Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia abla liste değişti beyaz ekmek yemiyorum yağdan gidiyor ama azar azar gidiyor olsunn iyorum 100 kiloluk eski Halime de çıkabilir diyip şükrediyorum

Yağdan gidiyorsa iyi zaten ... haftaya o şişlik iner .

Ama ödem tutuyorsa vücudun tuzlu yiyor olabilirsin dikkat et ... içtiğin su mikatarına dikkat et bir de ... ve su ölçün kadar wc ye çıkıyor musun yoksa tuzdan dolayı vücut tutuyor mu suyu buna bak .

Oyyy kuzu ya

Allah bağışlasın size canım , ömrü güzel , bahtı güzel olsun .

Abla TE="Ausencia, post: 49215262, member: 408637"]
Yağdan gidiyorsa iyi zaten ... haftaya o şişlik iner .

Ama ödem tutuyorsa vücudun tuzlu yiyor olabilirsin dikkat et ... içtiğin su mikatarına dikkat et bir de ... ve su ölçün kadar wc ye çıkıyor musun yoksa tuzdan dolayı vücut tutuyor mu suyu buna bak .
[/QUOTE]
Abls tuz sevmiyorum suyu azalttım içmiyorum

Aynen Ausum cozutmalar duraksatti beni bu hafta bu hafta gorun hele siz ben denizi beni bekleyin anacıııım
vorones sabit kalmayacağım tabi ki de bu hafta sabitin ardindan kilo kaybim cok iyi olacak

@Sherrysherrylady 1000gr. %1.15
Sekercikiz 700gr. %1.00
Ausencia 600gr. %0.86
Nare83 600gr % 0.81
cydnz_1 600 gr. %0.71
roxen2303 400gr.%0.63
vorones 400gr. %0.59
Ahu060812 400gr. %0.45
Betulina 200 gr. %0.25
DelyDoly 200gr.%0.22
begum75 100gr. %0.16
kelebekolacam 100gr. %0.13
aeben sabit
_AYNURA_ sabit
@Daydream15 sabit
Davina sabit
ervahafsa sabit
N Nisaca sabit
saydin78 sabit
T tuba52 +1000gr %-1.14
ErSeSi +900gr %-1.25

Eveeeeet ...Bu hafta sona erdirdiğimiz Tellioğulları / Seferoğulları rekabeti yerini Haftanın En'leri listesine bırakacaktır .

Daha bireysel ve haftalık % ye bağlı liste , Cuma akşamı ya da Cumartesi günü ; En sıfatları ile bu sıfatlar tamamen hayal gücüne dayalı bildirilecektir .

Şu an kilo bildiriminde bulunan arkadaşlar arasında sıralama bu şekilde , kim haftanın hangi sıfatına layık oldu o da tüm kilo bildirimleri bitince

Henüz kilo bildiriminde bulunmayan arkadaşlar var .

Karar verdim kızlar yeni yıla 65 kilo olarak giricem allahın izniyle çok kararlı çok azimliyim bu konuda önümde var 3.5 hafta ve 4.2 kilo bu orantıya göre her hafta 1 kilo versem tamamdır bu iş oleyyyyyyy
aaaoouuu sen o kadar zayıfmıydınnn

Kizzz etii puff ben nerdeyse acliktann ayakkabii kemiriyorummm 200 gram giden sen nasil 400 gr vallaa saclarimaa ak dusecekkk heee sendennn oturuuu hayy Masallahh diyommm darisii basimaa

senin yağdan gidiyor gülüm , vero nun yağ senden çoktur diyeyim ben , aman duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…