- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Yakalayamazsann elll sallahh bebekimmmUp down Up down dayan yasemin dayan
Aminnn bitanemm Allah razi olsun kuzucumYaaa kiyamam papatyam Allah bir an önce sifa versin tez zamanda iyilesirlerr insallahh duacinizin melegimm
3mil artı bi kaç metreYakalayamazsann elll sallahh bebekimmm
Estagfurullah canım rica ederim kusura bakacak bir sey yok ki canim. Allah razi olsun. Dualarin icin sagolasin. Hepiniz sagolun. Eksik olmayınsaydin78 canım dely le yarisacam diye ortalığı karistirdim kusura bakma Rabbim sıkıntılarını gidersin birazdan duş alıp namaz kilacagim dua edecem tatlim
canim ben iki hafta vermedim liste 2 kilo aldim maalesefm o yuzdennliste cok onemli doger turlu motivsyon gidiyorKızlar ben menu vermedikce iyice sacmaliorum . Ne olacak bu halim
Canim ben universite hadtanesi diyetisyenine gidiyorum. Şubatta basladim bir kez 20 tl.istendi. listemi aylik kontrollerde hesap yaparak ya degistirdi yada ayni listeye devam ettirdi. Ilk kez bu ay yag vs orani bakildi. O da benim zorakimle. Beklentin cok degilse isini gorurler canımDevlet hastanesine diyetisyene gitsem sizce ilgilenirler mi yoksa herkese yazdığı normal bi listeyi elime tutuşturur gönderir mi aranızda giden var mı devlette diyetisyene
Istanbuldan ayrılalı 1 yıl olacak orda kuruldu mu bilemiyorum ama Kayseri'de sağlıklı yaşam merkezleri var her ilçede.ve her sağlıklı yaşam merkezinde diyetisyen ve psikolog var.Devlet hastanesine diyetisyene gitsem sizce ilgilenirler mi yoksa herkese yazdığı normal bi listeyi elime tutuşturur gönderir mi aranızda giden var mı devlette diyetisyene
Ay deniycem doktorum sağolasınUnutmadan yazayım dünden 3 mil yapmıştım ama bu kadar terlwmemistim suan saclarimdan ter damlıyor .Ahu060812 sendin terlemeyen sanırım spor öncesi zencefil tarçın yeşil elma zerdecal demledim. Bence zencefil etki etti.cidden damlayor
Hmm zorakiyse ben pek üstelemem o zaman da çok memnun kalamam yani benimle ilgilensin istiyorum. Mesela şimdiki diyetisyenimden çok memnunum o konuda onun gibi birini uygun fiyata bulsam o da olur hani ayda max 150 tl vereceğim iyi bi diyetisyen bulsam keşke. Yani böyle düşününce vazgeçip kendi diyetisyenimle devam etmeye karar veriyorum o da olmuyoCanim ben universite hadtanesi diyetisyenine gidiyorum. Şubatta basladim bir kez 20 tl.istendi. listemi aylik kontrollerde hesap yaparak ya degistirdi yada ayni listeye devam ettirdi. Ilk kez bu ay yag vs orani bakildi. O da benim zorakimle. Beklentin cok degilse isini gorurler canım
Sağlıklı yaşam merkezi diye baktım ama spor salonları çıktı hep belediyenin bilmiyorum burda yok herhalde öyle şeylerIstanbuldan ayrılalı 1 yıl olacak orda kuruldu mu bilemiyorum ama Kayseri'de sağlıklı yaşam merkezleri var her ilçede.ve her sağlıklı yaşam merkezinde diyetisyen ve psikolog var.
Ben burda 2 sini ziyaret ettim gayet profesyoneller
onemli olan beklentin canim :) hayirlisi diyelim. Umarim gonlunce bir diyetisyen bulursun canimHmm zorakiyse ben pek üstelemem o zaman da çok memnun kalamam yani benimle ilgilensin istiyorum. Mesela şimdiki diyetisyenimden çok memnunum o konuda onun gibi birini uygun fiyata bulsam o da olur hani ayda max 150 tl vereceğim iyi bi diyetisyen bulsam keşke. Yani böyle düşününce vazgeçip kendi diyetisyenimle devam etmeye karar veriyorum o da olmuyo
Sağlıklı yaşam merkezi diye baktım ama spor salonları çıktı hep belediyenin bilmiyorum burda yok herhalde öyle şeyler
Teşekkür ederim tatlimmmimuuuu az yiyorsun cnmm
hiç saglıklı gelmedi menünnnn , şu topların tarfini versene bende tatlandırıcıda var onla yapaymm
ogluşada geçmiş olsun , içli köfte dışında güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?