Malesef arkadaşlarımdan oldukça koptum. Belki bu kadar etkilenme sebebim de budur. Ama deneyeceğim spor kitap müzik bi şekilde atlatmaya çalışacağım teşekkür ederimlittlecoffeedoc akut bişey ozaman bence atlatirsin.kendine bi uğraş bul herseyi unutturacak. Bu normal bi süreç.
Spora başlayabilirsin. Ortam değiştir .kendini derslerine ver.bence bu durumda ilaç kullanma.yok mu ilaç olacak bi arkadaşın
Istanbul u gez mesela
45 dakika leslie 3 mil yapilmistir ben pert dizi keyfindeyimm
Canım hem dizi izledim hemde sporumu yaptimm sende yaparsin canimmm silkelenn haydii
Masum bunu çok kiskandi
Ufff bi rahat dur dely bi rahat dur.simdi en az 3.5 mil farz oldu.45 dakika leslie 3 mil yapilmistir ben pert dizi keyfindeyimm
Dohtorumm civanimmm 75 dakika da yürüyüş yaptimm bebekimm yanii bencee sen bir gayseriyiii turlaaaa hahahaUfff bi rahat dur dely bi rahat dur.simdi en az 3.5 mil farz oldu.
Dohtorumm civanimmm 75 dakika da yürüyüş yaptimm bebekimm yanii bencee sen bir gayseriyiii turlaaaa hahaha
Canım hem dizi izledim hemde sporumu yaptimm sende yaparsin canimmm silkelenn haydii
Farkındayım saydınım ... bu ara neşen yok.
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Sende yarın sabaha eski enerjinle ... bomba gibi uyan
ne güldümmm ilahi kızlar ya.
Aynen doktorum ... her mekana prototip ajanlar görevlendirdim .
Baktınız eli cıza gidiyor kapın tabağı
Oyyy aynura ... çok almışsın 3 günde .
Gel sen ihmal etme burayı
Spor 10 numara 5 yıldız .
Ahhh ahhh betülll nerde o eski betülll .
Işık hızıyla cevap yazardın sen
işte rüyalarda bile masumu örnek alın hanımlar huuuuu.
Yan masadan bi de kaymaklı ekmek kadayıfı yollardı dely
Az olmuş ... gerçi yulaflı tarifini okudum enerji bombası gibi ... doyurucudur .
Ama salata ... yoğurt önemli.
Çok çok geçmiş olsun .
Içli köfte haşlama ise çok güzel sekercim .
Valla da harika .
Müthiş gidiyorsun arkadaşım .
Ohhh iyi ki almış garson ... önden ekmek yenmiş zaten .
Güzel doktorum .
Bakalım fıstığım kas için spor şart.
Sen menü yazdın mıııı
Bildiğim kadarına yorum yapıyorum saadet .
Senin mesele kafada bitiyor.
Ilaçtan ziyade ...
simitte yarım olaydı .
Ersesi ve 4 günlük macerası
Hmmm ahudan da bi 4 gün atağı .
Ben artık senin tartıda + çıkmanı dileyeceğim vero.
Sen eksi çıktıkça bu sağlıksız yeme şekline devam edeceksin belli.
Kuzummm hayirdir noldu gecmise bakamadimm sari papatyamm ne olduu hayirdirrAusencia canım inşallah toparlanip araniza dönerim çabucak. Amin Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin inşallah
Yokk yokk canimm gene leslie dur link altta paylasiyorummÇocuklar yeni yattı ben pert
Katlanacak ve utulenecek cm var
Ama sabah yapicam 3 mil olan hani şu ikici mili Mary diye bi hatun yaptırıyor onumu yapıyosun
Kuzum hastalarımız var, canım sıkkın keyfim yok zeytin gözlümKuzummm hayirdir noldu gecmise bakamadimm sari papatyamm ne olduu hayirdirr
Yaaa kiyamam papatyam Allah bir an önce sifa versin tez zamanda iyilesirlerr insallahh duacinizin melegimmKuzum hastalarımız var, canım sıkkın keyfim yok zeytin gözlüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?