Kizz gulcenn ben sabah kalkarken bile bacak hareketleriyle kalkiyorumm herif bosucakk benii karii iyice delirdii diyee hahahaa vallaa galiba cildirdimm
Ayninii i vallaa gecen poyrazi actim tvnin onune koydumm delirmis gibii leslideyimm napiyosunn diyooo ne yapacamm spor yapiyorumm gormuyonn muu dedimm hahahaa arkasina bakmadan kactii garibimm cayinii alipp
Kız bende gece yapıyoruuuuum .
Manyakmışım gibi bakıyor suratıma
Bir de ne yapıyorsun sen diye sormuyor muuu
gerekirse ustura ile basenleri kesip seni gecicemmmmmHeee valalhh baksanaa birbirmizle ugrasmayinca atlet farkı ciktii sadece yaaaa bu neyyy gozum ustunde pikacuuuu 1.ben olaacammm balbazarrr hahah
Acaba delydoly ile spor yarisina ben mi girsemmm hiiimmmm bi dusuneyim bakemCanım günaydınnn ...telli sefer listesini şimdilik kaldırdık zaten , haftalık bireysel yüzde ile enler listesi yapacağız bir süre .
Bir de böyle gaza gelelim bakalım
Kız var ya ... sabah okulda bir veli ile konuşuyoruz , kadın dedi baksana ne kadar masumlar (çocuklarla ilgili ) aklımdan o an masumm ne yaptı acaba , ne kadar verdi diye geçti
Kafayı yedim leeen sizle
Günaydınnnn . Olur olur , istikrar , sabır bu işin formülü .
Öncelikli hedefin mesela 75 olsun . 65 göünde büyümesin . Sonra ilk hedefe ulaşmanın hazzı ile ikinci hedef 69 mesela
Chia tohumu kullanmadım için , müsait bir zamanda hem kendim hem senin için araştırayım bende
OLeeeeey 61 gitmiş işte ... Bu ne buuubuuu ...böyle yapacağız
Seni biraz boş bıraktım ben galiba
Hayırlı Cumalar gülüm
Günaydınnn canım .
Ödemdir muhakkak . Dün gecenin etkisi yoktur bence.
akşam 6 gibi çıkıyoruz tatlım . Bugün buralardayım .
Doktorummmm ... Haftaya sen 78.5 çıkmazsan bende aus değilim
Evet canım ya verdin mi 1 kilodan az vermiyorsun genelde , ama alınca da sonra ki iki hafta yine onu vermekle geçiyor .
Günaydınnn bu arada .
Yine de imkanın varsa salona gir , disipline girer spor olayın .
Günaydın hayırlı Cumalar canım .
Ahhh keşkekler ahhh nisa diyorum ve çekiliyorum .
KK nın saati bir saaat geri kuzum , 5.30 dedi mi açar kepenkleri deli
Günaydınnnnnnnn
Hadi bakalım aynen devam .
ben çıktım ki
Günaydın canım .
Spor duayenimize nazar mı değdi ne ?
Bu böyle olmayacak ,DelyDoly ile seni spor yarışına sokalım bence .
kelebekolacam la da DelyDoly i diyet yarışına sokacağım zaten ... iyi gazlıyorlar birbirlerini .
