iyiyim çok şükür sen nasılsın öğretmenimOooo serpilciğim gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
Makbuş hoşgeldin canım insallah iyisindir seni gördüğüme sevindim
Günaydın canım geçmiş olsun tatlım sana bi sorum olacaktı diyete başladığında kilon yaklasik benim kadarmış masallah çok güzel de vermişsin nasıl bir yol izledin listen tavsiyen ekmek miktarın en kilolu halindeli bana atarsan çok menmun olurum
Zaten hiçbişey anlamadımHamdolsun .
Dukandan uzakdur lütfen . Hayatın boyunca sürdürebilecegin bir beslenme seç ve öyle zayıfla
Evetksrays hosgeldin canim..Serpildi degil mi adin yanlis hatirlamiyorsam ??
Hadi hayırlısı inşallah hedefine ulaşırsınOoo Serpil'im ne iyi ettin de geldin şakın bi yere ayrılma ben +10 la döndüm 6 sı gitti kaldı 4 sonra 4+4+4 eğitim sistemi gibi dibe vurmak istiyorum
HoşbuldumBeni de ekleyeydin şu listeye
Evet ben mezun olunca da bırakmam burayı
Ya ben hepinizle tanışmak istiyorum
Hoşgeldinizz
Teşekkür ederim :) ben de şaşırdım. Hızlı bi metabolizmam var demek ki. İnsülin direncini kırdıktan sonra açıldımTebrikler canım .
Çok çok iyi gitmiş bu hafta .
Şaşırmadım desem yalan olur .
Şu listeyi paylaşayım ...yola çıkacağım ... .
Akşam daha detaylı kutlarım seni
Canim nar kabiz yapar haberin olsun...hatta kizim ishal oldugunda nar suyu iciriyoruz ve nar ekşiside kabiz yapar...Bi sürü nar ayikladim
Bu hafta akşamları nar yiycem
Yoğurt içine nar ve tarçın ekliycem
Canim nar kabiz yapar haberin olsun...hatta kizim ishal oldugunda nar suyu iciriyoruz ve nar ekşiside kabiz yapar...
Canim bi dene bunyeden bunyeye degisir mi bilmiyorum ama bende ne zaman nar yesem kabizlik sorunu yasiyorum..Bağırsak çalıştırıyor diyor nette bilemedim şimdi ,
Bende kafamda haftalik ne pisirecegimi planliyorum ..kizimla esime farkli bana farkli cunku onlar pilav makarna yedigi gunler kendime sebze yemegi yapayim diyorum...Kızlar aben ablanin dediği gibi
Hafta sonu dikkat edilmeli, ben bugün tavuk cikardim dolaptan pazarda balık yaparım , hafta sonu iki Ogün oluyor genelde , önceden belirlenirse kaçamak olmuyor
Evet tatlım cok olmuşBende menümü yazayımsaydin78 sana dedim kendimin akşamı daha beter oldu sofraya sonradan eşim katılınca eklemeler yapıldı
Bu arada arkadaşımda amway in tencere tanıtımı vardı öğlen oraya gittim.tencerelerde yemekler pişti.sonracıma pastalar börekler bi tabak geldi önüme en az 10 çeşit vardı tatlıdan tuzluya ama ben yemeğimi yeyip geldim almayım dedim ve hiç tabak almadım sadece tencerelerde pişenleri tattım
Sabah
1,5 krep(çapı 15.cm)
Peynir
İki ince kaşar
Zeytin
Domates salatalık biber
Öğlen
Ton balıklı salata
Çorba
Ara
Haşlanmış sebze
2 kaşık pilav bi parmak tavuk
Akşam
Çorba
Pırasa
Izgara tavuk
2 çiğ köfte
Yoğurt
Su 2
spor yapamadım ama hala yapmaya çalışıcam yaparsam yazarım
Valla cnm ben hiçte öyle yapmıyorum yemekleri yağsız tuzssuz pişiriyorum onların tabaklarına sonradan ekliyorum benimde 3,5 yasında bır oğlum var onun için evde zaten çorba sebze yemeği sürekli pişiyo kalıyo yanına pilav yada makarna yani demem oki kendin için bişeyleri ayrı yapmaya başladımı insan sıkılıyo diyetten hergün ne pişireceğim derdinden yani normal sağlıklı yemekleri kendine uyarlaki sıkılmayasın nacizane fikrimBende kafamda haftalik ne pisirecegimi planliyorum ..kizimla esime farkli bana farkli cunku onlar pilav makarna yedigi gunler kendime sebze yemegi yapayim diyorum...
Haklisin canim boyle yapmak daha iyi olur heralde...Valla cnm ben hiçte öyle yapmıyorum yemekleri yağsız tuzssuz pişiriyorum onların tabaklarına sonradan ekliyorum benimde 3,5 yasında bır oğlum var onun için evde zaten çorba sebze yemeği sürekli pişiyo kalıyo yanına pilav yada makarna yani demem oki kendin için bişeyleri ayrı yapmaya başladımı insan sıkılıyo diyetten hergün ne pişireceğim derdinden yani normal sağlıklı yemekleri kendine uyarlaki sıkılmayasın nacizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?