Ayy siz de mi taşınıyorsunuz. Biz de taşınacaz bana çok stres olduHayırlı sabahlar güzeller
Hafta sonu evi toparladık, inşallah bu hafta içi veya cumartesi taşınacağız. İşe zor geldim, dayak yemiş gibiyim her yerim tutulmuş. Bol hareketli bir hafta oldu ve devam edecek bir kaç gün daha. Umarım bari tartıya güzel yansır
Kas kaybını toparladın mı çok iyi olucak abla. Yağ oranın düşmüş süper. Zaten kilo veriyorsun daha da düşecek inşallahOyyyy bi yürüdüm bi yürüdüm ...dönüşte gittim geçen sene ki ölçüm yerine .
Yağ oranım geçen sene %41.8 ... bugün % 32.7
Metabolizma yaşım 51 di ... 43 e düşmüş.
Iç yağlanma yok . Protein ideal . Mineral az.
Kas kaybı var . Su %49
Di mi ya ne saçma şeyNiyeki ne
İşte 40 çıkmadan lohusa ile ilgili efsaneler vardır ya güya adetli gidersen lohusa korkar Bebek hastalanır döküntü geçirir vs batıl inançlar ama fıkıh kitabına baktılar YOk öyle bişey
Aynen ben de ilk kez duydum batıl inançmış zaten çok saçmaElimizin altinda kuran var hadisler var. islam ilmihalinde hayizli kadinin yapmamasi gerekenler gayet acik belirtilmis..ve böyle birsey yok. Tamamen hurafe..muhafazakar bir ailedenim ve boyle birseyi ilkkez duyuyorum.
Hadi İnşallah masum seni böyle enerjik hevesli görünce mutlu oluyorum :)yemegimi yedim geldim
bu hafta kaç kg gidicek acaba ?
72 yi grecegim kesin
Aynen ya masum kilo verince umutlu olunca ben de mutlu huzurlu oluyorum :)O zamaaaaan dannnnns
Masumm sen kilo verince benim içimi de bi huzur kaplıyor .
Ekimden beri o direnç kırılacak ... sabır ... yazdım sana .
Kırıldı gibi
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah güzel haberler alırsınKızlar tünaydın okuyorum yazdıklarını ama yorum yapmıyorum keyfim yok bu günlerdebir nedeni de yok garip hissediyorum. Sevdiğim bir kaç yakınımın sağlık sorunları haberlerini aldım sanıyorum ondan etkilendim
rahatsız olduğun bu durum sende hep varmiydikelebekolacam bugün psikiyatriye gittim ben aslında psikoterapi istemiştim ama dr sanırım kolaya kaçıp ilaç yazdı. İlaçlarımı aldım ama bi yandan korkuyorum başlamak istemiyorum. Selectra ve stilizan yazdı napsam bi fikrim yok
Canim takıntıların endiselerin varsa en guzeli dua inan oyle guzel insan rahatliyor ki...ben dogumdan sonra hep ölecem kizim yalnız kalacak korkusu cok yasamistim....bir arkadasim bana insirah suresini oku cook rahatlayacaksin dedi aynen oyle oldu okudukça rahatladim o dusuncelerden arindim..birde namaza basladim kendimi huzurlu herseyden arinmis hissettim...kelebekolacam bugün psikiyatriye gittim ben aslında psikoterapi istemiştim ama dr sanırım kolaya kaçıp ilaç yazdı. İlaçlarımı aldım ama bi yandan korkuyorum başlamak istemiyorum. Selectra ve stilizan yazdı napsam bi fikrim yok
Bende ip atlamak istiyorum biraz spora alissin vucudum gunluk bende ip atlayacam...Menüm
Sabah
2 yumurta
Öğlen
Ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam
Çorba
Yoğurt
Salata(akşam yolmuş ama ben yedim yaa)
Su 2
Spor
60 dk eliptik
25 esneme kol karın egzersiz
17 squat
80 ip atlama
Ay ben dé mi atlasam ama alt kattakilere cokses gider onu napcazBende ip atlamak istiyorum biraz spora alissin vucudum gunluk bende ip atlayacam...