Tabii bu durumda herkesle yarışa giren dely iğne ipliğe dönecek
Canım aralarda kayda değer olmayan şeyler yiyorum mesela bu ara regl haftam tatlı isteyince canım dün bitane keçiboynuzu yedim akşam çok acıktım bi kaç badem yedim onlar doğaçlama geliştiği için aklıma gelmiyo yazmakCanım menün güzrl ara öğün yapmıyormusun
Kaptanım deryam benim 1 kilo fazla yazıyoo yani bana uyarda kurallara uyar mı bilmiyorum***7.TAKIM 495. ETAP***
Betulina(80///%)
saydin78(65.7///%)
ervahafsa(73.5///%)
Davina(91.5///%)
tuba52(88.1///%)
roxen2303(63.1///%)
Ausencia(70.1///%)
masumm(73.9///%)
DelyDoly(90.2///%)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2///%)
Ahu060812(89.2///%)
kelebekolacam(79.7///%)
7. Takım Ortalaması: %
Aman canım herşeyin çaresi varda karakter zayıflığının çaresi yok sen beş sene vermene rağmen bi yol olmuyorsa zorlama sonra böyle şimdi hödük olan evlenince daha beter olur sonra imrenirsin beyefendi nazik kibar kocaları görünce en iyisi hayırlısı ne ise o olsun halkındaÇok geçmişi okuyamadım ama arada gördüm @kuzularinannesi çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Evet aşk acısı. Daha doğrusu aşka layık olmayan birine aşık olmanın çektirdiği çilelerin acısı
Nerden başlasam bilmiyorum. 5 senemi verdim ona ama çok kötü ayrıldık... Sonra defalarca bir araya geldik pişmanlıklar umutlar bizi getirdi bir araya. Tekrar kötü ayrılıklar, tekrar bir araya gelmek... Kısır döngü.
2 gün önce ona bir sırrımı paylaştım. Ailemden sakladığım bir sırrı ona anlattım. Ertesi gün anneme gidip anlatmış. Ona kızdım nasıl böyle bir şey yaparsın diye. Kendin haklı gördü. Niyeti anlatmak değilmiş de annem sormuşmuş o da cevap vermiş falan gibi aptalca bahaneler sürdü öne haklı çıkmak için. Ona kızdığım için bana hakaretler etti kavga ettik. Bu kadar da düşük biridir. Malesef ben bunun için bi de üzülüyorum. Al işte benim salaklığım değil de ne.
Hayırlı yolculuklar ablacım lütfen gel yine olur mu buraya fırsat buldukça
Canım sıkkın evet bugün pek giremedim buraya olayı kısaca özetledim ama buz dağının görünmeyen yüzünde neler var neler
Kız bide pes ediyodun aferin devam şurda 69 a ne kalmış bu arada ben nabız sayarım şüphelenince normalde 60-80 arası olur ben hamile olunca ilk hafta 95 lere çıkar sonra başlarım Allah seni ne etmeye heriiifff git bana test al.benim başıma çorap örene kadar kendininkine öreydinnnnn diye söylenmeyeGeçen hafta; 73.9
Bu hafta ;73.3
Giden;600 gr
Reglim 1 gün geçti , onun odemide olabilir diye kendimi teselli ediyorum
Haftaya 72 lerdeyim
Canım benim kuzenin diyetinde 5 saat hiç birşey yenmiyo gayet güzel verdi arayı meyveyi hep yemeğin üstüne yerdi Buda bi yöntem herkes ara yapacak diye bi kaide YOk benceHerkese günaydın :)Ausencia cım ara öğün bana pek yaramıyor hatta akşam yemeği de çünkü bugüne kadar yaptığım diyetlerde hep 4-5 saatlik ara verip yemeye akşam bi kefirdir yoğurttur böyle geçiştirdim. Vücûd alıştı.
Cuma gününe 82.8 ile başladım hedefim 65. 71 i gördüm ama 6 lı rakamları hiç görmedim. Nasip olur inşallah
korunma yöntemi yok mu güzellik spiral falaneeeeeeeeee han
nerdesiniz cuma pazarı na geç kaldınız
anam benim regli gelmedikelebekolacam banada bulaştırma şu gebelik muhabetini
allah isteyenlere eversinnn anacım ama hep bi korku oluyor içimde
Hahahahhaa bende 5 lt yagcoz icipp eritcemm buu yaglarii gecicemm seniiigerekirse ustura ile basenleri kesip seni gecicemmmmm
Valla ben herdaim topikte 1. Yimm kuzummm yakalayamazsann ell sallaaaAcaba delydoly ile spor yarisina ben mi girsemmm hiiimmmm bi dusuneyim bakem
Acaba delydoly ile spor yarisina ben mi girsemmm hiiimmmm bi dusuneyim bakem
kızlar bende çok sıkılıoyrum yaaaDelyDoly benim bantta tablet filan koyacak yr yok tvv izleme için
ama acaip sıkıcı geliyor birde lesile sanki daha iyi gibi geliyor bana koşu bandına göre , sanki daha çok yer çalıştırıyor..
