Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende genelde ayran yada meyvalı lı tarçınlı yoğurt yiyiyorum ama çok yoğurt yemekle ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum
geçen @Daydream15 ablam söylemişti deney yapmışlar bir gruba yoğurt artı diyet diğer grubu da sadece diyet vermişler yoğurt artı diyetle kilo verenler %25 daha fazla zayıflamış yoğurt karın yağlarını eritiyormuş o yüzden benimkide ev yoğurdu olduğu için ben gönül rahatlığı ile tüketiyorum çünkü yoğurdun içindeki yağda tokluk hissini artırıyormuş uzun süre tok tutuyor muş light yoğurt dansa yağlı yoğurt yememizi tavsiye eden bir yazı okumuştum hatta geçende tereyağı ve zeytinyağından korkmayın karbonhidrat ve şekerden korkun diye haberlerde dinledim

sebze etli oluyor, doymazsam iki tabak yiyorum
yada cacık varsa cacık yiyorum iki tabak yanında

kızlar teşekkür ederim, sanırım yoğurt en iyi kurtarıcım
ahucum 1 senedir mis gibi ev yoğurdu yiyiyorum o yüzden gönlüm rahat

Bende tablet aciyorum onume yuruyusu muzikle eliptik bisikleti ise film aciyorum onu izlerken bi bakiyorum bayagi yapmisim

T tuba52 dün sana yazmıştım . Bugünü görmüşüm galiba dünden .

normalde 90 kilo civarına senin diyet listendeki ekmek sayısı normal . tabii beyaz ekmek değilse .

Ama sende bu ekmekle kilo gitmiyor . Bunu diyetisyenine bildir ve listeni revize edin bence .

Her öğün 1 e , ya da 2+1+0 a düşürsen , ekmeksiz kalmazsın ama kilo verirsin diye düşünüyor ve umuyorum .

şimdi sabitlere geçelim ...

Davina dünden sinyal gelmişti sana . Her zaman yazıyorum yine yazacağım .Eski düzenli menülerine dönmen lazım .Çünkü o şekilde kilo veriyordun , bunu biliyoruz . Senin için ne yapsak diye düşünüp aramaya gerek yok , çaren o ilk zamanlardaki gibi düzenli ve ara öğünlü beslenmene geri dönmek . Artık sefer tası mı alırsın yanına , çantana kuru meyve vs mi ?

saydin78

Menülerine bakınca aslında bu hafta neden sabit olduğunu anlayıp , artı çıkmadığına sevinmek gerek .
Bu hafta senin tabirinle cozutmalar olmuş , oldu.
Telafisi senin elinde , sende aslında neyi yapman neyi yapmaman gerekeni çok iyi biliyorsun .

ervahafsa

sende bu hafta bende şaşkınım . Tekrar kontrol ettim menülerini , bir iki gün fazla karbon ağırlıklı . Aynı gün kırmızı mercimek , yeşil mercimek , bulgur aynı gün mesela .
Spora da başladın .

Bilemedim .

gecen hafta 72.200
bu hafta 73.100
fark +900

Toparlanamıyorsun çünkü konsantre olmuyorsun ersesi , diyetteyiz biz unutma .gerekirse yemeğimizi yanımızda taşıyacağız ama diyette olduğumuzu unutmayacağız .
İnsanlar iş yerinde ne der diye düşündükçe onlarla birlikte yiyor ve kilo alıyorsan ...yanlış belli zaten .

Beynini sağlıklı beslenmeye odakla . Herkese de tıka kulaklarını .

73...74..75 derken böyle gidecek .

Bende kizimla 45 dakika disarda yürüdüm ama oyle tempolu degil 3.5 yasinda cook konusan ama hic susmayan kizla anca nasil yurunurse oyle yürüdük...abovvv hic susmuyor Allahta susturmasın kuzumu..bkuzumu..bide bana demez mi yolda anne bi sus basim agridi diye ben sook kendi konuşuyor ben sadece evet hayir oyle olmaz diyorum...dondu bana anne bi sus basim agriyor cok konustun dedi yaaaa

[QUOTE="Ausencia, post: 49215138, member: 408Tahmin ettim yanlış yazdığını canım .

Yukarıda yazdım , bu hafta ne yapıp ne dedim o ekmek oranını düşürüyoruz .

Sende olmuyor o kadar ekmek demek .
[/QUOTE]
Aynen abla çok zor bu diyet işi aklım olaydı klolu hamile kalmazdı ah bu kafam ah

Dayanırsin dayanırsin cnm benim çok yaptığım bir diyet tir 21 gün şeker diyeti insan bitince hiç tatlı yemek istemiyo bide çok güzel kilo verdiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…