Ausencia abla liste değişti beyaz ekmek yemiyorum yağdan gidiyor ama azar azar gidiyor olsunn iyorum 100 kiloluk eski Halime de çıkabilir diyip şükrediyorum
Bende kizimla 45 dakika disarda yürüdüm ama oyle tempolu degil 3.5 yasinda cook konusan ama hic susmayan kizla anca nasil yurunurse oyle yürüdük...abovvv hic susmuyor Allahta susturmasın kuzumu..bkuzumu..bide bana demez mi yolda anne bi sus basim agridi diye ben sook kendi konuşuyor ben sadece evet hayir oyle olmaz diyorum...dondu bana anne bi sus basim agriyor cok konustun dedi yaaaa
Aynen Ausum cozutmalar duraksatti beni bu haftaT tuba52 dün sana yazmıştım . Bugünü görmüşüm galiba dünden .
normalde 90 kilo civarına senin diyet listendeki ekmek sayısı normal . tabii beyaz ekmek değilse .
Ama sende bu ekmekle kilo gitmiyor . Bunu diyetisyenine bildir ve listeni revize edin bence .
Her öğün 1 e , ya da 2+1+0 a düşürsen , ekmeksiz kalmazsın ama kilo verirsin diye düşünüyor ve umuyorum .
şimdi sabitlere geçelim ...
Davina dünden sinyal gelmişti sana . Her zaman yazıyorum yine yazacağım .Eski düzenli menülerine dönmen lazım .Çünkü o şekilde kilo veriyordun , bunu biliyoruz . Senin için ne yapsak diye düşünüp aramaya gerek yok , çaren o ilk zamanlardaki gibi düzenli ve ara öğünlü beslenmene geri dönmek . Artık sefer tası mı alırsın yanına , çantana kuru meyve vs mi ?
saydin78
Menülerine bakınca aslında bu hafta neden sabit olduğunu anlayıp , artı çıkmadığına sevinmek gerek .
Bu hafta senin tabirinle cozutmalar olmuş , oldu.
Telafisi senin elinde , sende aslında neyi yapman neyi yapmaman gerekeni çok iyi biliyorsun .
ervahafsa
sende bu hafta bende şaşkınım . Tekrar kontrol ettim menülerini , bir iki gün fazla karbon ağırlıklı . Aynı gün kırmızı mercimek , yeşil mercimek , bulgur aynı gün mesela .
Spora da başladın .
Bilemedim .
Olsun ama cnm bu bile bişey vücudundan 2.5 margarin gitti diye düşün bu az biseymikız şeker sen bilmiyon tabi bu benim yaptıgım listeyi yapanlar hep 1,5-2 kg verdilerrr
ama benimr egliden diye düşümüyorum
Ha ha ha bu çok iydi yabende acizane 600gr cık vermiştim.bak şimdi dely e meydan okuyom Eki Görüntüle 1922782
Sagolasinnn canimm bir bu kadarr daha vercemm yazaa ancakkk insallahhhVayyy vay vay yürü be doly kim tutar seni
Hadi insallah canimcim benimde toplamda 25 vardı gitti 6 si kaldı 19 u yaza kadar birlikte verelimSagolasinnn canimm bir bu kadarr daha vercemm yazaa ancakkk insallahhh
Aynen Ausum cozutmalar duraksatti beni bu haftabu hafta gorun hele siz ben denizi beni bekleyin anacıııım
vorones sabit kalmayacağım tabi ki de bu hafta sabitin ardindan kilo kaybim cok iyi olacak
İnşallahh canımmmm inşallahhhHadi insallah canimcim benimde toplamda 25 vardı gitti 6 si kaldı 19 u yaza kadar birlikte verelim
aaaoouuu sen o kadar zayıfmıydınnnKarar verdim kızlar yeni yıla 65 kilo olarak giricem allahın izniyle çok kararlı çok azimliyim bu konuda önümde var 3.5 hafta ve 4.2 kilo bu orantıya göre her hafta 1 kilo versem tamamdır bu iş oleyyyyyyy
Kizzz etii puff ben nerdeyse acliktann ayakkabii kemiriyorummm 200 gram giden sen nasil 400 gr vallaa saclarimaa ak dusecekkk heee sendennn oturuuu hayy Masallahh diyommm darisii basimaa
Kuzumm insallahh insaalllh benn zatenn kasli durmaya bile basladimmsenin yağdan gidiyor gülüm , vero nun yağ senden çoktur diyeyim ben , aman duymasın
boyun kaç canım, 19 kiloyu nereye veriyorsunHadi insallah canimcim benimde toplamda 25 vardı gitti 6 si kaldı 19 u yaza kadar birlikte verelim
Alsn cnm ben kopacak degilim zaten aynı devam edicemAy benı alsa keske..Ne bilim bü kez bi istek oldu ben de . Hiç değilse biraz dikkat ederdim . bekliyom valla beni de alsa ... menün düzelince dio . . duzelmeZ kikilo veririm valla söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?