Hahhaah canimsinnn kuzummm duzelteyimmm sabah sabah 200 grama sinir oluncaa hahahaha amann tobe Allah korusunn olmasinnKuzum bu haftaki kilonu yanlis yazmışsın sanırım ,) 99 degil 90 olucak sanıyorum♡
sanırım direnci kırdın, şimdi regl de hızlanan metabolizmayı avantaja çevirme zamanıGeçen hafta; 73.9
Bu hafta ;73.3
Giden;600 gr
Reglim 1 gün geçti , onun odemide olabilir diye kendimi teselli ediyorum
Haftaya 72 lerdeyim
Kuzum oncesinde iyi kilolar verdin maasallahHahhaah canimsinnn kuzummm duzelteyimmm sabah sabah 200 grama sinir oluncaa hahahaha amann tobe Allah korusunn olmasinn
Ağzın ball yesinn canimm hele su lahanayi yapacam insallahh iyii olurr vallaaa tipimm degistii kizzz valla sukurr mutluyummm canimmmKuzum oncesinde iyi kilolar verdin maasallahvücudun kendini korumaya aldi haftaya sürpriz kilo verebilirsin tatlım
Chia kullananlarda okudugum kadariyla aksamdan yogurdun icine koyup bekletiyorlar sabah kahvalti olarak tuketiyorlar..senin yazdigini ilk defa duyuyorum....Kızlar birşey danışacağım ben sabah uyanınca bir kaşık chia yarım limon suyu ve üstüne bir koca bardak suyu karıştırıyorum 10 dakika aralıklarla sonra onu içiyorum. Chia tohumu şişkinlik yarattığı için faydalı diye okumuştum. Siz denediniz mi hiç?
Maasallah kuzumAğzın ball yesinn canimm hele su lahanayi yapacam insallahh iyii olurr vallaaa tipimm degistii kizzz valla sukurr mutluyummm canimmm
Yaaa canimm sarii papatyamm benim yuregii guzell birtanemm cansinn kiz opicemmMaasallah kuzumçipil gözlerin meydana çıkmış valla zeytin gözlüm Lahana corbası mı kuzum? Ben onunla gecici kilolar veriliyor diye biliyorum ama kuzum tam da net bilmiyorum açıkçası. Umarım faydasını görürsün çipilim
Kizz dohtorumm civanım biz bencee gene gazliyakkk birbirmizi bak sen de 100 bende 200 bu neee yaaaa olmadii bu hafta hahha***7.TAKIM 495. ETAP***
Betulina(80///%)
saydin78(65.7///%)
ervahafsa(73.5///%)
Davina(91.5/91.5//%)Kilosu sabit
tuba52(88.1///%)
roxen2303(63.1/62.7/0.40/%0.63)
Ausencia(70.1///%)
masumm(73.9/73.3/0.60/%0.81)
DelyDoly(90.2/90/0.20/%0.22)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2///%)
Ahu060812(89.2///%)
kelebekolacam(79.7/79,6/0,1/%0,12)
7. Takım Ortalaması: %
Evde kendini cok zorlamadan leslie yapabilirsin canimm o da evde yürüyüş gibi bir sey azmettiktwn sonraa gider kilo üzülmeGünaydın kızlar
Misafirlerim vardi bu.hafta.hic.giremedim maalesef menu.filanda hak getire.
Kilom 85.6
Gecen hafta 86.6 idi sanirim emin.değilim unuttum.
3 hafta önceki kiloma geri döndüm yani
Mehter.gibi 2.ileri 1.geri.
Spor salonu.arastirmasindayim, boyle olamayacak sporsuz diye dusunuyorum
Ote yandan 6 ay önce sezaryen oldum
1.tek yürüyüş yapabileceksem.salona ne.hacet diyede düşündüm
Dusundum Dusundum yani.hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?