Bende ip atlamak istiyorum biraz spora alissin vucudum gunluk bende ip atlayacam...
Valla atlayın kızlar benim kilom çok olduğu içinmi yoksa eliptiğin üstüne yaptığım içinmi bilmem ama çok zorlandım başlarda yavaş yavaş alıştım kalbimin çok hızlı attığını sadece ip atladığımda hissediyorumAy ben dé mi atlasam ama alt kattakilere cokses gider onu napcaz
He yaa müstakil olaydı top kostururdum valla. Zaten koşu bandini o yüzden alamadım.Valla atlayın kızlar benim kilom çok olduğu içinmi yoksa eliptiğin üstüne yaptığım içinmi bilmem ama çok zorlandım başlarda yavaş yavaş alıştım kalbimin çok hızlı attığını sadece ip atladığımda hissediyorum
Verocum bir de benim ev müstakil rahat rahat atliyorum
Tesekkur ederim canim. SagolAyy siz de mi taşınıyorsunuz. Biz de taşınacaz bana çok stres oldu
Kas kaybını toparladın mı çok iyi olucak abla. Yağ oranın düşmüş süper. Zaten kilo veriyorsun daha da düşecek inşallah
Di mi ya ne saçma şey
Aynen ben de ilk kez duydum batıl inançmış zaten çok saçma
Hadi İnşallah masum seni böyle enerjik hevesli görünce mutlu oluyorum :)
Aynen ya masum kilo verince umutlu olunca ben de mutlu huzurlu oluyorum :)
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah güzel haberler alırsın
Kızlar tünaydın okuyorum yazdıklarını ama yorum yapmıyorum keyfim yok bu günlerdebir nedeni de yok garip hissediyorum. Sevdiğim bir kaç yakınımın sağlık sorunları haberlerini aldım sanıyorum ondan etkilendim
cookkk kosturmacalı ve kafa yorucu birgün.sabah kahvaltı yapamadım bi kaç hurma yedim öğlene yerim 2 yumurtam vardı derken arkadas zorla yemege götürdü.tam yemegin etleribitmişti altındaki o nefis ekmek bölümüne bakınıyordum garson cekip almaz mı aus sen mi dedin garsona.yasemin ekmekleri yutmadan yetis diye
iyi olmuş,kaptanımızın kesin talimatı var bütün lokantalara,biliyo bizim kaçamak yapacağımızı her yere bırakmış bir ajan
Kesin austur canım, kesinn
hahaha kaptan evrene mesaj göndermiş o mesajda tam olarak senin garsona gelmiş ilahi doktorcum çok güldüm
Bitanesin canim ya.ellerine saglik...ben de annemlerdeyim.kizlar beni bilir burada 2 3gune 2kilo falan alirim hep.cuma sabahinda burdayim...aksam donuyorum ve yarindan basliyorum hafiflemeye...hala daha listenizde olmak istiyorum
Cunki kilo vermek icin bi cabam bi isteyim var.. bu kilolari vermezsem haftanin en rezil kilo alani olucam kesin...tam 2.3kilo artidayim maaalesef
tatiilin keyfini çıkarın kaptanım ohhhyetişemiyorum valla sizlere sayfalar ilerlemiş ama sporumu yatım 45 dakika yürüyş 30 dakika eliptik yaptım.. hataa acaba saat 19.00 gibi bi 30 dakika eliptik mi yapsam diye düşünüyorum hem böylece akşam yediklerimde erimiş olur )) bakalım eğer aşka gelirsem bi 30 dakika eliptik yaparım ))
ben de yetişemiyorum adacım, bunlar çok alemmm
Ben de öğlen yürüyüşümü yaptım şemsiyemle 50 dk yürüdüm
ahahahah ay koptummmm
bende dn elmalı pasta gördüm rüyamda ayy ye bir tane diyorlar bende ay yok 69 olmadım daha diyordummm
walla niyeti bozmustum tırtıklıyordum garson aldı götürdü.Allahtan msj austan ya dely den olaydı garson erimiş mis gibi tereyağıyla gelirdi kesin.
