Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Chia kullananlarda okudugum kadariyla aksamdan yogurdun icine koyup bekletiyorlar sabah kahvalti olarak tuketiyorlar..senin yazdigini ilk defa duyuyorum....

Akşamdan hurmalı sütle karıştırıp bende arada yapıyorum onu ama bunu biryerde okumuştum. Denedim tadı da hoşuma gitti. Düzenli chia kullanımının yağ yakınına bir faydası olur mu bu konuda düşüncelerim var :)

Olsun balım bu hafta iyi geçer

Hem 200 gr gitmiş işte ... bunun artısı var ... sabiti var ...

Haftaya 89 u görmeden 88 le başlarsınnn ... inşaallah çoook aminnnn
amiinnnn DelyDoly Allah sana 89 a hatta 88 e uğramadan 87.9 göstersinnnnn

günaydııınnnn

geçen hafta : 84.2
bu hafta: 83.6
giden 600 gram

spor:210 dk gittkçe spor dakikam düşüyor. pzt.den itibaren tekrar toparlanıcam.
Ceydosumm spor az kuzumm hayirdir ugrassam mii senle acepp azcukk hep 1. Ben bu araa spordaa nolduuu sanaaa

Ayyy insallahh balimm yaa insallahh bu enerjiyee 65 kg olmamm lazimm benimm yaa hahahhaa ama at gibi kaldim hafif toplu kapi tarzii
ben minnaklaştım ama ben de yavaş veriyprum. Bir de şöyle arkama dönüp baktımda yeteri kadar et tüketmiyorum, menülerim fiyasko. Bunu geri almak var. Bundan sonra daha nitelikli yemeye çalışacağım

Ayyy insallahh balimm yaa insallahh bu enerjiyee 65 kg olmamm lazimm benimm yaa hahahhaa ama at gibi kaldim hafif toplu kapi tarzii
ve seni de okumuştum sen de minnaklaşmıssın, yani her sekilde çokk kardayız çokkkk elhamdulillah

Ceydosumm spor az kuzumm hayirdir ugrassam mii senle acepp azcukk hep 1. Ben bu araa spordaa nolduuu sanaaa
uğraşsana canım
kuzu aslında bişey olmadı da fırsat olmadı pek , bir de hergün spor yapmadan deneyim dedim .
ama spor yapınca daha dinç hissediyorum daha iyi oluyor ondan her gün yapmaya devam yine

biri künefe mi dediiiiii, ağzimmm iyi ki kocam yokmuş, hemi de künefe yamasını bilen
Kunefe yapacak olan Gorumcem di ama.esimde cok.guzel.yemek.yapar sekerim
Aksam tepside et.diye bi yemekleri.var.onun yaptı
Bende proteinli aksam yasadim sayesinde
Yanidna 1.kac.dilim pattis.saymazsak...
Valla ev yapimi.olani.daha.hafif.oluyor
Cok düşkün değilim ama severim.
Peyniri hafifletiyor.tadini valla. Neyse canı istiyrn olduysa uzgunum

Gunaydin güzeller

Listedekilerin bildirimleri iyi gidiyor şimdilik..

Ben sabitim 77.8 ...dun aksamki kacamak ve malum odem sanirim...

Haftaya 76 li rakamlar gormek istiyorum düşünüyorum simdi ne yapmam gerektigini..
Aksam ki kaçamak hemen kiloya yansimaz bence . en fazla miden dolmuştur . Ay ben seni daha az kilodà biliodum Kontesim bi 70 ol sen yaaa. Hadi inşallahh

uğraşsana canım
kuzu aslında bişey olmadı da fırsat olmadı pek , bir de hergün spor yapmadan deneyim dedim .
ama spor yapınca daha dinç hissediyorum daha iyi oluyor ondan her gün yapmaya devam yine
Kizz gulcenn ben sabah kalkarken bile bacak hareketleriyle kalkiyorumm herif bosucakk benii karii iyice delirdii diyee hahahaa vallaa galiba cildirdimm

Gunaydinlar kuzular...baya bi hastalanmistim...dieti de yapamadim pek...korumayi anca basardim...bu hafta sabitim kaptanim...ha takima gelemiyom fazla telliogullarindan cikarman gerekirse cikar guzelim...kurallara uymayani cikarmak gerek bilirim...