Kizz lesliee acayipp hele ben gecen paylastimm yaa o daha super heryanin calisiyor ve sekle giriyor kesinn super cozumm çokta fazlaa zarari yok tabii kendini zorlamadan banttan dahaa iyii insanin bant tepesi cani sıkılır hele ben gibi tez canliysaakızlar bende çok sıkılıoyrum yaaaDelyDoly benim bantta tablet filan koyacak yr yok tvv izleme için
ama acaip sıkıcı geliyor birde lesile sanki daha iyi gibi geliyor bana koşu bandına göre , sanki daha çok yer çalıştırıyor..
Bakkk bakk yaa cokk zalimsinn patron yaaa iyikii pisii yedikk heeee haftayaa 3 kg vercemm gor bakkHaftada 500 gr garanti ...delynin eline düş yeter . Bir de laf aramızdao arada kaçamak yapıyor , sen yapmazsın ..etti mi sana hafta da 1 kg
Gel biz de senle leslie kardeşi olalımlen var ya takıma girdiğimizden senle olmadığımız kardeş kalmadı .
En son hayalim 65 kardeşliği ....59 mu yapsak yoksa
2 gun oncede sabittim canim yazmistim 2 gun protein yapip 1 kilo vereyim dedim ama gram oynamadi..aksamda yedim oglanla...bende cok istiyorum 70 olmayi sonra 67...ama benim oyle haftada gram gram gider sok diyet yapmazsam listedende o yuzden ayrilmistim yuzdeyi olumsuz etkilemesin diye..oyle oluncada zamanla motivasyonum düşüyor oldugum yerde sayıyorum..Aksam ki kaçamak hemen kiloya yansimaz bence . en fazla miden dolmuştur . Ay ben seni daha az kilodà biliodum Kontesim bi 70 ol sen yaaa. Hadi inşallahh
kilo veren herkesi tebrik ederim ,
veremeyenler üzülmesinler empati yaspınlar beni düşünsünler , bakın debeleniyorum kilo vermek içn
ama gıdım gıdım gidiyor , bu hafta daha sıkı tutalımmm lütfenn
Ausencia yine gitmiş kilo maşallah
kelebekolacam cnm yolculuktan filan düzen degşti onun için az gitmiştir
Daydream- cnm benimde etkiliyor akşsam yersem sabit çıkıyorrr maleseff
korkuyorum tartılmaya
Bakkk bakk yaa cokk zalimsinn patron yaaa iyikii pisii yedikk heeee haftayaa 3 kg vercemm gor bakk
Hahhahaa evett ruzgarimm yeterrSende harikasın tatlım .
Aynen devam
Okudun mu bugün okuldaki olayımı
Korkunun artıya faydası yok
Kız nasıl bir kilo fazla yazıyorsun ;
geçen hafta ki bildirim bu işte
***7.TAKIM 494. ETAP*** BEŞİNCİSİ
Betulina(81.5/80/1.5/%1.84)
saydin78(66.3/65.7/0.6/%0.90)
ervahafsa(73.8/73.5/0.3/%0.41)
Davina(92.2/91.5/0.7/%0.76)
tuba52(88.8/88.1/0.7/%0.79)
roxen2303(63.2/63.1/0.1/%0.16)
Ausencia(71.2/70.1/1.1/%1.54)
masumm(74.1/73.9/0.2/%0.27)
DelyDoly(91.4/90.2/1.2/%1.31)
Dersaadet_(81/80.2/0.8/%0.99)
cydnz_1(85.6/84.2/1.4/%1.64)
Ahu060812(89.9/89.2//%0.79)
kelebekolacam(80.3/79.7/0.6/%0.75) +500 gr. tartı farkı eklendi.
7. Takım Ortalaması: % 0.934
Neydi kız ?
Heh
Yakalayamazsan el salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?