- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
hadi verelimKizz dohtorumm civanım biz bencee gene gazliyakkk birbirmizi bak sen de 100 bende 200 bu neee yaaaa olmadii bu hafta hahha
ben de bekliyorummmmmmmm, o tuvalaet çıkacak sonra tartılıcaammmGünaydın şekerler ♡♡♡
Hayırlı cumalar. Musmutlu tartılar.
Cuma ve yine bir klasik, tartı için tuvaleti bekleyen ben
Chia kullananlarda okudugum kadariyla aksamdan yogurdun icine koyup bekletiyorlar sabah kahvalti olarak tuketiyorlar..senin yazdigini ilk defa duyuyorum....
Heee valalhh baksanaa birbirmizle ugrasmayinca atlet farkı ciktii sadece yaaaa bu neyyy gozum ustunde pikacuuuu 1.ben olaacammm balbazarrr hahahhadi verelimgazııııııııı.
amiinnnn
Olsun balım bu hafta iyi geçer
Hem 200 gr gitmiş işte ... bunun artısı var ... sabiti var ...
Haftaya 89 u görmeden 88 le başlarsınnn ... inşaallah çoook aminnnn
Ayyy insallahh balimm yaa insallahh bu enerjiyee 65 kg olmamm lazimm benimm yaa hahahhaa ama at gibi kaldim hafif toplu kapi tarzii
Ceydosumm spor az kuzumm hayirdir ugrassam mii senle acepp azcukk hep 1. Ben bu araa spordaa nolduuu sanaaagünaydııınnnn
geçen hafta : 84.2
bu hafta: 83.6
giden 600 gram
spor:210 dkgittkçe spor dakikam düşüyor. pzt.den itibaren tekrar toparlanıcam.
ilk alkış sana gelsingünaydınnnn
güncel : 62.7
fark : 400 gr
yüzde : 0,63
ben minnaklaştım ama ben de yavaş veriyprum. Bir de şöyle arkama dönüp baktımda yeteri kadar et tüketmiyorum, menülerim fiyasko. Bunu geri almak var. Bundan sonra daha nitelikli yemeye çalışacağımAyyy insallahh balimm yaa insallahh bu enerjiyee 65 kg olmamm lazimm benimm yaa hahahhaa ama at gibi kaldim hafif toplu kapi tarzii
ve seni de okumuştum sen de minnaklaşmıssın, yani her sekilde çokk kardayız çokkkk elhamdulillahAyyy insallahh balimm yaa insallahh bu enerjiyee 65 kg olmamm lazimm benimm yaa hahahhaa ama at gibi kaldim hafif toplu kapi tarzii
uğraşsana canımCeydosumm spor az kuzumm hayirdir ugrassam mii senle acepp azcukk hep 1. Ben bu araa spordaa nolduuu sanaaa
Kunefe yapacak olan Gorumcem di ama.esimde cok.guzel.yemek.yapar sekerimbiri künefe mi dediiiiii, ağzimmmiyi ki kocam yokmuş, hemi de künefe yamasını bilen
Aksam ki kaçamak hemen kiloya yansimaz bence . en fazla miden dolmuştur . Ay ben seni daha az kilodà biliodum Kontesim bi 70 ol sen yaaa. Hadi inşallahhGunaydin güzeller
Listedekilerin bildirimleri iyi gidiyor şimdilik..
Ben sabitim 77.8 ...dun aksamki kacamak ve malum odem sanirim...
Haftaya 76 li rakamlar gormek istiyorum düşünüyorum simdi ne yapmam gerektigini..
Aynennn canimm benimm azimlii gidince gidiyor kiloonhersey guzelll olacakkve seni de okumuştum sen de minnaklaşmıssın, yani her sekilde çokk kardayız çokkkk elhamdulillah
Kizz gulcenn ben sabah kalkarken bile bacak hareketleriyle kalkiyorumm herif bosucakk benii karii iyice delirdii diyee hahahaa vallaa galiba cildirdimmuğraşsana canım
kuzu aslında bişey olmadı da fırsat olmadı pek , bir de hergün spor yapmadan deneyim dedim .
ama spor yapınca daha dinç hissediyorum daha iyi oluyor ondan her gün yapmaya devam yine
Gunaydinlar kuzular...baya bi hastalanmistim...dieti de yapamadim pek...korumayi anca basardim...bu hafta sabitim kaptanim...ha takima gelemiyom fazla telliogullarindan cikarman gerekirse cikar guzelim...kurallara uymayani cikarmak gerek bilirim...
