Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aa ne ilginç bir adetmis bunuda ilk defa duydum oglanda kızda hayırlısı cnm sen sağlıkla kucağına alda ismiyle yaşasın insallah

Ahu fırın olayını bende denemek istiyorum calistiriyormusun firini?

1.5 rol ekmek
Fırında patates
1 börek

3 ü aynı andan diyette birinin kahvaltısında yer almak için çok fazla .

3-4 çatal yaş pasta da üzerlerine cilası olmuş .

İki menüne de

gayet güzel ... ekmek yerine galeta tercihi de denemeye değer .

Öğleni atlamam dışında gayet güzel masumum .

Evini de güle güle kirlet (ne saçma sözdür bu da
)

Sabah 2 yumurta ile 1,5 ekmek çok .
Öğlen 2 lahmacun çok .
Akşam biber dolma varken ekmek çok .

Sadece sabah ve akşam olması iyi değil .
Sabah erken kalk , kahvaltı yap az ... gerekirse yine yat ve ailenle kahvaltı yap geç saatte .
3 lahmacun da çok . Küçükte olsa çok .

Yarım ekmek derken ???? 1/2 dlm diye düşünerek menün güzel diyorum .

Son düzenleme:
Ausencia cnm her yerde bol istikrarla diyete devam cnm maşallah , kahvaltı hep az oluyor sanki ? Birde ausum sende benim gibi ekmege bulasmiyorsun hep sunta ve etiform takılıyosun sanirim

Ekmek yok evet , belki haftada bir iki öğün .

Genelde kepekli etimek yiyorum da , çantama etiform attım , onları tüketiyorum burda .

Yemek valla hiç birinde gözüm yok . Bu akşam dışarıdaydık , açık büfe burası . Aldım ıspanağımı , yoğurdumu çekildim köşeme . Bizimkilerin yediklerinde gram gözüm kalmadı .

Tövbe bir oğlumun tirileçesi bana azıcık göz kırptı ne yalan diyeyim , ama dokunmadın . O tatlı yerken kalkıp dışarda

Kafada bitirmek bu işte tebrikler ausum

Birde aus şöyle oluyor kilo verdikten insan azinleniyor , kaçamak azalıyor ama kilo olması gerektiği gibi gitmiyorsa insan yemeye yönetiyor nasılsa gitmiyor diye şahsen benim öyle oluyor

Doğrudur tatlım ...takıma ilk başladığımda benimde kaçamaklarım vardı ..ne zaman kilolar gitmeye başladı ...kaçamak sıfırlandı .

Ama işte kilo gitmesi içinde yememek gerek , eee yememek için kilo gidip moral gerek ..kısır döngü fena

Ahaha işin ucunda hep yememek var

Ben bennn

Bu akşam restaurantta , adam kuzu tandır siparişini getirdi ...Hanımefendi sizin miydi tandır dedi ?
Yusuf atladı , yok annem diyette , ıspanak yiyecek

Bu akşam restaurantta , adam kuzu tandır siparişini getirdi ...Hanımefendi sizin miydi tandır dedi ?
Yusuf atladı , yok annem diyette , ıspanak yiyecek

Ahahaaaa ah Yusuf ah naptin ,ay yerim çok tatlı çoluk çocuğun maskarasi olduk iyimi

Menüm kızlar
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Köz kırmızı biber
Köz mantar
Domates
Peynir
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
Ara
3 yaprak sarma
Akşam
Çorba
Lahana yemeği
Salata
Su 2
Spor
60 dk eliptik
20 dk egzersiz
15 squat
70 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…