Çok geçmiş olsunMide kanseri olduğunu yeni öğrendik, ama bugün de diğer organlara yayıldığını öğrendik
İyi aksamlar ablam.yavru ile uğraşıyorumHayırlı akşamlar .
Naparsını bakem
Haydi bakalim bismillah her hayrın başıdırİyi akşamlar hanımlar diyetisyen e gittim şiddetli insülin direnci çıktı diyetisyen imden listemi aldım yarın Bismillah diyorum insallah
Dikkat etmessen şeker hastalığı çok yakın dedi
Dahiliye ci bu degerlerle senin kilo verme n biraz zor dedi ama
Insallah bu direnci kırıp 40kilomu vetecegim
Yarın misafirim var biraz hazırlık yaptım yoruldum az dinleniyorum .İyi aksamlar ablam.yavru ile uğraşıyorum. Sen naparsin
Ben begendim menunu mimucum aksam yemeyecek misin??
@ada81 adacim menü az geldi bana zamanla düzene girer ,geçmiş olsun tartı önceki iyi olmuş yarın sabah tartil sende
mimu88 cnm seninde menun az ama duzenleriz zamanla
kuzularinannesi çok geçmiş olsun.
@Daydream15 cnm bende izliyorum o diziyi güzel sen çekirdek kısmına karışma
@cydnz_1 cnm menin güzel olmuş, iyi yolculuklar
Menün güzelde akşam yedikten sonra ağzını yemek anlamında mühürleyince yazarsan menünü daha sağlıklı yorum yaparız
Canım başlangıçta biraz ekmek yeseydin birden kesersen ilerisi için biblosunuz kalmıyo öğünlerine çavdar ekmeği ekleyebilirsin
Kız 500 ipi nasıl atladın maşallah menüne de sanada
Ay ablaa nasıl olmuş o öyle iyi ki gitmişsin inşallah diyetisyen eşliğinde Çifter Çifter verirsin kiloları
kız bu ne menü nerdeee çabuk ye o tavuk butlarını
Cnm cok gecmis Allah sifa versbKayınvalidem geldi kızlar bugün eşim doktora götürdü. Maalesef yayılmış kanser. Kemoterapiye başlanıcak, yarın pet midir nedir çekilecek, ne kadar yayıldığı belirlendikten sonra kemoterapi süreci başlıcak
Başım çatlıyor vallahi
Ah ah nasil kiziyorum şu sigara içenlere hayatlarından bilerek gün çalıyorlar resmen@kelebekolacam doktorum Kulağıma kar suyu kaçtı demek rahatsız edici bir haber işitmek anlamda kullanılıyor hani sen Diyetisyene gitmeden verememişsin de gidince kilo vermişsin ya ben de şimdi Diyetisyene gitmediğim için bir rahatsız oldum
Sigara da 2 senedir bi 2-3 tane içiyorum çocuklar yokken evet şimdi yalnızım çocuklar YOk terapisi yapıyorum10 yıl önce hamile kalınca bıraktım emzir doğur emzir doğur başlamaya fırsat bulamadım anca işte huylu ve huyu hesabı lise Ünv yıllarında hep içtim ama
Bu hafta takım umutsuz kuzuŞimdi bir gidelim geçmişe kim ne yapmış neyi ne kadar yemişsopamida alayım yarını çok merak ediyorum bu arada kim ne kadar verdi aceba
Hmmm kem küm falan filanAh ah nasil kiziyorum şu sigara içenlere hayatlarından bilerek gün çalıyorlar resmen
Hmmm kem küm falan filan
Ben istesem içmem aslında tiryaki değilim de dumanı seviyorum psikopat mıyım neyimnargileye mi başlasam
Ahu060812 1000 atladığım zamanlarda oldu menüye bayıldım on numara beş yıldız
Azalma oluyor bende canımSize bişiy sorcam benim duş aldigimda reglim kesiliyor ,yada olacağı varsa iki gün uç gün geriye atıyor sizdede oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?