Canım günaydınnn ...telli sefer listesini şimdilik kaldırdık zaten , haftalık bireysel yüzde ile enler listesi yapacağız bir süre .

Bir de böyle gaza gelelim bakalım

Geçen hafta; 73.9
Bu hafta ;73.3
Giden;600 gr

Reglim 1 gün geçti , onun odemide olabilir diye kendimi teselli ediyorum
Haftaya 72 lerdeyim

Kız var ya ... sabah okulda bir veli ile konuşuyoruz , kadın dedi baksana ne kadar masumlar (çocuklarla ilgili ) aklımdan o an masumm ne yaptı acaba , ne kadar verdi diye geçti

Kafayı yedim leeen sizle

Günaydınnnn . Olur olur , istikrar , sabır bu işin formülü .
Öncelikli hedefin mesela 75 olsun . 65 göünde büyümesin . Sonra ilk hedefe ulaşmanın hazzı ile ikinci hedef 69 mesela

Chia tohumu kullanmadım için , müsait bir zamanda hem kendim hem senin için araştırayım bende

günaydın hayırlı cumlar herkese
kaptanım Ausencia bugünkü kilom 60,9
bu hızla gidersem yaklaşık 10 ay sonra hedefteyim

OLeeeeey 61 gitmiş işte ... Bu ne buuu buuu ...böyle yapacağız

Benim kilomda sabit hanımlar .
Bu haftada çok dikkat etmedim /edemedim

Seni biraz boş bıraktım ben galiba

Hayırlı Cumalar gülüm

Gunaydin güzeller

Listedekilerin bildirimleri iyi gidiyor şimdilik..

Ben sabitim 77.8 ...dun aksamki kacamak ve malum odem sanirim...

Haftaya 76 li rakamlar gormek istiyorum düşünüyorum simdi ne yapmam gerektigini..

Günaydınnn canım .
Ödemdir muhakkak . Dün gecenin etkisi yoktur bence.

Ausencia canım iyi tatiller. Güzel geçsin inşallah tatlım tatilin ♡♡♡

akşam 6 gibi çıkıyoruz tatlım . Bugün buralardayım .

Doktorummmm ... Haftaya sen 78.5 çıkmazsan bende aus değilim

Evet canım ya verdin mi 1 kilodan az vermiyorsun genelde , ama alınca da sonra ki iki hafta yine onu vermekle geçiyor .

Günaydınnn bu arada .

Yine de imkanın varsa salona gir , disipline girer spor olayın .

Kızlar günaydın lar

Kilom sabit 111.6

Ausencia

Günaydın hayırlı Cumalar canım .

Ahhh keşkekler ahhh nisa diyorum ve çekiliyorum .

DelyDoly sen kaçta kalkıyon bacım
gece 4 te yazmışsın takıma

KK nın saati bir saaat geri kuzum , 5.30 dedi mi açar kepenkleri deli

Gunaydiiin kizlar dun tartılmıştın 76.800 idim bugun 76.600 ciktim o kadarda wc ciktim lahana mahvetti beni ) yanii iki gunde -200 gr...

Kizima kahvalti hazirliyorum gelirim yine...

Günaydınnnnnnnn

Hadi bakalım aynen devam .

ben de bekliyorummmmmmmm, o tuvalaet çıkacak sonra tartılıcaammm

ben çıktım ki

günaydııınnnn

geçen hafta : 84.2
bu hafta: 83.6
giden 600 gram

spor:210 dk gittkçe spor dakikam düşüyor. pzt.den itibaren tekrar toparlanıcam.

Günaydın canım .

Spor duayenimize nazar mı değdi ne ?

Bu böyle olmayacak , DelyDoly ile seni spor yarışına sokalım bence .

kelebekolacam la da DelyDoly i diyet yarışına sokacağım zaten ... iyi gazlıyorlar birbirlerini .

Tabii bu durumda herkesle yarışa giren dely iğne ipliğe dönecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…