bugünün menüsünü şimdiden yazayım dedim;
Sabah
Şekersiz türk kahvesi ve iki minik top yulaflı elmalı karışımımdan yedim. Tatlandırsın diye içine pekmez değil hurma koydum. Bence çok lezzetli oldu :)
Kahvaltı 10 dan sonra
1 haşlanmış yumurta
2 wasa
Salatalık
Peynir
hepsinin üzerine zeytinyağı kekik kırmızı biber gezdirdim.
Öğlen 3 gibi
balık çorbası
az balıklı salata içinde balık yoktu diyebilirim :)
Az önce de iki tane daha yulaflı toplarımdan yiyip günü kapadım :)
Bir çılgınlık etmem umarım
Kızlar oglum hastalandı ateşi çıkıp iniyor bugün pek yorum yazamıyorum beğenip kactim
Menümu de yazayım
Sabah
Domates Salatalık maydanoz
Peynir
5 tane yeşil zeytin
2 tane tam buğday ekmeği
Ara
1 mandalina
7 tane fındık
Öğle
1 kase tavuk çorbası
1 tane içli köfte
Bol salata
Ara
1 bardak kahve
Aksam
1 kase tavuk çorbası
1 bardak ayran
sabah
1 elma
büyük bardak su
kahvaltı
3 sunta
7 zeytin
peynir çeşitleri
1 rafadan yumurta
bol yeşillik
3 biber
paptya çayı
öglen
1 kepçe tarhana çorbası
2 servis kaşıgı tavuk kavurma
salata
akşam( az önce yedim çok açtım)
6-7 ymk kıymalı t.fasulye
1 kase yogurt
2 kahve ,1,5 lt su, yeşilçay,biti çayları
Sabah 4 hurma kahve 1 kuru erik
Öğle 2 küçük parça tb ekmek 1 yk tulumpeyniri çok acıkmıştım yemek öncesi beklerken götürdüm.
üstüne ekstra tereyağ sos dökülmem8s İskenderin eti
salata
ara 2 kare bitter ilaç niyetine
akşam 2 haşlanmış yumurta 1 küçük greyfurt salata
Ayy siz de mi taşınıyorsunuz. Biz de taşınacaz bana çok stres oldu
Kas kaybını toparladın mı çok iyi olucak abla. Yağ oranın düşmüş süper. Zaten kilo veriyorsun daha da düşecek inşallah
Di mi ya ne saçma şey
Aynen ben de ilk kez duydum batıl inançmış zaten çok saçma
Hadi İnşallah masum seni böyle enerjik hevesli görünce mutlu oluyorum :)
Aynen ya masum kilo verince umutlu olunca ben de mutlu huzurlu oluyorum :)
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah güzel haberler alırsın
kelebekolacam bugün psikiyatriye gittim ben aslında psikoterapi istemiştim ama dr sanırım kolaya kaçıp ilaç yazdı. İlaçlarımı aldım ama bi yandan korkuyorum başlamak istemiyorum. Selectra ve stilizan yazdı napsam bi fikrim yok
Merhaba herkese
Bugun menu
Sabah kahvalti saat 10.00 da
1 bardak ceviz suyu
1 bardak ilik su
1 haslanmis yumurta
1 közlenmis kırmızi biber
2 yk peynir
3 yeşil zeytin
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek
Ogle
Yok cunku kahvalti gec yaptim ayrica sporumu hep 14.00 gibi yapabiliyorum karnim tok iken spor yapamiyorum...
Aksam saat 16.30 gibi yaptim
4 yk kasigi bulgur pilavi
Bir tabak dolusu salata
Yogurt bir kucuk kase..
