Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Unutmadan yazayım dünden 3 mil yapmıştım ama bu kadar terlwmemistim suan saclarimdan ter damlıyor . Ahu060812 sendin terlemeyen sanırım spor öncesi zencefil tarçın yeşil elma zerdecal demledim. Bence zencefil etki etti.cidden damlayor

saydin78 canım dely le yarisacam diye ortalığı karistirdim kusura bakma Rabbim sıkıntılarını gidersin birazdan duş alıp namaz kilacagim dua edecem tatlim

saydin78 canım dely le yarisacam diye ortalığı karistirdim kusura bakma Rabbim sıkıntılarını gidersin birazdan duş alıp namaz kilacagim dua edecem tatlim
Estagfurullah canım rica ederim kusura bakacak bir sey yok ki canim. Allah razi olsun. Dualarin icin sagolasin. Hepiniz sagolun. Eksik olmayın

Devlet hastanesine diyetisyene gitsem sizce ilgilenirler mi yoksa herkese yazdığı normal bi listeyi elime tutuşturur gönderir mi aranızda giden var mı devlette diyetisyene
Canim ben universite hadtanesi diyetisyenine gidiyorum. Şubatta basladim bir kez 20 tl.istendi. listemi aylik kontrollerde hesap yaparak ya degistirdi yada ayni listeye devam ettirdi. Ilk kez bu ay yag vs orani bakildi. O da benim zorakimle. Beklentin cok degilse isini gorurler canım

Devlet hastanesine diyetisyene gitsem sizce ilgilenirler mi yoksa herkese yazdığı normal bi listeyi elime tutuşturur gönderir mi aranızda giden var mı devlette diyetisyene
Istanbuldan ayrılalı 1 yıl olacak orda kuruldu mu bilemiyorum ama Kayseri'de sağlıklı yaşam merkezleri var her ilçede.ve her sağlıklı yaşam merkezinde diyetisyen ve psikolog var.
Ben burda 2 sini ziyaret ettim gayet profesyoneller

Ay deniycem doktorum sağolasın

Hmm zorakiyse ben pek üstelemem o zaman da çok memnun kalamam yani benimle ilgilensin istiyorum. Mesela şimdiki diyetisyenimden çok memnunum o konuda onun gibi birini uygun fiyata bulsam o da olur hani ayda max 150 tl vereceğim iyi bi diyetisyen bulsam keşke. Yani böyle düşününce vazgeçip kendi diyetisyenimle devam etmeye karar veriyorum o da olmuyo

Sağlıklı yaşam merkezi diye baktım ama spor salonları çıktı hep belediyenin bilmiyorum burda yok herhalde öyle şeyler

onemli olan beklentin canim :) hayirlisi diyelim. Umarim gonlunce bir diyetisyen bulursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…