Geçen hafta; 73.9
Bu hafta ;73.3
Giden;600 gr
Reglim 1 gün geçti , onun odemide olabilir diye kendimi teselli ediyorum
Haftaya 72 lerdeyim
Herkese günaydın :)Ausencia cım ara öğün bana pek yaramıyor hatta akşam yemeği de çünkü bugüne kadar yaptığım diyetlerde hep 4-5 saatlik ara verip yemeye akşam bi kefirdir yoğurttur böyle geçiştirdim. Vücûd alıştı.
Cuma gününe 82.8 ile başladım hedefim 65. 71 i gördüm ama 6 lı rakamları hiç görmedim. Nasip olur inşallah
günaydın hayırlı cumlar herkese
kaptanımAusencia bugünkü kilom 60,9
bu hızla gidersem yaklaşık 10 ay sonra hedefteyim
Benim kilomda sabit hanımlar .
Bu haftada çok dikkat etmedim /edemedim
***7.TAKIM 495. ETAP***
Betulina(80///%)
saydin78(65.7///%)
ervahafsa(73.5///%)
Davina(91.5/91.5//%)Kilosu sabit
tuba52(88.1///%)
roxen2303(63.1/62.7/0.40/%0.63)
Ausencia(70.1///%)
masumm(73.9/73.3/0.60/%0.81)
DelyDoly(90.2/90/0.20/%0.22)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2///%)
Ahu060812(89.2///%)
kelebekolacam(79.7///%)
7. Takım Ortalaması: %
Ausencia guncel liste canimm
Gunaydin güzeller
Listedekilerin bildirimleri iyi gidiyor şimdilik..
Ben sabitim 77.8 ...dun aksamki kacamak ve malum odem sanirim...
Haftaya 76 li rakamlar gormek istiyorum düşünüyorum simdi ne yapmam gerektigini..
***7.TAKIM 495. ETAP***
Betulina(80///%)
saydin78(65.7///%)
ervahafsa(73.5///%)
Davina(91.5/91.5//%)Kilosu sabit
tuba52(88.1///%)
roxen2303(63.1/62.7/0.40/%0.63)
Ausencia(70.1///%)
masumm(73.9/73.3/0.60/%0.81)
DelyDoly(90.2/90/0.20/%0.22)
Dersaadet_(80.2///%)
cydnz_1(84.2///%)
Ahu060812(89.2///%)
kelebekolacam(79.7/79,6/0,1/%0,12)
7. Takım Ortalaması: %
Günaydın kızlar
Misafirlerim vardi bu.hafta.hic.giremedim maalesef menu.filanda hak getire.
Kilom 85.6
Gecen hafta 86.6 idi sanirim emin.değilim unuttum.
3 hafta önceki kiloma geri döndüm yani
Mehter.gibi 2.ileri 1.geri.
Spor salonu.arastirmasindayim, boyle olamayacak sporsuz diye dusunuyorum
Ote yandan 6 ay önce sezaryen oldum
1.tek yürüyüş yapabileceksem.salona ne.hacet diyede düşündüm
Dusundum Dusundum yani.hep
DelyDoly sen kaçta kalkıyon bacım
gece 4 te yazmışsın takıma
Gunaydiiin kizlar dun tartılmıştın 76.800 idim bugun 76.600 ciktim o kadarda wc ciktim lahana mahvetti beni) yanii iki gunde -200 gr...
Kizima kahvalti hazirliyorum gelirim yine...
ben de bekliyorummmmmmmm, o tuvalaet çıkacak sonra tartılıcaammm
günaydııınnnn
geçen hafta : 84.2
bu hafta: 83.6
giden 600 gram
spor:210 dkgittkçe spor dakikam düşüyor. pzt.den itibaren tekrar toparlanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?