : 2 dl kızarmış tereyağlı ekmek , çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 dl ekmek , 1 dl peynir , 8 zetin , 4 dl sucuk , domates , çay
ara : 10 fındık
akşam : 1 koca kase salata ( marul-havuç-domates- salatalık - lahana - yeşil biber ) , 1 dl peynir
su : 1,5 lt bugün az oldu 3 e tamamlamaya çalışacağım
spor : 1 mil lesile - 30 dk pilates - 500 ip atlama
gaptanımAusencia nasıl
saydin78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?