Cay icerken 8 findik yedim ....45 dakika yuruyus 30 dakika eliptik yapildi...su 1.5 lt ictim su saate kadar ama 2 ye tamamlarim...
Hayırlı akşamlar kizlar
Menum 12.12.2016 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Simit
3 bardak çay
Öğle
Arnavut cigeri
1 dlm ekmek
Akşam
4 köfte
1 yk pilav
1 kase yogurt
Bol salata
1 dlmntam bugday ekmek
3.5 lt su 1 bardak türk kahvesi 2 bardak form cay 75 dakika yürüyüş
bugunku menu
sabah 2 haslanmis yumurta
ogle tonbalikli salata ayran
aksam bi kase corba bi kase kadar yogurt
3 lt ye yakin su
3 sade kahve
2 yesilcay
spor yarim sopa cevrme ve leslie
Menüm
Sabah
2 yumurta
Öğlen
Ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam
Çorba
Yoğurt
Salata(akşam yokmuş ama ben yedim yaa)
Su 2
Spor
60 dk eliptik
25 esneme kol karın egzersiz
17 squat
80 ip atlama
Kızlar ben menu vermedikce iyice sacmaliorum . Ne olacak bu halim
Hayır hep yoktu. Sevgilimden sonra bu durum çıktı ortayarahatsız olduğun bu durum sende hep varmiydi
Canım çok haklısın dua namaz evet büyük rahatlama veriyor ama benim duygu dalgalanmalarımı öfke ve tepki Kontrolsüzlüğümü çözmedi malesefCanim takıntıların endiselerin varsa en guzeli dua inan oyle guzel insan rahatliyor ki...ben dogumdan sonra hep ölecem kizim yalnız kalacak korkusu cok yasamistim....bir arkadasim bana insirah suresini oku cook rahatlayacaksin dedi aynen oyle oldu okudukça rahatladim o dusuncelerden arindim..birde namaza basladim kendimi huzurlu herseyden arinmis hissettim...
Abla belki de haklısın kafada bitecek bir şey ama baş edemedim belki bi yardıma ihtiyacım vardı ama onun ilaç olmadığı konusunda seninle hemfikirim
Farkındayım saydınım ... bu ara neşen yok.
Rabbim tüm hastalara şifa versin
Sende yarın sabaha eski enerjinle ... bomba gibi uyan
ne güldümmm ilahi kızlar ya.
Aynen doktorum ... her mekana prototip ajanlar görevlendirdim .
Baktınız eli cıza gidiyor kapın tabağı
Oyyy aynura ... çok almışsın 3 günde .
Gel sen ihmal etme burayı
Spor 10 numara 5 yıldız .
Ahhh ahhh betülll nerde o eski betülll .
Işık hızıyla cevap yazardın sen
işte rüyalarda bile masumu örnek alın hanımlar huuuuu.
Yan masadan bi de kaymaklı ekmek kadayıfı yollardı dely
Az olmuş ... gerçi yulaflı tarifini okudum enerji bombası gibi ... doyurucudur .
Ama salata ... yoğurt önemli.
Çok çok geçmiş olsun .
Içli köfte haşlama ise çok güzel sekercim .
Valla da harika .
Müthiş gidiyorsun arkadaşım .
Ohhh iyi ki almış garson ... önden ekmek yenmiş zaten .
Güzel doktorum .
Bakalım fıstığım kas için spor şart.
Sen menü yazdın mıııı
Bildiğim kadarına yorum yapıyorum saadet .
Senin mesele kafada bitiyor.
Ilaçtan ziyade ...
simitte yarım olaydı .
Ersesi ve 4 günlük macerası
Hmmm ahudan da bi 4 gün atağı .
Ben artık senin tartıda + çıkmanı dileyeceğim vero.
Sen eksi çıktıkça bu sağlıksız yeme şekline devam edeceksin belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?