Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyiyim çok şükür sen nasılsın öğretmenim
Zamanım olmuyor uğramaya takip edemiyorum sizlerş

Hamdolsun .
Dukandan uzakdur lütfen . Hayatın boyunca sürdürebilecegin bir beslenme seç ve öyle zayıfla
Zaten hiçbişey anlamadım
Haklısın bana göre değilmiş

ksrays hosgeldin canim..Serpildi degil mi adin yanlis hatirlamiyorsam ??
Evet
hoşbuldum

Ooo Serpil'im ne iyi ettin de geldin şakın bi yere ayrılma ben +10 la döndüm 6 sı gitti kaldı 4 sonra 4+4+4 eğitim sistemi gibi dibe vurmak istiyorum
Hadi hayırlısı inşallah hedefine ulaşırsın
Ben uğrayamıyorum keşke aranıza katılabilsem ama haydi bismillah deyip iki gündür spor yapıyorum yediklerimede dikkat edip yeşil çayımı içiyorum inşallah devamı gelir bende senin gibi +10 lardayım enson 67 olmuştum çevremdekilerin gazına gelip bırakmıştım çok pişmanım o azimli halimi yakalamaya çalışıyorum

Beni de ekleyeydin şu listeye

Evet ben mezun olunca da bırakmam burayı

Ya ben hepinizle tanışmak istiyorum

Hoşgeldinizz
Hoşbuldum

Tebrikler canım .

Çok çok iyi gitmiş bu hafta .

Şaşırmadım desem yalan olur .

Şu listeyi paylaşayım ...yola çıkacağım ... .

Akşam daha detaylı kutlarım seni
Teşekkür ederim :) ben de şaşırdım. Hızlı bi metabolizmam var demek ki. İnsülin direncini kırdıktan sonra açıldım

Bende menümü yazayım saydin78 sana dedim kendimin akşamı daha beter oldu sofraya sonradan eşim katılınca eklemeler yapıldı
Bu arada arkadaşımda amway in tencere tanıtımı vardı öğlen oraya gittim.tencerelerde yemekler pişti.sonracıma pastalar börekler bi tabak geldi önüme en az 10 çeşit vardı tatlıdan tuzluya ama ben yemeğimi yeyip geldim almayım dedim ve hiç tabak almadım sadece tencerelerde pişenleri tattım

Sabah
1,5 krep(çapı 15.cm)
Peynir
İki ince kaşar
Zeytin
Domates salatalık biber

Öğlen
Ton balıklı salata
Çorba

Ara
Haşlanmış sebze
2 kaşık pilav bi parmak tavuk

Akşam
Çorba
Pırasa
Izgara tavuk
2 çiğ köfte
Yoğurt
Su 2
spor yapamadım ama hala yapmaya çalışıcam yaparsam yazarım

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah
3 zeytin
Kk peynir
1 dilim ekmek
2 catal kıyma kavurması
Öğle
1 kase ayran çorbası
Ara öğün
1 ufak mandalina
Akşam
1 tane karnıyarık (patlıcanı kızartarak degil közleyerek yaptım yağsız )
3 yemek kaşığı bulgur
Salata
Yarm bardak ayran

Kızlar aben ablanin dediği gibi
Hafta sonu dikkat edilmeli, ben bugün tavuk cikardim dolaptan pazarda balık yaparım , hafta sonu iki Ogün oluyor genelde , önceden belirlenirse kaçamak olmuyor
Bende kafamda haftalik ne pisirecegimi planliyorum ..kizimla esime farkli bana farkli cunku onlar pilav makarna yedigi gunler kendime sebze yemegi yapayim diyorum...

Evet tatlım cok olmuş

İyi akşamlar menümü yazayım hemen;

Sabah 08:30 gibi
1 kaşık chia - limon ve büyük bardak su ile hazırladığım karışımımı içtim

Kahvaltı 10:00 gibi
2 yumurta
2 salatalık
Beyaz peynir
Üstlerine zeytinyağı kekik ve kırmızı biber gezdirdim
3 dilim wasa

Ara 14:00
Kefir

Öğlen akşam karması

Ofiste mangala gittik orada 4 köfte büyüklüğünde kuzu Eti bol salata sivri biber ve ayranla

2 lt su Yeşilçay siyahçay şekersiz kahve ve soda da içtiklerim :)

Bende kafamda haftalik ne pisirecegimi planliyorum ..kizimla esime farkli bana farkli cunku onlar pilav makarna yedigi gunler kendime sebze yemegi yapayim diyorum...
Valla cnm ben hiçte öyle yapmıyorum yemekleri yağsız tuzssuz pişiriyorum onların tabaklarına sonradan ekliyorum benimde 3,5 yasında bır oğlum var onun için evde zaten çorba sebze yemeği sürekli pişiyo kalıyo yanına pilav yada makarna yani demem oki kendin için bişeyleri ayrı yapmaya başladımı insan sıkılıyo diyetten hergün ne pişireceğim derdinden yani normal sağlıklı yemekleri kendine uyarlaki sıkılmayasın nacizane fikrim

Haklisin canim boyle yapmak daha iyi olur heralde...

Bakalım bugun neler yedik
SABAH
Tel peyniri
5 tane yeşil zeytin
Bol domates salatalık biber
1 fincan yeşil çay
2 tane çavdar ekmeği
ARA
1 tane mandalina
7 tane fındık
ÖĞLE
1 kepçe domates çorbası
1 tabak zeytinyağlı yeşil fasulye
1 kase cacık
ARA
2 tane ceviz
1 kupa yeşil çay
AKSAM
1 tane tavuk baget
1 kase cacık
3 litre su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…